• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsınlar mı ? Bu düşüncedeki kızla evlenilir mi ?

hilal56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
33
2
1
35
Kızlar iyi akşamlar, erek kardeşim lisans son sınıf kız arkadaşı 4 yıllık bir bölüm okuyor ama ataması yok denecek kadar az öğretmenlik bölümü. Kız çalışmayı istemiyor.. Üniversiteye de gitmeyi düşünmüyormuş ama babası istediği için gitmiş... 1 aydır sevgili olarak görüşüyorlar.. kıza karşı sevgisi her geçen gün artıyor ama kafasında soru işaretleri var..

Kardeşim kızın düşüncelerini öğrenmek için sormuş. Üniversite sana bir şeyler katmadı mı, Neden çalışmak istemiyorsun diye ? Kızda cevap olarak "evet bir şeyler kattı liseden farklı olduğunu gördüm. Üniversite iyi şeyler kattı.. Hem atamam yok hemde çalışmak istemiyorum sen çalışırsın gibi bişeyler demiş gülmüş" Şimdi kız paracı birisi değil ondan eminiz. Hani tanıyoruz kızı akraba. Ailesi de düzgün efendiler... kardeşim de sosyal bir çocuk girişken de daha önceden 1 ciddi ilişkisi oldu onun dışında da 7 8 kızla tanıştı üniversiteden ama olmadı bir şekilde uyuşamadı kimseyle.. Bu kızla iyi gidiyor Duygusal anlamda.. Kız şimdilik ortama uyum sağlayabiliyor ama ilerde nasıl olur bilemiyorum abla diyor. İş ortamında arkadaşlarla yemekelr v.b şeylerde..

Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bir yandan abla çift maaş olayım daha iyi olur diyor.. bir yandan da çift maaş olsa hayırlı olmasa ne olacak o zaman diyor ? Çevremde nice çift maaşlar var ama huzur yok diyor..
Kararsız durumdayız..

Düzeltme : Kızlar kardeşim PARACI DEĞİL KIZ PARA GETİRSİN BEN YİYEYİM DİYE DÜŞÜNMÜYOR esım de calısırsa kendi çocuğumuza biseyler aldığında daha mutlu olur ve çalışan bayanlar surekli iş ortamında yeni şeyler öğrendiği için daha bilinçli olur diye düşünüyor. Evet çift maaş olursak yaşam standardımız artar diyor. Ama kızı da seviyor... sadece tum aklındaki bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kardeşiniz o kızı kaçırmasın

Önceki ilişkisinde ki kız kendisi ile aynı bölümdeydi ama inatçıydı.. Kardeşim de dayanamadı 1 yıl sonra kavgalar v.b bitti. Bu kızın huyları hoşuna gidiyor.. Sadece mantıki kariyer açısından düşünüyor bu durumu. Hani kendi kız arkadasları ve kızların sevgılılerı calısıyor cıft maas onlara ozenıyor. Bir yandan da abla ısım meslegım guzel kazanırım dıyor

Okul bi bitsin sonra düşünür. Acelesi mi var? Ha bence kafa olarak uyusmuyorlar.

Son sınıf olduğu ıcın abla en azından tanırım bir iki yıl diye düşünüyor ablası

Meslegi olan kadının çalışması taraftariyim. Ama istemiyorsa da kimse kimseyi zorlayamaz. Ayrica kardesin yemeklerde toplantılarda esi ile nasil gorunecegini dusunmek yerine, gercekten ben bu insani seviyor ve begeniyor muyum diye dusunsun. Toplanti da dışı dolu ama ici bos bir bayan istiyordur belki.:süslü:

Kendimi gördüm kızda ben de bir yiyiciyim :D
Şaka bir yana ataması olan bir bölümde okusaydı zaten böyle konuşmazdı siz de yani yemeyip içmediniz hemen kız para yiyici hemen ayrılmalılar değil mi diye konu açıyorsunuz........

Olaya maaş olarak değil de hayata bakış tarzlarının farklı olması yönünden yaklaşması lazım bence. Tek maaşla ne aç kalınır ne açıkta ama kafa yapıları uymazsa yedikleri lokmadan bile keyif alamazlar. Kız evde köreldikçe dışarıda çalışan kadınlar canavar gibi her işlerini halledip üstüne bir de para kazandıkça erkek kardeşiniz çok iyi hissedemez bence şimdiden kuşkuları var çünkü.

Zaten kızın ataması bile yokmuş onun alacağı maaşla iki kat fazla gelir elde edemezler. Şimdiden bu kadar rasyonel düşünebilmesi de ilginç kardeşinizin. Mantığı sevgisinin önüne geçmemiş anlaşılan.

Bence şuan paracı gibi görünen siz oluyorsunuz.
Çalışmak istemeyebilir aslında.
Herkes çalışmayı sevecek diye bir şey yok.
Açık açık da paylaşıyor hislerini çalışırım deyip sonra caymıyor ki.
Bu durumda siz çalışan gelin istiyorsanız vaktini almayacaksınız kızın.
Başka yolu yok.

Evet çift maaş eşittir mutluluk değil tabi..

E ne güzel işte kız evinin hanımı çocukların anası olayım diyo... bence gayet güzel bir eş adayò

Kendimi gördüm kızda ben de bir yiyiciyim :KK70:
Şaka bir yana ataması olan bir bölümde okusaydı zaten böyle konuşmazdı siz de yani yemeyip içmediniz hemen kız para yiyici hemen ayrılmalılar değil mi diye konu açıyorsunuz........

Kızı yiyici olarak görmüyoruz.. Konuda belirttim sonradan düzelttim para yiyici birisine benzermiyor diye. Sadece kardesımı yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum.. Sımdı mantıkı tarftan bakarsa ılerde uyusamazsa ? Para belkı gelır ama ask olmaz sonradan dıye dusunuyorum yada huy degısmez mantık ılıskısı kurdugu bırıyle..

Öğretmenlik okuyorum. Atama sıkıntısı değil mesele, atanınca o şehirde 6 yıl kalma zorunluluğu var. O kız atansa bile kardeşiniz yanına gidebilecek mi? Azıcık bilginiz olsun, doğru sorular sorun önce ki doğru sonuçlara varabilesiniz.
Ayrıca şu dönemde öğretmen denildiğinde yurdum teyzeleri kadrolu mu diye soruyor. Kadrolu değilse almıyorlar. :KK53: Cazip tabi temizinden maaşlı, onlara göre yarım gün çalışan BAYANA göre en uygun meslek vs. :D
Off offf, evlilik bu arkadaşım, şirket evliliği değil ki mali durumumu sorguluyorsun. İleride kısmetse atanırsam, kadrolu mu sorusu sorandan fersah fersah kaçmayı düşünüyorum. :KK14:

Ben burda bir sorun göremedim kız paracıl değil ailesi efendi iyi anlaşıyorlar eeee!

Kardesım cıft maas olursak daha ıyı gecenırız gıbı dusunuyor. Mesela ben 3000 alsam o da 3000 alsa 6000 tl dıyor.. hanı ılerde o da bana bırakmadan kendı ısteklerını alır cocuguna daha da mutlu olur belkı dıyor

Kardeşiniz hayat arkadaşı mı arıyor yoksa iş arkadaşı mı?Daha şimdiden cift maaş falan düşündüğüne göre kıza karşı duygusu olduğunu düşünmüyorum.Kıza yazık etmesin ayrılsın şimdiden.Ailenize daha karlı bi gelin bulursunuz o potansiyel var

Back
X