• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsınlar mı ? Bu düşüncedeki kızla evlenilir mi ?

Senin anlamadigin yer neresi ozaman.bende turkiye sartlarina gore calisirken cocuklarima aldigim egitimi tam anlamiyla altaramaamaktan yanlis yetismesinden endise ediyorum..ayrica batinin yetistirdigi cocuklari goruyorz.degerlerini namus kavramlarini kisilik kavramlarini ...onlara 3 yilda bebek izni versen demek anca bukadar oluyor.benim vatanimin yetistrdigi evlatla kiyas dahi edilemez...biz evlatlarimizi canakkale ruhuyla yetistriyorz son olaylardada gorduysen...bunu herkes anlayamaz oyuzden anlamadigin konuda ulkemizi dandirik milletlerle kiyaslamamani rica ederim.biz türklugumuzle yetstirme seklimizle gurur duyuyorz

tabi vataninin evladi 3 yasindaki bebege tecavuz ediyor,sokakta kadinlar rahat yuruyemiyor.:işsiz:
damardan girip propaganda yapma valla cok komik oluyorsun. :KK12:
ayrica bak surdaki konulara ensest taciz en cok nerelerde var,begenmedigin avrupa en azindan ailesindekine senin ulkendeki kadar sarkmiyor,yasiti olan dengi olan insanla cinsel cekim yasayip kimseye hesap vermeden yasiyor.
18 yasindan sonra herkes ayaklari uzerinde duruyor,ailesine suluk gibi yapisik omur gecirmiyor.

sen ve senin gibiler gogusunuz kabara kabara gezin o vakit,ulkenin sosyal politasini kadina siddete,annelik iznine yani bildigin kadin haklarina saygi gostermeden devam etsin,sende burda kuru propaganda yap ve trajikomik sekilde 3 yil bebegiyle vakit gecirmenin anne icin saglikli oldugunu dusunen zihniyetle dalga gec..
kimsin ki sen acaba? yasadigin sehir disinda burnunu cikarip dunyaya ulkenin kendi guzelliklerini gormeye firsatin oldu mu?
neyse,saldirma amacli yazmak istemiyorum,cvp verme cunku benim icin soylediklerin bos laf kalabaligi.:ukala:

Son düzenleme:
tabi vataninin evladi 3 yasindaki bebege tecavuz ediyor,sokakta kadinlar rahat yuruyemiyor.:işsiz:
damardan girip propaganda yapma valla cok komik oluyorsun. :KK12:
ayrica bak surdaki konulara ensest taciz en cok nerelerde var,begenmedigin avrupa en azindan ailesindekine senin ulkendeki kadar sarkmiyor,yasiti olan dengi olan insanla cinsel cekim yasayip kimseye hesap vermeden yasiyor.
18 yasindan sonra herkes ayaklari uzerinde duruyor,ailesine suluk gibi yapisik omur gecirmiyor.

sen ve senin gibiler gogusunuz kabara kabara gezin o vakit,ulkenin sosyal politasini kadina siddete,annelik iznine yani bildigin kadin haklarina saygi gostermeden devam etsin,sende burda kuru propaganda yap ve trajikomik sekilde 3 yil bebegiyle vakit gecirmenin anne icin saglikli oldugunu dusunen zihniyetle dalga gec..
kimsin ki sen acaba? yasadigin sehir disinda burnunu cikarip dunyaya ulkenin kendi guzelliklerini gormeye firsatin oldu mu?
neyse,saldirma amacli yazmak istemiyorum,cvp verme cunku benim icin soylediklerin bos laf kalabaligi.:ukala:

hay ağzın bal yesin ya.

Ev işleri ve çocuk bakımı nasıl öncelikli olarak kadınların sorumluluğundaysa bi zahmet nasıl geçineleceğide erkeklerin sorumluluğunda olsun.Tek maaş yetmez diyorsa da girsin iki işte çalışsın iki maaş olsun.Ne bu be maaşa göre eş seçimi yuh
ismi lazım değil bi meslek gurubundaki erkekler eşlerinin özellikle hemşire öğretmen olmalarını istiyor.çok tanıdığım ve aynı ortamda olduğum için biliyorum genelinin eşide hemşire...

Kardeşiniz iyi ki benim gibi birine denk gelmemiş.. Ben evlenmeden önce, bütün nasiplerime aynı iki yalanı söyledim. Bunlardan birincisi "Bakire değilim" idi, ikincisi de "Hayatta çalışmam, çocuklarıma kendim bakarım" idi.. Küçük hesapların, detaylı analizlerin, toplum örflerinin dışında yapılır "evlilik".. hesapsız, düşünmeden ki.. Zorluk olduğunda iki kişi beklentisiz birbirine sırt verebilsin..
Diyeceksiniz bu devirde tek maaş zor.. olsun.. ben yine de bilmek isterdim, beni neden almak istiyor.. Ben olduğum için mi yoksa başka hesaplar da var mı?
Çalışan kendini yetiştirir, okuyan çok daha kültürlüdür filan.. zor bunlar.. Elbette eğitimin insana kattığı inanılmaz artılar var, katılıyorum.. Ama bu bir iş toplantısında eş olarak temsil yeteneğini geliştirecek şeyler değil. O karakterle ilgili daha çok.. Armutlarla elmaları birbirine karıştırmayalım..
Kardeşinizin kız arkadaşına gelince.. tembellikten dolayı çalışmak istemiyorsa, bu benim de hoşuma gitmezdi.. Ancak alt temelde kadının ailede ki rolüne ve annelik mesleğinin kutsallığına dair savları varsa, sizden bir tık önde olduğu kesin.. en azından kutsal savları var..
Umarım ikisi için de hayırlısı olur...

Millet çalışmayan bilgili eş arar hani eviyle çocuğuyla daha güzel ilgilensin diye sizin kardeşiniz de çalışsın istiyor ve bu evlenip evlenmeme kararına kriter olarak alınıyor çok çok ilginç ben kızda anormallik görmedim ister çalışır ister çalışmaz ama kocası çalışsın istiyorsa o kocada var bi olay yani tek başına evini geçindirmeye korkuyor demekki aza yetinelim demiyor da çift maaş planı kuruyor hem de bi erkek bu:skandal:

kardeşin daha olgunlaşmamış. evlenmesin. ayrılsınlar. kız daha olgun ve kendisini maaş kartı şeklinde görmeyecek birini bulur elbet
Walla favori yorum...burda okuyoruz eşleri kredi çekmiş bayanlar ödüyor bu ne yaa kadın çalışırsa kendine çalışır erkekler kendileri ev geçindirecek güçte olmalı bi kere..karısı isterse gelir paylaşır maaşını..nerde o eski Mert erkekler ya :KK20:

Kizin dusuncesinde ne var ki bende calismaktan sikildim evlendim evdeyim
Hem illa calisanlar is ortaminda olanlar mi bilincli oluyor hic alakasi yok
Hem ortama ayak uyduran abinle anlasan bir kizmis
Iki kisi calisip anlasamayan bosananlar sayisiz onemli olan anlasmak huylarini begeniyorsa evlensin
Huylu huyundan vazgecmez ben ne okumus calisan ama eski kafali insanlar gordum
Insanin kisiligi ve kendini gelistirmis olmasidir onemli olannn

Kadın çalışmalı. Kendisi için çalışmalı.
Burada onlarca konu okuduk. Eşi tarafından aldatılan, şiddet gören kadınlar sırf çalışmadıkları için koca derdi çekiyorlar.
Ben kızımın çalışmasını isterim.
Hayat zor olduğu için oğlumun da çalışan biriyle evlenmesini isterim.

Back
X