- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi karlarprensi
-
Eşin bu yaşa kadar üzülmemiş te evlenince mi üzülmüş teselliye muhtaç olmuşyalnız ben mağdur oluyorum eşim üzülürken ben onu teselli edemiorum sizin sorununuz sadece sizi mi ilgilendirio çekirge hanım eşiniz mutsuz olunca siz o onun sorunu mu diosunuz komik ya...
çok saygısız bir tutum içindesiniz öncelikle onu soyleyım ... eşim bu yaşına kadar uzulmedi ya da uzuldu bunu bılemem çünkü o evde deildim ... yanında ben varım şuan ve bunu benim görmem onu daha çok üzüo. düşünsenize eşinizin annesi eşinizin zor anlarında yanında deil bu eşinizi nasıl uzer...örneğin düşük tehlikesi yaşadım kadının umrunda olmadı size boyle birşey olunca eşiniz dert etmez sanırım ... eşim muratı benden çok sevio demio ben onlara ne yaptım dio bana boyle muamele ediolar eşim ailesine maddi olarak çok destekti evlenince bunlar kesildi bu yüzden oluyo belkide çekirge hanım ... kıyasa giren ben deilim benimde üzüldüğüm haksızlığa uğradığım çok oluyor ama olayları tam bilmeden bu kadar acımasız yorum yapıosanız bu sizin yanlış tutumunuz olur... mağdem kestirip atıcaksınız çamuru bana atıcaksınız buraya derdi olan gelen bi insana yük bindirip rahatlıycaksınız devam edin ama İNSANİYETLİ DAVRANMAK İYİDİR ...Eşin bu yaşa kadar üzülmemiş te evlenince mi üzülmüş teselliye muhtaç olmuş
Yapma yani belli ki bu kıyasa giren sensin
Adam bi haksızlık görürse ailesine ona göre davranır, karıcım beni teselli et annem neden Murat'ı benden çok mu seviyo diyo
öncelikle eşimin annesi ilk başta ben iki çocuğa birden sizin evde bakıcam dedi kabul etmedik çünkü diğer çocuk büyüktü bu sebeple siz bakıcıya verin dedi ama ben bulamam siz bulun dedi eşimde annesine eğer bu çocuğa bakmazsanız ya da bakıcıya baktırısanız ben burdan taşınır giderim dedi kp baskısı ile diğer çocuk kreşe gitti olan bu ...Bunda seni ilgilendiren tarafı ne ki nasıl başedicem diye düşünüyorsun. Eşinin de aklına sokup üzme istersen. Kadın onu sevmese çocuğuna neden baksın?
Yoo ben sizi suçlu bulmuyorumçok saygısız bir tutum içindesiniz öncelikle onu soyleyım ... eşim bu yaşına kadar uzulmedi ya da uzuldu bunu bılemem çünkü o evde deildim ... yanında ben varım şuan ve bunu benim görmem onu daha çok üzüo. düşünsenize eşinizin annesi eşinizin zor anlarında yanında deil bu eşinizi nasıl uzer...örneğin düşük tehlikesi yaşadım kadının umrunda olmadı size boyle birşey olunca eşiniz dert etmez sanırım ... eşim muratı benden çok sevio demio ben onlara ne yaptım dio bana boyle muamele ediolar eşim ailesine maddi olarak çok destekti evlenince bunlar kesildi bu yüzden oluyo belkide çekirge hanım ... kıyasa giren ben deilim benimde üzüldüğüm haksızlığa uğradığım çok oluyor ama olayları tam bilmeden bu kadar acımasız yorum yapıosanız bu sizin yanlış tutumunuz olur... mağdem kestirip atıcaksınız çamuru bana atıcaksınız buraya derdi olan gelen bi insana yük bindirip rahatlıycaksınız devam edin ama İNSANİYETLİ DAVRANMAK İYİDİR ...
Boşverin gitsinhayatımda bu kadar ayrım yapan bir kadın görmedim resmen içsel olarak diğer oğluna bağlı kadın bir oğlunu anlatırken yavrum canım mesela muratım diye anlatan kadın diğerine sadece oğlum ya da ferhat die seslenio yaptığı şeylerin ise haddi hesabı yok bu kadınla nasıl başedicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?