ayrım yapan kayınvalide

yalnız ben mağdur oluyorum eşim üzülürken ben onu teselli edemiorum sizin sorununuz sadece sizi mi ilgilendirio çekirge hanım eşiniz mutsuz olunca siz o onun sorunu mu diosunuz komik ya...
Eşin bu yaşa kadar üzülmemiş te evlenince mi üzülmüş teselliye muhtaç olmuş
Yapma yani belli ki bu kıyasa giren sensin
Adam bi haksızlık görürse ailesine ona göre davranır, karıcım beni teselli et annem neden Murat'ı benden çok mu seviyo diyo

Bunda seni ilgilendiren tarafı ne ki nasıl başedicem diye düşünüyorsun. Eşinin de aklına sokup üzme istersen. Kadın onu sevmese çocuğuna neden baksın?

çok saygısız bir tutum içindesiniz öncelikle onu soyleyım ... eşim bu yaşına kadar uzulmedi ya da uzuldu bunu bılemem çünkü o evde deildim ... yanında ben varım şuan ve bunu benim görmem onu daha çok üzüo. düşünsenize eşinizin annesi eşinizin zor anlarında yanında deil bu eşinizi nasıl uzer...örneğin düşük tehlikesi yaşadım kadının umrunda olmadı size boyle birşey olunca eşiniz dert etmez sanırım ... eşim muratı benden çok sevio demio ben onlara ne yaptım dio bana boyle muamele ediolar eşim ailesine maddi olarak çok destekti evlenince bunlar kesildi bu yüzden oluyo belkide çekirge hanım ... kıyasa giren ben deilim benimde üzüldüğüm haksızlığa uğradığım çok oluyor ama olayları tam bilmeden bu kadar acımasız yorum yapıosanız bu sizin yanlış tutumunuz olur... mağdem kestirip atıcaksınız çamuru bana atıcaksınız buraya derdi olan gelen bi insana yük bindirip rahatlıycaksınız devam edin ama İNSANİYETLİ DAVRANMAK İYİDİR ...

Bunda seni ilgilendiren tarafı ne ki nasıl başedicem diye düşünüyorsun. Eşinin de aklına sokup üzme istersen. Kadın onu sevmese çocuğuna neden baksın?
öncelikle eşimin annesi ilk başta ben iki çocuğa birden sizin evde bakıcam dedi kabul etmedik çünkü diğer çocuk büyüktü bu sebeple siz bakıcıya verin dedi ama ben bulamam siz bulun dedi eşimde annesine eğer bu çocuğa bakmazsanız ya da bakıcıya baktırısanız ben burdan taşınır giderim dedi kp baskısı ile diğer çocuk kreşe gitti olan bu ...

Yoo ben sizi suçlu bulmuyorum
Eşimin annesini bu kadar takmam
Eşim taksın ve madem bir ayrım var ona göre davransın diyorum ben
Niye bu kadar feryat ediyosun anlamadım, seni doğurmamış büyütmemiş oğluna ayrım yapan seni mi düşünecek

biri 3 aylık biri 5 yaşında iki çocuk aynı evde bakılır mı ? ikiside erkek hemde hareketli olacakları belli ? hanginiz kabul ederseniz eltinizin çocuğuna sizin evde bakılmasını ?

ben feryat etmiorum sadece zor zamanlar yaşıorum ve paylaşmak istedim çünkü eşimle beraber bende magdur oluyorum sizin yapınız rahat çok takıntı yapmayan şekilde olabilir .. boyle biri olabilrsiniz ama herkes aynı olamaz ki ?

Eşinizin annesi de olsa böyle davranan birinden medet ummayacaksınız..
Ya da neden böyle yapıyor diye şikayet etmeyeceksiniz..
Çocuğunuza bakılması büyük lüks..
Kimseye güvenmemeyi öğrenmekten başka çaremiz yok..

aynen kimse güvenmemeyi öğrenmekten başka çarem kalmadı... inanın çarem olsa medet ummam kendimi gurursuz gibi hissediorum ... çocuğuma bakılması lüks tabikide ama bakmayacaklarını bilseydim onların oturduğu yere taşınmazdım insanlar ne kadar çabuk soylediklerinden dönüolar şaşırıp kalıoyorum nasılsa onlara muhtacız die kan kusturuolar...

çocuğa baktığı halde yaranamıorda ne demek kendisi bize bakcam ben gelin taşının dedi ... başına gelirse anlarsın herşey çocuk bakmak demek deil... iyi o halde sadece çocuğunuza baksın herşeyi soylesin yapsın ne güzel dimi...

Ben çok hassasım bu konuda.
Çok da yaralıyım aslında.
İnşallah yapan herkes bir gün hatasının farkına varır.

inşallah anlar yargısız infaz yapanları cidden anlamıorum insanlar resmen çocuğuna bakıor herşeyi yapabilire getirio olayı baktıkları sadece bizim çocuğumuz deil kendi torunları ... ayrım yaptığı iki çocuğuda o doğurdu ama dışardan bakan insanlar bile anlıo yaptığı ayrımı ...

Boşverin gitsin

eşimin kardeşi gerçekten işini bilen kv kp dolduruşa getirebilen tilki gibi pusan biri insanın başına geçince anlıo...

ahh ahhh şu bebek buyuse de onlara bağlılığım azalsa ... insan evladı için nelere katlanıo...

kızlar bana güç verin nolur o kadın karşısında ayakta durayım gulebileyim ... çünkü eve gidince yine karşılaşcam güçlü durmam lazım ...

Oğullarından birini daha çok sevmesi kendi vicdan muhasebesi,ayrıca bırak sen değil oğulları dert etsin, ki genelde hangi oğul az seviliyorsa inadına o düşkün olur ana babaya

mesafe koyun mecbur kalmadıkca gorusmeyın gorustugunuzdede resmı olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…