- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
oğlu dediğiniz kişi benim eşim
umarım bizde mesafe koymayı başarırız... inşallah evlatlarımız arasında ayrım yapmayız ...
bu ne ki? siz ayrım yapan anne görmemişsiniz. 3 hayırsız durumu iyi evladına ev alıp oturtup, ona bakan hayırlı fakir evladına totosunu dönen gördüm. evlat ayrımı öyle birşeydir ki cehennemi garantilediklerine eminim.
Ben inşallah pılımı pırtimı toplayıp gidicem artk kimseyle ugrasmicam tavsiye ederim uzak durun ne yaparsak yapalım sev-me-cek-lermalesef çocuğuma bakıo bakıoda nasıl yani kadın elinden gelse boşan diycek o derece ... çocuğa bakıo die hertürlü tavrı çemkirmeyi hakediorum sanki yaşadıklarımı yazsam roman olur...
Herhalde bu ayrımcılığın farkindadir eşiniz. Ona göre de tavir almaniz gerek bence eşinizle birlikte. Bizim durum daha vahim. Kv esime cok düşkündür, esim hepsinin harcliklarini verir,arabayla heryere götürür. Gel gor ki esimi cok sevdiklerini de soylerler ama uygulamada. .. enisteye hizmetler,kizlarina hediyeler.. bize gelince dogacak bebegime orecegi yelegin ip parasini istediler daha yeni. Benim saf eşim hala övünür birbirimize cok düşkünüz diye... bence sizin kv davranışı iki yuzlu olmasindan iyi gibi...hayatımda bu kadar ayrım yapan bir kadın görmedim resmen içsel olarak diğer oğluna bağlı kadın bir oğlunu anlatırken yavrum canım mesela muratım diye anlatan kadın diğerine sadece oğlum ya da ferhat die seslenio yaptığı şeylerin ise haddi hesabı yok bu kadınla nasıl başedicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?