- 2 Ağustos 2022
- 260
- 407
- 53
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Üniversite mezuniyetinde görsün demedim. Ayarlama yapılması lazım dedim. Konuşulur anlaşılır. Şu şu tarihte çocuklara bakıcı bulunup anne küçük kıza gelir. Kimse zor durumda kalmazEeee oldu o zaman bebeği herhalde üniversite mezuniyetinde görür bu gidişle.
Öyle şey mi olur? Görmek isteyen her türlü görür.
E yazılıyor işte tecrübeler. Herkese de bir aynı cevapTamam siz yaparsınız o zaman, ben beceremedim siz yapın ve yazın da faydalanalım tecrübenizden
6 ayda yapmayan bunu, daha da yapmaya gönüllü olmaz.Üniversite mezuniyetinde görsün demedim. Ayarlama yapılması lazım dedim. Konuşulur anlaşılır. Şu şu tarihte çocuklara bakıcı bulunup anne küçük kıza gelir. Kimse zor durumda kalmaz
Yok ben çocuk düşünmüyorum da yapan bir sürü insan varken, özellikle avrupa ülkelerinde okullarda bile açık havada eğitim (orman okulları) benimsenmişken neden yapılması mümkün olmayan bir olay gibi davrandığınızı çözemedim.Tamam siz yaparsınız o zaman, ben beceremedim siz yapın ve yazın da faydalanalım tecrübenizden
8 aylık oğlumla biz de her gün dışarıdayız. Uygun kıyafet ve kalabalıktan uzak olmak. Soğuk hasta etmez. Kalabalık ederBere denen bişey var. İki yaşında yeğenlerim var neredeyse doğdukları günden beri her gün kar yağmur sıcak demeden temiz havaya çıkıyorlar. Hasta da oluyorlar, hastayken de çıkarıyor anneleri. Hasta olacaklar diye çocukları eve kapatmıyoruz. Siz becerememiş olabilirsiniz de niye kimse yapamazmış gibi konuşuyorsunuz?
Tamam siz yaparsınız o zaman, ben beceremedim siz yapın ve yazın da faydalanalım tecrübenizden
8 aylık oğlumla biz de her gün dışarıdayız. Uygun kıyafet ve kalabalıktan uzak olmak. Soğuk hasta etmez. Kalabalık eder
E Esila09 Tamam da bu mükemmel fikirlerinizin konu sahibine faydası ne?? Adam altı aylık çocukla dışarda ne kadar durabilir? Aaaa pardon kesib bla bla ülkelerde anneler süt sağıyordur ve bizde olmayan muhteşem kocalar her şeyi hallediyordurYok ben çocuk düşünmüyorum da yapan bir sürü insan varken, özellikle avrupa ülkelerinde okullarda bile açık havada eğitim (orman okulları) benimsenmişken neden yapılması mümkün olmayan bir olay gibi davrandığınızı çözemedim.
Benim annem de öyledir lafa gelince aklımdan hiç çıkmıyorsun der ama icraat sıfırdırBazı anneler böyledir ne yaparsan yap. Bi arkadaşım üniversitede ameliyat oldu 2 gün biz kaldık yanında. Annesi bi kac gün sonra gelmişti yurtta kalmıştı bizle. Vay efendim o ameliyattayken ben dokuz doğurdum cart curt. Arkadaşım kendi söyledi ablam diş çektirecek olsa kalkar gider yanina diye. Ablası bir tık daha yakın bi şehirdeydi sadece.
Bir babanın altı aylık çocuğuyla bir saat dolanması , bir banka oturup dinlenmesi, dönerken de markete uğrayıp oyalanip eve gelmesi çok mu anormal bir şey?Adam altı aylık çocukla dışarda ne kadar durabilir?
Adam değil kadın çıksın diyoruz, çocuğa da kendine iyi gelir diyoruz.
Konu sahibine faydası tam olarak böyle yorumlar
Tamam işte bu nefesi size eşiniz verebilir. Geç geliyor olabilir ama evden çıkmadan size yemek hazırlayıp çıksın, eve geldiğinde ev işlerini kolaylasın. Siz gün içinde hem onlarla uğraşmazsınız hem daha derli toplu bir evde insanın düzeni olur. Çocuğun sürekli çamaşırı çıkıyordur buna el atabilir. İlla geç geliyor diye eve gelir gelmez kafayı vurup yatmasın. Hafta sonu da daha fazla üzerinizden yük alır kendinize vakit ayırırsınız. Depresyonda olduğunuzu eşinizle paylaştınız mı? Ondan beklentileriniz nedir mesela?
Umarım bu sözlerinizi yutmazsınız.Fikrimi değiştirmem çünkü ben yalnızlığı seviyorum yani kv falan geldiğinde normalde de rahat edemem aynı şekilde annem her şeye karıştığı için sevmeden sevmeye gelmeleri benim için daha kabul edilebilir. Ablalarım da aynı şekilde büyüttü fikirleri değişmediÇocuğu kimseye güvenerek yapmıyoruz sonucta
O öyle yaptı bu böyle büyüttüyle olmuyor hatunlar. Terliyor soğuyor açık havada kafası rüzgar alıyor… Siz yaparsınız inşallah bu dediklerinizi. Şu an ezbere konuşuyorsunuz. Zaten gezdirseler kaç saat gezdirecekler de kim dinlenecek. Hoff bekara karı boşamak kolay olayını burda ne kadar çok yaşıyorum
Yok Kudra, Yengenc ve benim cocugumuz yok ya ondan tutturdu siz yapin gorelim diye galiba.E yazılıyor işte tecrübeler. Herkese de bir aynı cevap
Bana da demişsiniz de ben yapmam. Ben zor şartları gördüğüm için totom da kıymetli olduğu için çocuk düşünmüyorum mesela.
Valla ben geçen sene anaokulu bebelerimi her gün bahçeye çıkartıyordum soğuk yağmur dinlemeden. Annesi söylenen olunca başka bir öğretmen tercih edebilirsiniz benim yöntemim bu diyordum. Bu sene özel çocuklarla çalışıyorum, onları da mümkün olduğunca bahçeye çıkarıyorum. Seans aralarında 20 dakika hiç bişey yapamazsak salıncakta sallanıyoruz. İnsanlar soğuktan neden bu kadar korkuyor anlamıyorum ben.Yok Kudra, Yengenc ve benim cocugumuz yok ya ondan tutturdu siz yapin gorelim diye galiba.
Nineme hesap açayim bari anlatsin biz anlatinca inandirici olmuyor ama şimdi onu da nine diye begenmeyebilir.Herkesi toplayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?