Ayrımcılığın bu kadarı da olmaz!!!

Allah bize sabır versin canım,bunları senle detaylı zaten hep konuşuyoruz..takma diyor kocamda ama insanız elbet gücümüze gidiyor bazı şeyler,yarın öbür gün büyüyünce açıkça ben sizi sevmiyorum derse çocuklarımız hiç afallayıp kalmasınlar..kendi eserleri alt yapı sağlam olmazsa çocukta siz diğerini daha çok seviyorsunuz ona iş buyurn vs der..ahh büyükler biraz mantıklı düşünseler ama onlarda mantık aramak öküz altında buzağı aramaya benzerr

o kadar güzel yazmışsınız ki hangisini beğensem bilemedim..güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler..:13: aynen öyle yapıcam normalde lafla insan bozmayı hiç sevmem ama bunlar hakediyor...

benımki zaten hiç sevmıyor bazen işim oluyor yarım saat bırakıyorum en fazla çocuk odaya gırdım gibi üzerime atlıyo odadan çıkmadanda susmuyo bırakıcam onunla dıye dedesıne bıraktığımda hiç öyle yapmıyor odaya geldımı bıle sallamıyo çocuklar anlıyor kım sevıyor kım sevmıyor oğlum asla ınsanlardan kaçmaz yabancı bılmez sadece babanannesınden kaçıyo kucağına asla gıtmıyo alırsada basbağırıyo

yavrum minik kuzucuk bile anlamış babannesinin ne olduğunu,anlamaz mı canım bugün geldi belki yarın unutacak ama artık aşağı gitmicem diyo bana illa gudubetliklerini belli edecekler ayarsız kaynanalar nolcak..:86:

Daglarkızı;

Sen hiç üzülme.

Su an 4,5 yaşında olan o minicik melek, büyüdüğünde en güzel cevabı verecek onlara.

Bekle de gör :)

Çünkü davranışı sana atıfta bulunmak için yaptıklarını sanıyorlar,
fakat bilmiyorlar ki o melegin hafızasına bunlar bir bir kazınıyor...

Son düzenleme:
Yaptıkları şey çok ayıpp sonucta oda kendi cocugunun cocugu yabancı degil... bu ayrımcılıgın anlamı ne olabilirki masum bir yavrucagı kırmak uzmek kımın haddıne!!! Ki genelde şöyle bir laf vardır ; Oglumun oglu canımın canı, kızımın kızı g... yanı diye. bende genelde böyle gördüm ama sizde tam tersi olmuş ... yinede tepkinizi belli etmelisiniz ...!

yazıkk kuzucuga o bıle anlamıs kırılmıs ..ınsllah onlardan uzak bır yere tasınırsınn yakın olmak aıle ılıskılerını kötu etkılıyor ..bırde neyın ayrımcılıgı bu anlamadımmm...cocugunuzu yollmayın sızde alın kendınız parka goturunnn...

Kizlar benim de annemler yegenimi kizimdan çok seviyor ama artik umursamiyorum
Davranislarda ayrim yapmazlar ama belli oluyor iste
Yegenim annemin elinde buyudu ve kizim uzak olunca, gözden ırak gönülden ırak oldu biraz

Birde biz kizimizin uzerine çok titredigimiz için abim ve yengem çocuklarina o kadar yapmadigi için
Ve yegenim kizimdan buyuk olmasina ragmen kizimin gelisimi daha iyi olunca
Hep yegenimi savunma kollama geregi duydular..

Mesela ben kizimi disneyland'a gotrudum annem hemen havalar isinsin ben de O. goturucem dedi, annesi babasi goturmez diye
Ya da benim kizim herseyi konusur, anlar vs.. yegenim iki kelimelik cumle kursa annem bunu abarta abarta bana anlatir
Ne bileyim yegenim sanki kendi oz çocugu gibi davraniyor iste

Yegenim ellerinde buyudu ve kizim "super bebek" ve biz de asiri duskun olunca, abim ve yengemin aksine, kompleks yaptilar biraz..

Kizima asla yansitmazlar, severler, ozlerler kizim oraya gidince kucaklarindan indirmezler
Yegenim kizimi dovse falan annem çok kizar, kizimi korur ama ben içini biliyorum

Zamanla geçer diye dusunuyorum.. Kizima yansitirlarsa çok uzulurdum ve sIk gorusturmezdim !

Bu ne ki sen kvmin kendi oz çocuklari arasinda yaptigi ayrimi gorsen
Sanki esim uvey evlat kayinim tek oglu
Hiç yuzu kizarmadan bana 2. çocugun olursa 2. daha çok seviliyor gorursun dedi
Ben de 2. çocugu her dusundugumde ya gerçekten oyle olursa diye dusunup korkuyorum, oyle olacaksa hiç olmasin diyorum

böyle ınsanları anlamıyorum evlat nasıl ayırt edılır kı ıkısıde candır aynıdır..cahıllıkheralde aklıma baska bısey gelmıyor acıkcası...

Son düzenleme:
kayınvalidem sadece torunları arasında değil çocukları arasında da bariz ayrımlar yapıyor 3 kız 1 erkek,fakat ortanca kızı tüm ailenin patroniçesi gibi ona sorulmadan bi iş yapmazlar haa çok akıllı olduğundan mı hayır..boş ve gereksiz konuşur bunlarda onu baya bişi biliyor zannederler...ailenin pırlanta taşı gibi görürler eşimide sadece işleri düştüğünde,yardıma ihtiyacı olduğunda anımsarlar,maddi olaraak zaten bir beklentim yok 7buçuk yıllık evliyim bir iğne görmedim,beklemiyorumda,beklentiler insanı daima yaralar çünkü,onların düşüncesi şu iyi para kazanıyorlar bizden mi bekliyor oluyor kaç kez bunu ima etti,evet ihtiyacım olmayabilir ama gönlümü alabilirsin ya herneyse ince düşünceden uzak sığ kafalı insanlar nihayetinde,sanırım kız çocuklarına daha fazla kayırma yapılıyor yaşayarak bunu öğrendim bende tek kızım bide abim var,ailem asla en ufak ayrım yapmaz yapsalar bunu muhakkak sezerdim..artık kafamı yormuyorum ne halleri varsa görsünler Rabbim bizi birbirimize muhtaç bırakmasın diye dua ediyorum...

kızı olup da gelinine kızı gibi davranan kayınvalide yoktur.
kızının çocuğu olup da gelinin çocuğuna eşit davranını da görmedim. senin olayın bizim bir komşumuzun olayını hatırlattı bana.
kadın kızının çocuğuna bakıyor bazen oğlununki geliyor bariz ayırım var zaten belli de. kadın aynen şöyle derdi: yavrumun yavrusu(kızının çocuğu için) oğlunun çocuğu için de "yılanın yavrusu" derdi.
benim babannem de bize ve halamın çocuklarına aynı davranmaz. tabi biz de ona davrandığı kadar karşılık veririz. bu döngüdür. hiç yorma güzel kafanı derim.

Dağlarkızı stresli anımda beni güldürdün rabbimde seni güldürsün ayyy okurken aynı benim büyük görümceyi anlatmışsın oda patroniçe boş boş konuşur anası babasıda onu birşey sanır boş işler müdüresi ne olcak başka kızlar bide benim açıdan bakın herşeyler görümcelerin çoçuklarına alınır bakın yarın okulum var hiçbiri bakmaz hep işleri var ama görümcenin çoçuklarının donlarına kadar yıkar paklar bide benim çoçukları sevmiyorlarmış yapıp onları bana karşı doldururlar kızım her gidip Yada onlar geldiğinde benle kavga eder benden nefret eder ne anlatıyorlarsa çat pat kıyısından köşesinden anlatır daha geçenlerde sen yemek yapmadım bende ondan zayıfım senin yüzünden arkadaşlarımdan zayıfım sen suçlusun dedi şok oldum kim dedi dedim dedemle babaannem dedi hemde çok hızlı yıkıyormuşun bizi pis kalıyormuşuz babaannem dedeme dedi ayyyy bide böyle yapsalar kızlar bırakın sevmesinler çokda tınnn

Aman Allahım korkunç
işler bu raddeye geldiyse kızınızı o insancıklarla görüştürmeyin lütfen

Evet arkadaşım kesinlikle yalnız değilsin hemde hiç:) Benim sevgili kayınvalideciğim torunlar arası ayrımı çocuğumun gözüne soka soka yapar. Gider diğer torunlarına birşey alır ve bunu benim çocuğumun yanında verir onlara ( Gerçekten hep derim bir insanın içinde merhamet olucak. Merhametsiz insan kim olursa olsun insanlıktan çıkmış kişidir. Benim oğlum son olaydan sonra gitmek istemiyor. Ben o senin babaannen özlemiştir dediğimde, özlese gittiğimde kucaklar beni diyor ve daha 5 yaşında oğlum..Artık bende tınlamıyorum. Oğlumun pipisini yesin o :)) sevmezse sevmesin..

Aman Allahım korkunç
işler bu raddeye geldiyse kızınızı o insancıklarla görüştürmeyin lütfen

ah canim kolay olsa asla gorusturmem ama bu yalancikdan bayilir ortaligi ayaga kaldirir bir ara hep mesgulum dedim gitmedim onlar ne yapti cat kapi gelmeye basladilar birkeresinde musait degildim aman allahim kavinvalide zile basiyor kayinpeder ev tel gorumcenin teki cep ariyor digeride esimi ariyor beni soruyor annemler kapida kaldi karin nerde diye yetmedi bide tum komsulara beni soruyorlar rezil ederler adami ya bunlar kolu komsuya o dereceler yani ha uzakdaysamda benim evin yaninda mc donalds var orda beni beklerler cepden arayip 1 saate gel bekliyoruz derler iki ayagimi bir pabuca sokarlar o derece bende artik komedi bunlar deyip kendimi avutuyorum cocuklarim buyusun anlarlar zaten herkesin rolunu nasil basarili oynadigini no panic

O nasıl bir cümle öyle? Yılanın yavrusu..
Gelin tek başına yapmış sanki o çocuğu, aynı şekilde kızı da.
Ayırmak isteyen insan kızının çocuğu, oğlunun çocuğu fark etmiyor demek ki.
Kimisi oğlunun çocuğunu, kimisi de kızının çocuğunu kayırıyor..

Ananem de dayımın çocuklarını kayırırdı.(böyle söyleyince uzakmışız gibi oldu ikisini de çok severim)
Üstelik onlar alt katında otururlar biz 10 saat uzak bir şehirde
kuzenimle aramızda yaklaşık 7 yaş var.Kardeşim ve teyzemin oğlu benim yaşıma yakın olduğu için küçükken sürekli üçümüz oynardık.10-11 yaşında 3-4 yaşındaki bebek-çocukla uğraşmak istemezdik haliyle.koluma vurmuştu neymiş efendim aramıza almıyormuşuz kuzenim ağlıyormuş.Çok sert değildi evet ama vurmanın serti yavaşı olmaz bence.Hala affedemiyorum ve sevmiyorum.Tabi ki sadece bu değil ama en büyük olay bu.Aslında ananem sevmem gerek ama olmuyor işte ne yapsa batıyor kadın..Üzülüyorum böyle olduğu için aslında ama elimde değil.
Emin olun kızınız da büyüyünce unutmayacak olanlaı takılmayın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…