Ayrımcılığın bu kadarı da olmaz!!!

Böyle ayrımlar oluyor maalesef. Bende çevremde gördüm. Yapılan doğru değil. İlk başta yapan kendine yapar. Kimin ne olacağı belli olmaz bu hayatta. Ne diyeyim cahillik zor. Cahille uğraşmak daha zor.

Benim 2 kızım var küçüğü zaten hiçbirşeyin farkında değilde,büyüğüde değil.çünkü bir araya geldiğimizde bir yağlar bir yağlar.ama ben hiç samimi bulmuyorum.helede başkalarının yanında kendini ilgili babaanne göstermek için yaptığı davranışları göreceksiniz.bende çocuğumu doldurmak istemiyorum ama babasıyla benim gördüklerimizin oda farkına varacak,ve eminim onlardan uzaklaşacak o zaman.onlar öbür oğlunun torunuyla daha çok ilgilensinler biraz büyüsün o çocuk yüzüne bakmaz babaannesinin o zaman görürüm ben onları.çünkü eltimin büyük çocuğu aynen öyle yapıyor babaanneye,halaya.

Son düzenleme:
Böyle yaşlı veya yetişkinlere (!) kızamıyorum.
Duygusal yaşları ilerlememiş çünkü.
Adil, olgun davranma, çocuğun seviyesine inme gibi yetileri gelişmemiş.
Onların özellikle istekleri ve çıkarları konusundaki tutumlarını, kızınız ile bir görün ona göre derdinizi anlatın.
Bana kalırsa hiç tepki vermeyin, gayet rahat olun.
Olayı dillendirmeyin bile.
Allah Sizi eksik etmesin evladınızın yanından onlar olmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…