- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
[ı]
vardı ya hani mersinde
canım o iştelülülülülülülülülülülülü
[/ı]
ya speedy ne var bılıyormusun ya benı arasın ıstıyorum bu arkadaşlarımın yapmayı ıstedıgı ınsanın,benımle ılgılensın ıstıyorum telefonuma sureklı bakıyorum kı eskıden olsa ya salak falan derdım neler oluyor bana dıye düşünüyorum.
mevlana mısalı dogru dedın ama ben mevlana mısalı aramıyorum ben adam etmeye de hazırım yenıden çaba sarfeder,emek verırım ama işte gerçekten gönlüme hıtap edecek bırısı yok ,gönlüme hitap edecek ınsanlarda hep cıddı ılıskısı olan ınsanlar .yanı ınsanlar coktan alınmışlar...
güzel topkmş :))
ayrılma nedenlerini anlatan yok mu ama daha???
cadıarzu
valla ben çok olaylıyım dersane öğretmenim düştü peşime onu tanıdığım güne lanet olsun resmen ağzıma sıçtı cahilliğimden yararlanmaya kaltı.sonra üniversite de biri çıktı karşıma ama beni deli gibi seviyor ama ben onu sevemedim yalvar yakar çıktım onla.çok iyi bir insandı üzerime titirerdi.girip olsam iki göz iki çeşme ağlardı sen hastasın ama ben bişey yapamıyorum diye.2 yıla yakın çıktık.ayrılmaya çok kalktım kaldı ki ona aşık olmadığımı biliyordu hiç de saklamadım.her ayrılmaya kalktığımda ya kaza yaptı ya intihara kaltı.bu arada benden 9 yaş büyüktü çocuk da değil yani.neyse o zamanlar polisti aynı zamanda eğitim fakültesinde sınıf öğretmenliğinde okuyordu.ordan tanışıyoruz.biz benim okul bitince sözlendik tam nişan olavaktı benim fare aslan kesildi yengesinin aileisnnin lafından çıkamaz oldu bıraktım.sonra 2 ay içinde bi mühendisle nişanlandım.onunda çok acelesi vardı hemen nikah oldu eş durumu tayini için.bu arada benim polis depresyona girmiş tedavi görmüş.iki ay bekledim aramadı ben aradım gelmedi ailesi yok dedirtti ben de aman sende ben mi snein uğruna ölüyordum sen mi dedim.bu mühendisi kabul ettim.nikah olunca benim mühendis 180 derece döndü başımı kapatmaya aileisyle oturtmaya kalktı başta asla kapalı eş sitemiyordu aileisyle aynı semti dahi istemiyordu.onu de terk ettim.düğün olmadan ayrıldım gittim boşladım.şimdi 14 aydır bir doktorla çıkıyorum.onla da hiç kavga bile etmezken dün tartıştık.arama beni uğraşamayacağım dedim.dünden beri görüşmedik.bayağı hızlıyım yani :)))
valla ilk 11 sayfayı okudum ama gerisine gözlerim dayanmadı cnm :))
Tanrım bana 3 tane 3'te yetmez 5 tane 5'te yetmez 7 tane
ver ver ver ver ver VER ALLAHIM VER
:roflol::roflol::roflol:
canım hiç gülecek halim yoktu bıanda neşem yerıne geldı.deli hatun seni.opuyorumnanaktan
hep yeniden hep yeniden nereye kadar ....hiç mi iyisi denk gelmez veya biz myiiz bu kadar kötü!
Konu başlığına uygun bari anlatayım.ilk kez üniversite sevdim birini terk etti yıllar sonra çıktı geldi seviyorum falanlar ama bende herşey bitmişti zaten.sorsam şimdi hala seviyordur eminim ama zaman geçiyor ve acı çekiyorsun.bir söz duydum geçenlerde" öldürmeyen acı güçlendirirmiş" aynen böyle oluyor işte zaman içinde ölmüyorsun ama hep bi yanında acıyla birlikte kuvvetleniyor.sonra olmaz artık kimseyi sevmem derken yeniden aşka yelken açtım evet,iki yıl sürdü.herşey normal görünüşte ailesiyle tanıştım falan beni çok sevdiler o benim ailemle tanıştı...işsiz kaldı,aylarca iş aradık birlikte ki ozr bir dönem bilirsiniz.sonra işi bulduibu süre zarfında yüksek lisansını da bitirdi vs..sonra dedim ki ben "ee artık kalmadı maniihani konuşmuştuk ya herşey düzene girince artık hayat yolunda birlikte adım atıcaz diye" o ne dedi;" ben korkuyorum evlilikten sen herşeyin en güzelini layıksın ben kariyerimi tercih ediyorum" dedi.ve ardından bir sürü kişiyle tanıştım çoğu internete ortamında tabi.gerçekte çok iyi insanlarda tanıdım dost olduk kimi zaman zalim insanları da tanıdım.en son da bundan tam 2 ay önce gerçekten düzgün biri işte dedim kendimce,o doğru kişi olmalı dedim ve hayatımda önemli bir yer ayırdım onu bekledim,gelecek ümidiyle.bir yandan da gereksiz tartışmalar oldu bir sürü; O' na sorsanız tartışmalrı başlatan ben,alttan almayan yine ben.İnsan en ufacık şeyi dert eder mi yaaa,en ufacık şeylere takılır mı....Ama maalesef O öyle biri,şuan hala konuşuyoruz.En son dün akşam çok sancılı bir konuşma yaptık;böyle devam edemezmiş.üzülmek ve üzmek istemiyormuş.İstanbul 'a gelcekti ama gelemedi,sebep de bayramda akarabalarının gelmesi.Sağlık olsun dedim,haa bu arada biz telefonla görüşmüyoruz.O'nun düşüncesine göre görüşmeden telefon olayı normal bir durum değilmiş ama bunun yanında tüm AŞK sözcüklerini kullanıyoruz O da dahil tabi..nereye varcak bilmiyorum ama takatim kalmadı benim.Artık normal bişiyler yaşamak istiyorum ben ve bu benim hakkım değil mi? Bu bizim hakkımız değil mi?
Canım sende öyle düşünme;ne insanlar var ne affedilmez hatalar işliyorlar.Rabbim büyük elbet bir çıkar yol vardır ama ne biliyim zamanda gizlidir belki herşey.Ben de dahil bunun böyle olması gerektiğine inanmalıyız.Herkes iyiyi güzeli hakediyor;biz de belkide kendimize daha fazla değer vermeliyiz .Bilmiyorum ama düşünüyorum bir çıkar yolu vardır elbet!
inan 4*4 lük bir beklentim yok hayattan.azla yetinemyi bildim hep hayatımda..ondan belki de sahip olamadıkalrım bilemiyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?