Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

Bodrumda tanıştık C kişisiyle.
Çokda guzel gunler geçirdik o başka şehirde ben başka...10 ay o geldi,ben gittim aileler biliyordu tabiki.
Ama beni çok sıkıyordu.Bakkala gidemiyordum okul eteğim dizimin altındaydı net yoktu tel yyoktu telimi dğeiştirdik sürekli evi arayp kontrol etmeler daha neler.arkadaslarıma bile karısıyordu.enson dayanamadım.bitti.bitirdiğime çok sevindm.
çünkü ileride daha cok seyler yapıcaktı ben de karsı gelemiyordum.
ve evliliği bile düşünüyorduk evlenince kimbilir ne katı olacaktı?

Ondan sonra bir kişile çıktım.Tabi aradan 5 ay geçmişti.Onunla 1 ay içinde 3 kere gorustuk.KOnuscak şey bulamıyorduk.İstemeyerek cıktım zaten.deniyim kendimi,kmseye guvenemem nolcak diyordum.
vetabiki guvenemedim.yitirmekten korktum.ona olan sevgimin büyüyüp en sonunda beni yıpratmasından korktum.ve bitirdim..

9 ay oldu boşum laelaelaelaelae neolacak bilemiyoruum
kimbilir belki yeniden aşk bana güler lülülülülülü

uzaktan uzağa bi şekilde sürüyor ama kısıtlamaları malesef sonu asla gelmez bitmesi senin içinde iyi olmuşç sanırım

eee sonra ki denemelerde malesef başarısız olmana da üzüldüm ama hayırlısı işte
elbette bu günden sonra bi aşka yelken açacaksın kendi adıma inanmasam da başkalarına bi aşk doğacağına inanıyorummmm

canım bız daha görüşemedik.ben onu tanımak ıstedıgımı söyledim oda aynısını söyledi bana.
ama o mesaj atttıgı gün görüşelim dediği gün ben şehirdışına çıkmak zorundaydım bılıyorsunuz ertesı günde katara gıttım dun akşamüstü döndüm.onu aradım görüşmek için hastaymış.bakamadı telefona mesaj attı.yanı dıyalog ıcerısındeyız ama bı görüşmek daha fırsat olmadı bakalım ne zaman görüşebileceğiz.
bıde ben korkuyyorum ondan malesef.çünkü bazı arkadaşlarım ilişki yaşayamaaz o 10 yıllık ılıskısının acısı hala içinde bağlanmaktan korkup gündelik ilişkiler yaşıyor ıyı düşün diyorlar.yanı bsyler ıcın ıkımızde aynı şekildeyız ve cevresındekılere handeyı o dönem görmem büyük şanstı buyuzden olabılırız dıye dusunuyorum dıyormuş ama ınsanlar ondan emın olamıyorlar.dün fotolarda gördüm tıplerımız uyuyor.facede bak ıstersen sende kutlamalar fotosunda var resmı yorumunu yap.yanı zaman ve onun çabası gerekıyor şuanda olmaz demıyorum ama korku var ıcımde cevremızdekıler tam baglanmışken çekip giderse ne yapacaksın dıyorlar ve bu durumdan cok korkuyorum.adımlarımı artık düşünerek atıcam bakalım ıyılesınce neler olacak merak edıyorum sadece.

Hımmm anladım canım bazı arkadaşlar olumlu düşünürken bazıları olumsuz düşünüyor ozaman
bence her iki tarafı da düşün uzun bi süre tanı bu arkadaşı:1ninca::1ninca:
Bak bakalım amacı falan ne ne yapmak istiyor ne düşünüyor.
Facebookta yokum yani şirkette giremiyorum ama seni msnde görürsem eğer bakarız canım hangisi olduğunu söylersin bana
boşver bence olumsuz olarak düşün eğer olacağı var ise Allah nasip eder zaten:Saruboceq:

ben aşık olmak hayatımda herseyım dıyebılecegım ınsanı bulmak ve çok mutlu olmak ıstıyorum ya....

Canım herkezin istediği bu ama şu 2 aydır devamlı arıyordum birine aşık olabilir die
bakıyorum da hep boşa kürek çekmişim eskisi gibi aşk beni bulsun diye bekliycem artık
her sandala atlamıycam kürek çekmiycem hihoyyythihoyyyt

kuzum zaten aynen bende oyle ama bana çevremdekı herkes cok değiştin kafa yapısı olarak sen evlenecek adam arıyorsun o yuzden bulamıyorsun dıyorlarsırnaşık şey
yoksa aşkı aramıyorum eğer varsa bırısı benım ona aşık olabileceğim gelıp bulsun benı sımdıye kadar hıc aramadım ,bundan sonrada ben tam tersı arasammı acaba belkıde bulurum atalarımız ne demiş arayan mevlanasını da bulur... ......bulur:roflol::roflol:

o dediğin hankisi o :1ninca:

vardı ya hani mersinde
Canım o iştelülülülülülülülülülülülü

Aynen Canım bende öyleyim bundan sonra son olsun uğraşmayım istiyorum
ama arayan hiç bişeyi bulamıyormuş inanma o laflara artık koydum gittibuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…