- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
,kesinlikle haklısın artık fazlada önemsemiyorum olursa olur olmazsa mutlaka hayırlısıdır diyip geçerim.yani inşlh:)
muhahahahah :lepi:
Gecmişi develer depsin -tatlicadiarzu-
şu anki sevgilimle yaklaşık 1.5 yıldır beraberiz
ondan önce 4 yıllık bi ilişkim vardı ama günün birinde şu anki sevgilime aşık oldum
hem de nasıl aşık olmak deliye döndüm resmen
ve onun uğruna 4 yıllık ilişkimi bitirdim
asla pişman değilim iyi ki çıkmış karşıma
,
Tabikide Boş Koy gitsin
Cehheneme kadar yolu var :roflol::roflol::roflol::roflol:
Anacım Develer az gelir
Ben Teperim hepsini deveye ayıya 5 basarım
şu anki sevgilimle yaklaşık 1.5 yıldır beraberiz
ondan önce 4 yıllık bi ilişkim vardı ama günün birinde şu anki sevgilime aşık oldum
hem de nasıl aşık olmak deliye döndüm resmen
ve onun uğruna 4 yıllık ilişkimi bitirdim
asla pişman değilim iyi ki çıkmış karşıma
10 gene basabilirsin izin verdim
bana döncegini biliyordum:icecream:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İşte Büyük Aşk Canım Benim :asigim:
Allah hiç Bozmasın İnşallah oda senin gibi bi çok
Fedakarlık yapar ilişkiniz de :asigim:
bana döncegini biliyordum:icecream:
Bu konuda ustayım fena ezer geçerim
Ayağımın altında :1shok::1shok:
avucunu yalarsın :dilcikar:
amin canım
o da yaptı vazgeçmedi benden ilişkim olmasına rağmen
savaştı yani baya zorluk çektik eski sevgilim yüzünden
ama kopmadık
bas gaza speedy-gonzales bas gaza laelaelaelaelae
09.10.2007 bu tarih benm için çok önemliydi..gerçekten mutlu bir gündü benm için. 21.12.2007 da kurban bayramının 2. günüydü.. çok güzel bi gün geçirdik,evlerimize döndük.ne olduysa o günün akşamı oldu...hiç bir şey demeden ,hiç bir sebep göstermeden çekti gitti.bitirdi yani.. yıkıldım,mahvoldum,bittim resmen..hayatımda "işte bu " dediğin tek insandı.o yüzden kısa bi süre de olsa çok bağlanmıştım ama fazla uzatmaya gerek yok,o günleri hatırlamak istemiyorum kısmet değilmiş bitti.sonradan ihanetini öğrendim,onunla nişanlandı,evleri düzüldü ve düğün arifesi de ayrılmışlar.. eden buluyor işte
ve şimdi aşkımla çok mutluyum..Allah kem gözlerden ,nazarlardan korusun inş. şubat ayında aileleri tanıştırıcaz.8 ayı geride bıraktık birlikte.. Allah ım ,elele gönül gönüle daha nice ayları ve yılları geride bırakmayı nasip etsin.... sevenleri ayırmasın inş.opuyorumnanaktan
on41 canım senı anlıyorum canın çok yanmış ama o kızcağızın ne suçu var hadı senınkısı cezalandı ama o kız pekı ? belkıde senınle ılıskısı bıle oldugunu bılmıyordu kım bılır.
Yollayın siz bana Hüseyini ablası dövdü
Sizinkileri de ben döverim Ona olan Tüm hırsımı çıkartıım sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
09.10.2007 bu tarih benm için çok önemliydi..gerçekten mutlu bir gündü benm için. 21.12.2007 da kurban bayramının 2. günüydü.. çok güzel bi gün geçirdik,evlerimize döndük.ne olduysa o günün akşamı oldu...hiç bir şey demeden ,hiç bir sebep göstermeden çekti gitti.bitirdi yani.. yıkıldım,mahvoldum,bittim resmen..hayatımda "işte bu " dediğin tek insandı.o yüzden kısa bi süre de olsa çok bağlanmıştım ama fazla uzatmaya gerek yok,o günleri hatırlamak istemiyorum kısmet değilmiş bitti.sonradan ihanetini öğrendim,onunla nişanlandı,evleri düzüldü ve düğün arifesi de ayrılmışlar.. eden buluyor işte
ve şimdi aşkımla çok mutluyum..Allah kem gözlerden ,nazarlardan korusun inş. şubat ayında aileleri tanıştırıcaz.8 ayı geride bıraktık birlikte.. Allah ım ,elele gönül gönüle daha nice ayları ve yılları geride bırakmayı nasip etsin.... sevenleri ayırmasın inş.opuyorumnanaktan
Ahlaksız herif...:mymeka:Hüseyini nie ablası dövmüştü kızkaydirigubbakcemile3
şuursuzca dalllll:lepi:
Ahlaksız herif...:mymeka:
Düğün arifesi neden ayrılmışlar ola merah ettimkafamçokkarıştı
Beter olasıca....
Oy oy şuan mutluysan ne mutlu sana.
daim olsun hihoyyyt
Ahlaksız herif...:mymeka:
Düğün arifesi neden ayrılmışlar ola merah ettimkafamçokkarıştı
Beter olasıca....
Oy oy şuan mutluysan ne mutlu sana.
daim olsun hihoyyyt
aynenn yaw acaba neden ayrıldı
Tam düğün arifesinde kıza yzık beeeeeeee:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?