Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

susun beni Dinleyin :mymeka::mymeka:
1-2 ay önce Falan biz tanıştık bununla ama ilk başlarda gayet güzeldi hiç görüşmedik
Msnde süper geçiyordu vakit aşk maşk tabe yoktu.
Sonra 1 ay önce falan tanıştık taksimde görüştük yerimseniben
sonra ne oldu bilmiyorum bi anda koptu gitti ki herşeyde gayet güzelken yerimseniben

2 hafta önce yine çıktı 2 gündür de sanki kafasına saksı düşmüş gibi davranıyor
Çok ilgili,alakalı sanki o yok olan o değildi sengözlerimebaksanab
Sorunlarım vardı falan diye açıklama yaptı sadece
İşte dün gece 4e kadar konuştuk havadan sudan aşkım,bitanem ayakları flana:jeyyar:

İlişki var mı aramızda lmaz:
Olabilir mi laelaelaelaelae
olursa ne olur Şeniz

bi oglan bi kız olur gonzales -tatlicadiarzu-

Çıkma teklifinde bulunmadı mı? kaydirigubbakcemile

Yok annem yaw Öyle bi Teklif beklemiyorum da.
Ona kalsa çıkıyoruz şuanda Öyle zannediyor
İşte yok bi daha bırakmayalım birbirimizi
Artık barıştık çok özledim seni
Hattta bi ara düşündüm acaba bana mı diyor diye :1rolleyes::roflol:​

Bence sendeki köşelerde bi sorun var kuzum kaydirigubbakcemile
Karşı net ve acık laelaelaelaelae
Peki ona karşı ilgi duygu yogunlugun vs. var mı??*

Ulaaa konuyu bizim hayata cevirdik ya helal bislere zemuszemus

deli hatun senı yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yanı çıkmak ıcın sevgılı olalımmı demesıne gerek yokkı bırtakım olaylar gelişir sözler söylenır ve çıkmaya başlanır ama şu var bu adam bu cınsten degıl.teklıf bıle etmeden başlayacak,aklına estiğinde gidecek,aklına estgıınde gelecek oldu canım başka derdı varmıydı? ben begenmedım bu durumu açıkcası söyliyim.benı düşündüren şeyler var ama en ıyısını yaşayan sensın sen bılırsın.

:roflol::roflol::roflol:yok be Bi daha giderse çarmaha gererim onu Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Şaka bi yana onun için zamanı var Şöyle bi bayramı çıkaralım bakalım
Sevgili değiliz şuanda mesela hiç konuşmadık falan dur bakem bi nasılsın diye msj atalım nasıl adam belli olur ne cvp vercek yada vericek mi?vereliniortak

onun adına hayatından endişeleniyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
Carmaga germe felan vahimmm sengözlerimebaksanab

Bayramıda cıkarın bakalım laelaelaelaelae

asıl ben ne halt yıyecegım adamla nasıl durumu farklı noktaya cevırcem bız salak gıbı bakışıp anca duruyoruz .ama oda haklı ne bılsın kı boyle dunden hazır oldugumuakannehir

bencede bı bayramı cıkarında bakalım nolcak.

asıl ben ne halt yıyecegım adamla nasıl durumu farklı noktaya cevırcem bız salak gıbı bakışıp anca duruyoruz .ama oda haklı ne bılsın kı boyle dunden hazır oldugumuakannehir

lmaz:lmaz:lmaz:
Dünden hazır ol ama değilmiş gibi gözük
Sen ekle faceye yolla bana ben ayarlarım :jeyyar::jeyyar:

cıdden ben eklıyım face'e sonra sana verım sıfremı sen yazışsana hıc becerememde boyle seylerı off ben nasıl bı kızımya hıc anlamam bırısını tavlamaktan..

speedy-gonzales isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.

canım bu yazı çıkıyor sende...

speedy-gonzales isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
canım bu yazı çıkıyor sende...

Öyle Kolay Değil Bana msj göndermek
Artkadaş eklerim seni Ok Yollarsınkaydirigubbakcemile5

iyi akşamalr kızlar cıktım. görüşürüz...

ne güzel başlık olmuş tebrik ederim seni...

yeni aşklara yelken açmış olanlarınıza ;allah mutluluğunuzu daim etsin demek istiyorum...opuyorumnanaktan

bu arada zamanında acımı birlikte paylaştığım bikaç kişiyi de burda görmekten keyif aldım... yeni aşklara yelken açmaya hazır olmak gibisi var mı... o acılardan ; yorgunluklardan sonra... içimdeki sen ve umudum dilerim yeniler en doğru anda gelir kapımıza ...

ben de anlatayım madem ...

2 yıl 1 hafta süren bir ilişkiydi... geçen sene eylül ayı sonunda ayrılmak istediğini söyledi sonra düşünmek istedi ve ekim 6 da ayrıldık... yani biteli 1 seneyi geçti... ilk ilişkimdi ve herşey yolundaydı... aradığım her şey ondaydı... özellikle yaşamayı istediğim ve yaşadığım saygı ve huzurdu... ama bu ona yetmedi... beni yeterince sevemediğini ve bunun için bazen beni üzdüğünü söyleyerek ayrılmak istedi hiç sorun yokken...

2.yılımızı kutladıktan tam bir hafta sonra... ve o bir hafta boyunca görüşememiştik... yani son güzel gecemiz 2.yılımızı kutladığımız geceydi... o gece yanlış bir cümle kurmuştum;

" acaba 3.yılı görebilecek miyiz; o kadar dayanabilecek miyim sana" ... şaka gibi...-tatlicadiarzu-

geçti gitti... haber aldığımda ki bu çok nadir ve benim isteğim dışında oluyor; canım acıyor... ama artık onun gelmeyeceğinden eminim... ama artık onu değil ; beni benim onu sevdiğimden daha çok sevecek birini bekliyorum... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…