Ayrlk acsn nasl yok edeblirim canm yanyor..

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
en sonunda bende aynrıldım sorunlu br lişkim vardı ve mail yoluyla ayrıldım..nasıl canımın acısını yok ederm..ne yapmalıyım..cok canım yanıyoooo tavsiyeniz varmııı...artık sesini duymıyacagım artık onu görmiyicegim ..aşkım diyemiyecegim onun kokusunu duyamıyacagım ne yapmalıyımmmm

sadece zaman...
başka bir ilacı yok bunun.
oturup acını çekeceksin dibe vuracaksın sonra yeniden yükseliş.
zamanla etkiisini kaybeder merak etme.
bir de olumlu yönden de bakabilirsin.
ne güzel aşık olmuşsun o duyguyu güzelliğini yaşamışsın.
güzel vakit de geçirmişsin.
ya bunları hiç yaşayamasaydın?
aşk güzeldir sonu acı olsa bile.

neden ayrıldınız ki üzüldüm.mesela onun kötu yonlerini düşünebilirsin yok yok vazgeçtim bu seni daha çok üzer.bence tamamen aklından çıkar eger geri dönuşun yoksa.arkadaşlarınla gez ewde durma yanlız kalma yani,çalışabilirsin zamanını doldurmak için,duygusal şarkılar dinleme,onunla geçirdigin gunler aklına gelince uzulme keşke yasamasaydım die pişman olma iyiki yaşadım artık anılarımla daha zenginim de.aşkın geldiğini kabul ettiğin gibi gidişini de kabullen canım

Mail yoluyla? Cnm daha çok yeniii birkaç gün dayanacaksın..Ama birşey var sen ayrıldın ama bakalım o kabul edicek mi?Allah yardımcın olsun
Keşke mutlu edebilsek, edebilseler ve ayrılıklar hiç yaşanmasa:çok üzgünüm:

Ne yaparsan yap baslarda yanarsin, kavrulursun, kabullenemezsin ama zaman dindirir acini,
alistirir yapacak biseyin yok yani gunlerin gecmesini bekliyceksin...

Zor olacak ama elbet geçecek..
Rabbim hiç kimseye taşıyamacağı yük vermez..

kendimi hatırladım resmen 5 ay önce ilk zamanlar canımın nasıl yandıgınıı herşeye kulak tıkayışımıı

bunun bi caresi yok acı cekılıyooo elbett

haa gecmıyo sanıyosunn baskası olamaz dıyosun alışamam dıyosun kokusu olmadan olmaz dıyosun oluyo cidden bal gibi oluyoo zamanla göreceksin bunuu

zaman zaman yıne acıtıyo ama asla eskisi kadar acıtmıyoo

yapman gerekenn ailenle sevdiklerinle arkadaslarınla tesellilerinlee bu günleri atlatman bide ben surekli birileriyle dertleştim herkese derdimi anlattım o sayede yendim birde ondan haber almamak işin sırrı ha ben bazen muzurluk yapıp karıştırıyorum face ini falan

ama acını dindirmenın yolu birde sevgilisinden ayrılanlar klubunden gecıyorr ugraa canımmm muhakkak

boş gelebilir banada öyle gelıyorduu ama yaşayarak anlıycaksın tek bilmen gereken gececegiiiii enınde sonunda geçecek bu yük hep omuzlarında olmayacak

ben tüm ilklerimi onla yasadım evlenicem diye ümit verdi alesiyle tanıstırdı..ve bunun gibi brcok şey oldu aslında bende buna inanıp onunla brlikte oldum kendim verdm..ne kadar salagım..ama bircok seyini duydum başka kızlarada evlenme teklfi cıkma teklfi ettigini duydum.ben bunları duyup söyledikten benımle ya evlen yada ayrılalım dedm.oda tabıkı evlenmek istiyorum dedi..işi ciddiye dökelim dedi.ama bugun soguk soguk konustu biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var dedi.bende anladım ayrılmak istedigini ben bitirdim inanın dayanıcak dayanıcak gücüm yok..yarı ölüm bu olsa gerek..hiç bir erkege inanmayın berkar olanlar sakın..evlenme vaadine kanmayın..hatta evlennceye kada elini bile tutmayın kimsenin..

canım benım sen inanmış güvenmişsin bitiren sen olmuşsun eger o bitirseydı daha cok koyardı bu insana cunkuu cidden kendini yarı yolda bırakılmuş gibi hissederdi insan ama daha belli değil gibi durumun hemen canını sıkmaa

ya canım bunun caresı yok yasamadan acı cekmeden gecmıyo zamanla gecer ama ıns tabı o zaman gecene kadarda ınsanın canı yanacagı kadar yanıyosenağlama hem belkı bakalım kabul edecekmı ayrılmanı senın bende sevgılıme maıl atarım ayrılırım sınırlenınce yada devam etmek ıstemedıgım zaman ama o hıc gormezden gelır ve ayrılmaz belkı de senınkıde ayrılmaz ve ben oyle uzuldugumle kalırım zaten artık ayrılacagımıza ınanmaz hale geldım valla bazı erkekler yapısınca bırakmıyo valla-tatlicadiarzu-

aradaki fark su benden ayrılamıyo bana bu izlenimi verd bende grurlu bir insanım..gözü hala dısarda biri bu..aslında düşünce iyi yaptım diyorum..kabul edceginden eminim....evet yanlız kalmaya ihtiyacım var dedi bana..bende ona dedimki istersen 4 gun konusmayalım hem sen dinlen hem ben kfamı dnlyim diyee...ama hiç tepki vermedi hayır nasıl konusmuyoruz neden biile demedi..mesajıma cevap bile vermedi..yani açıkca gsteryo ben ayrılamam sen beni bırak durumu bu..

canım önceki konularını hatırlıyorum da,bence sen onunla birlikteyken yaşadığının acının sıkıntının daha fazlasını yaşamayacaksın...ve zaman geçtikçe şükredeceksin bu kararı verdiğin için..

evet ayrılık ne olursa olsun acı verir ama klasik ve doğru bir laf var,"zaman her şeyin ilacı"...

seni hakeden birinin karşına çıkmasını ve seni gerçekten mutlu etmesini diliyorum hakkında hayırlısı canım...

ayrı şehirlerdemiydiniz tatlım maille ayrıldınız:çok üzgünüm:

hayata küsmemeye çalış ve yanlız kalmamaya..

bir kere o melankolik ruh haline bürünürsen çıkması çok zor olur senin için..ne yaşadıysan yaşadın.. sonuçta sen hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığını bilerek yaşamışsındır ne yaşadıysan..göze almışsındır yani buna cesaret ettiysen..
çok zor ama geçer..

geçer, geçer daha öncekiler gibi
buda geçer, neler neler geçmediki
yine düşer deli divane gönlün aşkaaa

bu şarkıyıda sana hediye ediyorum canımsüprizzzzz

bu konuda tecrübeli biri olarak diyebilirimki,bir ilişkinin yürümeyeceğine ve geleceği olmadığına inanıyorsan en kısa yoldan kestirip atacaksın,acı verir elbet,acı çekersin,unutamazsın hemencik öyle,ama bu süreci en az yıpratıcı olarak geçirmek senin elinde, birinci ve en önemli şart kesinlikle ve kesinlikle iletişim kurmak yok,asla aramıycaksınyasakkelime asla ve asla haber almıycaksın,face.ine falan bakmıycaksın,msn şifresi falan varsa sende açıp bakmıycaksın,onun hayatında olan biten hiçbişeyden haberdar olmıycaksın,sana ulaşması için bütün yolları kapatacaksın,sana ulaşamayacakyasakkelimene kadar uzak o kadar iyi,ha birde sevgilisinden ayrılanlar kulübüne geleceksin şutarafagittidertleşe ağlaya zırlaya güle vakit doldurucaksın birde bakmışın sızın azalmışsüprizzzzzben bunları uyguladım şimdi kendimi bir parça daha rahat hissediyorum

sadece bi maille bi ilişki bitebiliyosa zaten araki bağda çokta fazla kuvvetli değilmiş sanırım
yoksa bi ilişki bitirmek bu kadar kolay olamaz
kendini oyalayacak bişeyler bul çık gez canının istediği ne varsa yap
çıkmak istemessen evde film izle kitap oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…