37 yaşında da yapabilirsin nasipse.Elbette şimdiki enerjin olmuyor ama belki daha olgun yaş olduğu için bebeğine daha bir anne daha bir candan yaklaşıyorsun.Diğer ablam ise 10 yıl sonra doğum yaptı 37 yaşında ikinci kez anne oldu ama şimdi sorsan bunda daha anneyim diğeri acemiliğime gelmiş der.Bence sen bizden de şanslısın çünkü erken yaşta 2 çocuk annesi olmuşsun 3.ye zamanın var Allahın izniyle.Biz bundan sonra 2.yi ancak yetiştiririz 30 lu yaşlara :)
benimde bir oğlum var şimdikinin kız olmasını çok istiyorum.3.çocuğu düşünmüyorum.
bunun kız olması için çok dua ettim.sanırım buda erkek olacak.10 haftalık dr gittiğimde bana erkeğe benziyor dedi.aslında 10 hafta için çok erken değilmi neye göre bunu dedi acaba o şaşkınlıkla soramadımda 2 hafta sonra kesin bişi söylerim dedi.eve geldim sessizce ağladım.sonrada kendime çok kızdım ağladığım için.aslında öncelik sağlıklı olması dedim kendi kendime.oğlum olursada hiç burukluk yaşamayacağıma söz verdim kendime.allah herkezin gönlüne göre versin.tabiki oğlum olursada başımın tacı
aaaahhh canım inşallah sağlıklı,hayırlı bir perensesim olsun.allah hepimizin gönlüne göre versin.inşallah bir prensesin olur benimde ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var bende 10hafta 4günlükdü doktora gittim erkek gibi dedi 13 4de gittim başka doktora erkek dedi 15 3de gittim kız dedi iyice netleşmeden belli olmuyor neye göre söylüyorlar böyle bu kadar emin değilken erkenden anlamıyorum emin değilsen sus dimi insan kendini alıştırıyor valla sevicem ne diye sevicem bilmiyorum kızım desem ya erkekseoğluşum diye sevsem ya kızsa en iyisi gidiceksin ense kalınlıgı ölçülcek 2li testi yaptırıcaksın 3lü yaptırıcaksın iyiyse tmm bide son aylarda nst falan yeter ya iyice kötü oluyo insan böyle.
aaaahhh canım inşallah sağlıklı,hayırlı bir perensesim olsun.allah hepimizin gönlüne göre versin.
eee sonuç nedir senin canım oğlunmu olacak kızınmı.
valla bende sinir oldum heee daa 10 haftalık erkeğe benziyor demesi uyuz etti beni.dur bi ayol daha küçüçük tut bi şu çeneni kesin belli olsun öle de dimi yaaa.hani bazısı çok ısrar eder nolur bişi diyin falan diye.ama ben hiç bişi demeden adam erkeğe benziyor dedi.
aaaahhh canım inşallah sağlıklı,hayırlı bir perensesim olsun.allah hepimizin gönlüne göre versin.
valla bende sinir oldum heee daa 10 haftalık erkeğe benziyor demesi uyuz etti beni.dur bi ayol daha küçüçük tut bi şu çeneni kesin belli olsun öle de dimi yaaa.hani bazısı çok ısrar eder nolur bişi diyin falan diye.ama ben hiç bişi demeden adam erkeğe benziyor dedi.
haklısın insanların dengelerini bozuyorlar valla.en kesini doğumu beklemek olacak sanırımValla bu doktorların yanılma durumları herkesin dengesini bozdu anlaşılan.Bencede artık cinsiyet öğrenmeyelim boşverelim gitsin .............. :)
daha çok erken canım 10 haftada yanılma payı çok fazla...akannehir
bence de 10 hafta çok erken. 17-18 normal. 20'li haftalarda kesinleşen bile var.
bana en son doktor kız dedi 15 hafta 3 günlükdüm hayırlısı bakalım perşembe tekrar gidicem 3 lü tarama için o zamanda erkek derse kalkıp bocam doktoru bune yasenn daha çok erken canım bana da aynı 10 hafta 6 günlükken erkek demişdi hatta 1 hafta erken ayarlamış tarihi artık nasıl bi matematiği varsa yani bana sölediğinde 9 hafta 6 günlükdüm erkek gibi dedi 14 haftalıkken yine gittik doktor değişdirdim o yüzden o zamanda erkek dedi başka doktor 1 hafta sonra sancılandım bu kezde eski doktora gittik oda kız dedi valla artık doğmadan önce inanmam bu ne ya
bide sana çok erken söylemiş hakketen bi dur daha neki canım benim elleri kolları bacakları yeni tamamlanıyor hemen pipiyi nerden görmüş
bana en son doktor kız dedi 15 hafta 3 günlükdüm hayırlısı bakalım perşembe tekrar gidicem 3 lü tarama için o zamanda erkek derse kalkıp bocam doktoru bune yasenn daha çok erken canım bana da aynı 10 hafta 6 günlükken erkek demişdi hatta 1 hafta erken ayarlamış tarihi artık nasıl bi matematiği varsa yani bana sölediğinde 9 hafta 6 günlükdüm erkek gibi dedi 14 haftalıkken yine gittik doktor değişdirdim o yüzden o zamanda erkek dedi başka doktor 1 hafta sonra sancılandım bu kezde eski doktora gittik oda kız dedi valla artık doğmadan önce inanmam bu ne ya
bide sana çok erken söylemiş hakketen bi dur daha neki canım benim elleri kolları bacakları yeni tamamlanıyor hemen pipiyi nerden görmüş
Sen en iyisi 20.haftadan sonra söylenecek olana inan...
Sen en iyisi 20.haftadan sonra söylenecek olana inan...
canım sen hamilemisin? yoksa bu bir dilek mi*?
hamileyim canim, 3 ücü çocuguma. 2 tane oglum var yoksa :hulya:
bilmiyorum valla ya doğmadan inanmıcam artık o duruma geldim.
yarın gidicem bakalım hayırlısı olsun çok berbat bi psikoloji oturdum gece snirimden ağladım durdum.emin değilsen sus eminsen konuş.allahdan dünyada iki farklı cinsiyet var.
ya fazla olsaydı.biz annelerin 9 ay boyunca hali ne olurdu bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bilmiyorum valla ya doğmadan inanmıcam artık o duruma geldim.
yarın gidicem bakalım hayırlısı olsun çok berbat bi psikoloji oturdum gece snirimden ağladım durdum.emin değilsen sus eminsen konuş.allahdan dünyada iki farklı cinsiyet var.
ya fazla olsaydı.biz annelerin 9 ay boyunca hali ne olurdu bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hamileyim canim, 3 ücü çocuguma. 2 tane oglum var yoksa :hulya:
Allah bağışlasın canım. 3.çocuk hayal bile edmiyorum. şu an tam kaç haftalıksın?Cinsiyet olarak senin içine ne doğuyor. ?benim hiç içimden oğlum diyerek sevmek gelmiyor valla. 32 bitcek en son yine erkek dendi.ama bilmiyom sanki kız gibi hala...
gülsah ne oldu sonuç bellimi bebegin cinsiyeti.gidecegim demişsinde...
:evt belli canım cadı bi kızımız daha geliyor üzülürüm sanıyodum ama acayip sevindim ya ilerisi için bana çok iyi olucak bu kızlar biri cam siler biri kahvemi yapar bende oturur keyif çatarım napim kız olsun çamurdan olsun demişler sonra bide oğlum olur inşallah oda faturalarımızı yatırır kocamda çalışır bize bakar
Belkide kızdır.Sen kızmı istiyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?