Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

doğru diyosun. kız olsun çamurdan olsun valla:))))
Ama şaka bir yana inanın hayırlı evlat olması çok önemli kızı erkeği hayırsız oldumu ana-babaya hayatı zehir ediyor..Dualarınız sağlıklı ve hayırlı evlat yönünde olsun ben öyle dua ediyom. Rabbim inşallah gönlümüze göre verecek inanıyorum.

hakketen şaka bi tarafa.hayırlı olması çok önemli şuan çok küçük oldukları için hiç bişeyin farkında değiliz.umrım merhametli iman sahibi evlatlarımız olur allahım ufuklarını açık etsin.

inşallah canım ya... tabiki deli gibi istiyom hemde ama rabbim ne verecek bakalım?Allah Mı söyletiyo:))))
etrafımda görenler de hep bizim içimize de kız doğuyor kız diyolar gaz veriyolar bana:))))

inşallah öyledir benim arkdaşa 9 ay boyunca erkek dediler süprüssskızı oldu garibimin emziği bile mavi maviydiama kocası kayınvalidesi hastaneyi karıştırdı çocugumuzu değiştirdiniz diye kaç saat hastanenin çıkışını kapattırdılar inşallah senn meleğinde kız olur allahım kalbine göre verir umarım.

Hadi ya.Tüh ne zor olmuştur kabullenmeleri.Yazık doğan kızcağızında dünyadan haberi yok babaannesiyle babası itiraz ederken eminim o mışıl mışıl uyuyordur.Ya ben nasıl karıştırdıklarını çözemedim hala.İlk aylarda hadi karıştırırlar normaldir ama son aylarda cinsiyet artık iyice bellidir nasıl karıştırıyor bu doktorlar ?

valla öyle koca kız oldu şimdi ama çok fazla gitmedi doktora 3 lü test falan en fazlada 4 kere ultrasona girdi cinsiyet için falan erkek denilince iyi dedi sağlıgıda iyi çok fazla gitmedi yani hayırlısı olsun ya..

Aslında bir başka doktorlara falanda gitseydi belki daha önce öğrenecek ve doğduğundada şok olmayacaklardı birden alışmış olacaklardı yavaştan kız olduğuna.Neyse böylesi nasip olmuş onlarada hayırlısı olsun sağlıklı doğmuş ya çok şükür gerisi öenmli değil....

kız bebeklerde böyle bişey yaşanıyor galiba....O zaman yüksek olasılıkla kız sizin bebekleriniz..
Ne güzellll...

canım bir tane dha kızımvar şimdi4,5 yaşında ama onda böyle bişey olmadı 4 aylıkken dr kız dedi ve kız oldu.valla ALLAH en güzelini bilir hakkımızda hayırlı olur.inşopuyorumnanaktan

Canım ama genelde önce erkek denilip sonra kız çıkma olasılığı daha yüksek.Ama kız deyipte son aylarda erkeğe dönen çok çok çok az.

Canım ama genelde önce erkek denilip sonra kız çıkma olasılığı daha yüksek.Ama kız deyipte son aylarda erkeğe dönen çok çok çok az.

canım yaa ağzından bal damlıyor:))))keşke......
ben bunun tam tersi diye biliyom

ya birde ben bişeye çok kızıyorum. sizlerle paylaşmak doğstiyorum.herkes baştan yazıyo yazıyo sonra doğuranlar mutlaka var.sonuç yazmıyorlar.
Tamam bebek doğduktan sonra herkesin işi başından aşkın oluyor buraya yazmaya vakti olmaya bilir ama bizde merak ediyoruz yani,
mesela benim durumum gibi çelişkili olup ta doğuranlar yazsın nesi olduğunu.ben 5-6 hafta sonra yazacağım.bakalım hangi yöntemler ne kadar doğru çıkıyor. bi istatistik tutarız yahu..
haksızmıyım....

çünkü benim gibi cinsiyeti merak edenler bir çok yere yazıyor. bende yazıyorum ama en çok burası cevap yazarak ilerliyor.ben üsten gelen sütle(sıvı) cinsiyet tahmini yazdım kimse yapıp sonuç yazmadı mesela...bir kişi hariç. bunun gibi yani ....
Sonuçta rabbim ne verirse tabiki ama bir umuttur ,arayıştır bizimkisi....

öyle soru sorup, kafamızdaki soruları paylaşıp kaçmayalım. Bizim verdiğimiz bilgilere bir baskasının ihtiyacı olabilir. yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.. doğduktan somra da bir an fırsat yaratıp yazıverelim..

tabi canım bende onu diyorum zaten. Yoksa Allah tan başka kim kesin bişey bilcek. ortaya atılan her tahmin yönteminiin tutanı var tutmayanı var. maksat en çok hangisi tutuyor,veya gönlümüzü eğlendirmek işte... yoksa baksanıza doğuma kadar kız denilenin bile oğlu olabiliyor. veya bizim arkadaş gibi testislerine kadar gösterip doğumda kızı olan .

canım yaa ağzından bal damlıyor:))))keşke......
ben bunun tam tersi diye biliyom

Nasıl yani.Kesin kız denenmi sonradan erkeğe dönüyor.Ben hep önce erkek sonra kız oluyor diye biliyorum.Ama kesin kız deyipte sonra erkek olması mümkün değil gibi geliyor bana.Çünkü doktorlar ayrıntılıda yumurtalıklarını teşhis ediyorlar kızın.Yani son anda ilahi güç değiştirmezse bence mümkün değil kız denilenin erkeğe dönüşmesi...

Canım haklısın aslında doğum yapan arkadaşlar vakit bulabildiklerinde tecrübelerini bizlerle paylaşsalar daha çok bilgi sahibi olabileceğiz.

benim iki tanıdığım var doğumda erkek süpriziyle karşılaşan. hatta bana senin erkek demişlerse kız çıkması zordur demişlerdi.

benim iki tanıdığım var doğumda erkek süpriziyle karşılaşan. hatta bana senin erkek demişlerse kız çıkması zordur demişlerdi.

evet kimiside erkek dendiyse kız demezler bir daha diyor ama o da doğru değil.20.haftaya kadar kızda erkekte birbirine benziyor bence.

Ya şimdi sen bunu yazınca insanın aklında acabada kalıyor.Kesin kız diye beklerken pembelerin arasına oğlan düşünemiyorum komikte bir görüntü aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…