Yıllardır kilo vermek için denemediğim yol kalmadı. Hep hayalim zayıflamak oldu ama sonuç hüsrandı tabi. Dönem dönem çok güzel kilolar verdim. İnceldiğim kendimi çok güzel hissettiğim kısacık zamanlar. Sonra hooop kilolar geri geldi tabi. Sağlıklı sağlıksız bir sürü başarısız deneme sonunda hamileliğimde de aldığım 30 kilo üzerine tuz biber oldu diyebilirim. Şu an 38 yaşımdayım... ilkokuldan beri kiloluyum... yazık ki ömür geçiyor bu şekilde kilolarla devam etmek demek sağlığımın daha da bozulacağı demek oluyor. Bu gün geçmişte katıldığım gruplarla yazışmalarımızı okudum. Gerçekten de birlikten kuvvet doğuyormuş... Sayfaları okurken benimde artık başlamam gerekiyor dedim ve kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Şu an 120 kiloyum ve 1.68 boyundayım... KARBONHİDRAT diyetiyle bir dönem 45 kilo verdi. Daha sonra hamilelik ve emzirme dönemimde geri aldım tabi... Şimdi yeniden başlamak istiyorum. Hazır yaza daha vakit varken gitsin kilolar. Eğer benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşlarım varsa birlikten kuvvet doğar :)