Aysebru nun diyet serüveni

Günaydın arkadaşlar:16:mutlu haftalar dilerim:16:
Çok şükür yine diyetime konsantre olmaya başladım...bahar yorgunluğu beni mahvetti:1:
Birazdan kahvaltımı edeceğim:1 bardak süt,5 yk yulaf,2 kuru kayısı,1 çk tarçın,1 çk keten tohumu...hepsini karıştıracağım,yiyeceğim :))
Öğlen:6 yk sabze yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran
Ara:1 elma
Bugün 1,5 saat yürüyüş yapmaya niyetim var........
Sevgiler:16::16::16:

günaydın hanımlar :))

hepimiz ne güzel azimliyiz. açıkçası bende bu sabaha diyete devam kaçamak yok hadi bakalım... diye kalktım :)

bende menümü yazayım

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 domates
dereotu
yeşil sivri biber 1 tane
2 siyah zeytin
1parça beyaz peynir
şekersiz çay

sabah ekmek yok...

kalktığımdan beri 1 litrede su içtim :)

Günaydın arkadaşlar:16:mutlu haftalar dilerim:16:
Çok şükür yine diyetime konsantre olmaya başladım...bahar yorgunluğu beni mahvetti:1:
Birazdan kahvaltımı edeceğim:1 bardak süt,5 yk yulaf,2 kuru kayısı,1 çk tarçın,1 çk keten tohumu...hepsini karıştıracağım,yiyeceğim :))
Öğlen:6 yk sabze yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran
Ara:1 elma
Bugün 1,5 saat yürüyüş yapmaya niyetim var........
Sevgiler:16::16::16:

günaydın canım
bahar havası gerçekten beni de mahvetti. bel ağrısı sırt ağrısı dengesiz havalardan sebep. ama az kaldı hava ısındıkça düzelicez inşallah.
diyeti bırakmak yok. zaten listen çok güzel bol bol suda içtinmi bu hafta tartıda mutlaka farkı göreceksin.:16:

Günaydın arkadaşlar...Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok şarşırttı ve mutlu etti...

günaydın çoook sevindim. kaç oldun? akşam ki listende güzeldi yürüyüşte yapabilirsen daha da çabuk gidecek canım.

ben geçen salı tartılmıştım yarın sabah tartılıcam bakalım sonuç ne ???
gerçi adet döneminde 1 2 kilo farkeder ama olsun :)

Son düzenleme:
günaydın çoook sevindim. kaç oldun? akşam ki listende güzeldi yürüyüşte yapabilirsen daha da çabuk gidecek canım.

ben geçen salı tartılmıştım yarın sabah tartılıcam bakalım sonuç ne ???
gerçi adet döneminde 1 2 kilo farkeder ama olsun :)

69.7 geldim şaşırdım acaba dedim sudan mı gitti diye yada tartı bozuldu dedim ama yinede çok mutlu oldum...yapacağım inşallah yaşadığım yerde yeniyim çevreyi keşfertmem gerek...Bide işe başlayınca tempoda olacağım ister istemez...bu arada pilates setim var başlamak istiyorum...

69.7 geldim şaşırdım acaba dedim sudan mı gitti diye yada tartı bozuldu dedim ama yinede çok mutlu oldum...yapacağım inşallah yaşadığım yerde yeniyim çevreyi keşfertmem gerek...Bide işe başlayınca tempoda olacağım ister istemez...bu arada pilates setim var başlamak istiyorum...

süper çoook sevindim. daha da gidecek inşallah. pilateste çok inceltiyormuş ben yapmadım ama yapanlardan duydum. birde leslie ile evde yürüyüş diye bir program var internetten indiriyordun tavsiye ederim. dışarı çıkmadan inanılmaz inceltiyor. bende biraz kilo veriyim bel ağrılarım azalsın başlamak istiyorum.

süper çoook sevindim. daha da gidecek inşallah. pilateste çok inceltiyormuş ben yapmadım ama yapanlardan duydum. birde leslie ile evde yürüyüş diye bir program var internetten indiriyordun tavsiye ederim. dışarı çıkmadan inanılmaz inceltiyor. bende biraz kilo veriyim bel ağrılarım azalsın başlamak istiyorum.

Başlayalım arkadaşım spor olmayınca duraklama oluyor...

yapalım evet bir gün belirleyelim. ben geçen salı tartılmıştım yarın tekrar tartılıcam. ama cuma günleri yapabiliriz. hem daha çok dikkat etmiş oluruz. liste yaparız bakalım kim ne kadar vermiş çok iyi olur :16:

Tamam o zaman cuma tartı günümüz olsun...

evet yürüyüş yapıcam bende bu gün. cumartesi akşamı biraz yürüdüm. çok iyi geldi. az oldu ama olsun hiç yoktan iyidir. kızımı öğlen okuldan almaya gidiyorum erken çıkıp yürürüm biraz. hareket olmadan verilen kilolar sarkmalar yapıyor.

cuma günü boy kilo kaç kilo verdik yazıyoruz o zaman.
bende yarın tartılmiyim madem. cuma ya kadar sabır :)

sabah 7.30 gibi çok küçük parça ekmekle küçük dilim 4 tane kaşar p. yedim,şimdide nesfitimi yiyip oğlumla dışarı çıkacağım...

ben şimdilik çıkıyorum kalan ufak tefek işlerimi hallediyim.

bu arada yoğurt çok güzel kilo verdiriyor. gün içinde ihmal etmeyelim. güzel bir gün olsun inşallah. akşama doğru tekrar buralardayım :16::8::21:

günaydın hanımlar :))

hepimiz ne güzel azimliyiz. açıkçası bende bu sabaha diyete devam kaçamak yok hadi bakalım... diye kalktım :)

bende menümü yazayım

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 domates
dereotu
yeşil sivri biber 1 tane
2 siyah zeytin
1parça beyaz peynir
şekersiz çay

sabah ekmek yok...

kalktığımdan beri 1 litrede su içtim :)
Afiyet olsun:16:
günaydın canım
bahar havası gerçekten beni de mahvetti. bel ağrısı sırt ağrısı dengesiz havalardan sebep. ama az kaldı hava ısındıkça düzelicez inşallah.
diyeti bırakmak yok. zaten listen çok güzel bol bol suda içtinmi bu hafta tartıda mutlaka farkı göreceksin.:16:
Geçmiş olsun,gerçekten berbat bir şey...
Kilo kaybı için tebrik ederim:46:
yapalım evet bir gün belirleyelim. ben geçen salı tartılmıştım yarın tekrar tartılıcam. ama cuma günleri yapabiliriz. hem daha çok dikkat etmiş oluruz. liste yaparız bakalım kim ne kadar vermiş çok iyi olur :16:
Ben sadece diyetisyene gittiğimde tartılıyorum....bu sorun olur mu?
sabah 7.30 gibi çok küçük parça ekmekle küçük dilim 4 tane kaşar p. yedim,şimdide nesfitimi yiyip oğlumla dışarı çıkacağım...
Afiyet olsun:16:
ben şimdilik çıkıyorum kalan ufak tefek işlerimi hallediyim.

bu arada yoğurt çok güzel kilo verdiriyor. gün içinde ihmal etmeyelim. güzel bir gün olsun inşallah. akşama doğru tekrar buralardayım :16::8::21:

Kolay gelsin:34:evet ,yoğurt güzel kilo verdirtiyor...tok da tutuyor....ben her gün 2 ayran+1 bardak yoğurt tüketiyorum....

gerçekten yoğurt ayran çok işe yarıyor. böyle devam inşallah :)
Dallida canım cumaları tartılalım olur mu. hem paylaşalım kim ne yedi ne kadar verdi görelim. birbirimize de örnek olmuş olur listelerimiz.

ben kızımı almaya okula gittim biraz yürüyüşte yaptım az ama olsun. zamanla artacak inşallah.
okul dönüşü

2 yemek kaşığı yoğurt
1 parça ızgara tavuk yedim

2 büyük fincan çay içtim.
su içmeye devam.

bu gün okuldaki arkadaşlarım incelmişsin dediler :)))) çok sevindim çoooookkkkk...

30 unda ki okul gezimiz 2 mayısa ertelendi. yani 110 hedefim için artı 2 günüm daha var.

Back
X