Ayşenur…

En çok uzuldugum keşke sağlıklı olsam da küçük bı evde yasasaydik ben orayı da guzellestiririm demesiydi.hic aklımdan çıkmıyor sürekli profilindeyim

Bu insanlar bu işin ilk temel taşları
Aslinda ilk 10 amazon kitabı ile başladı. Sonra bebek üzerinden firmalar tanıtıma çağırdı. Sonra link verme olayı başladı ama ilk reklamlar projeler o grup ile başladı o dönem bir kaç kişiyi bebekleri için takip ediyordum
Tabi ki kazanacaklar artık dijital reklamcılık sektörü var köşe başları onlara kısmetmiş.

Peki inşaat mühendisi olması.
Güler misin, ağlar mısın.
Yani sanki bu işin kompetanı gibi bunu almayın kötü,bu markayı alın aşırı iyi diyor. Ben mama veriyordum oğluma,mama içeriklerini araştırırken karşıma çıkmıştı,biraz takip ettim,sonra baktim kötülediği markaları bu en iyisi diye paylaşıyor dedim kendi kendime demek ki bu şekilde para kazanıyor ve takibi bıraktım tabi ki. Kendim de okuyabiliyorum etiket,bakar ona göre alirim.Ama hala o paylaştı en iyisi buymuş diyen mesajlar görüyorum başka başka yerlerde sinir oluyorum. Öte yandan ben o kadar tiksindim ki bu ürün tavsiyelerinden artık fenomen tayfa paylaşınca alacağım varsa da o ürünü asla almıyorum. Hatta ünlüler girince işin içine asla almıyorum. Özellikle çocuk gıda takviyelerine anne,ünlü seciliyor ya,inadına almıyorum. Umarım firmalarda bunlara reklam vermekten vazgeçerler.
Aman hep aynı mevzu,her haltı yiyorlar sonra çocuklarım üzülüyor,karım üzülüyor. O zaman düzgün dur ,adam gibi davran ki karın,çocuğun üzülmesin. Ama bizim milletimiz salak. Sahte psikolog vardı ismi lazım değil ,kadın bunların atası yani duymuşsunuzdur sizde diploması yoktu. Ortaya çıktı ama ne oldu şak hamile kaldı,hamile kadın yazık üzülüyor dendi korundu. Hala takip ediyorlar,tavsiye ettiğı ürünleri koşa koşa alıyorlar.
E banane yani hamileyse milleti dolandırirken iyiydi üzülmüyordu da şimdi ne oldu.
Valla diyorlar ya bu ülkede herşey olursunuz ama rezil olmazsınız diye. Aynen öyle.

Ya tabi ki. Çok spesifik örnekler var aklımda bir markanın bebek bezi,baska bir markanın şampuanı ve mama ile ilgili bunu yaptı. Benim içinde inandırıcılığını yitirdi. Ve bana asla bu tiplerin tavsiye ettigi birşeyi gözü kapalı almamayı öğretti. İrrite ediyor beni artık. Ogluma balık yağı şurubu alacaktım,o ara efa mı alsam baska marka mı denesem diye düşünürken bir baktım ünlu,fenomen kim varsa anne möllers reklamı yapıyor,onu da inceleyecektim inanın almadım,gittim yine bildigim markayı aldım.
Bezi bırakmış ogluna bez giydirip en iyisi bu bizde bunu kullanıyoruz diyeni de gördüm.
O bezi de deneyecekken almadım inadına.
Tamam reklam yapsınlar ama insanları salak yerine koymasınlar bir zahmet.

Keşke olmasalardı da yaşasaydı ama bunda da var bı hayır.elanin geleceği için birikim yapmıştı bu sayede.

Bende bunu anlamıyorum sürekli çocuğunu paylasiyo bide üzülürüz falan saniyo.bide beni tehdit etmeyin yazmış,şimdi aklına geldi daha önce sayfalarca linclemisti onları.savas olsam hesabını bir bir sorardım ondan

Kimler acaba bilmiyorum konuyu pek

Hamileliğinden beri takip ediyorum onu. Çok üzüldüm günlerdir onunla ilgili kim ne paylaşmış sürekli buna bakıyorum.son videoları gerçekten çok üzücüydü. Ten rengi değişti karardı resmen. Canı çekilmiş gibi. Son 2 ayda çöktü mahfoldu. Çok acı çekti inşallah dinmiştir acıları. Savaş ne kadar değerli vefalı bi eş. Her anında yanındaydı çok çabaladı. Rabbim onları ela ile birbirlerine bağışlasın

Çocuklara illaki üzülürüz sonuçta bu konuların masumu onlar ama o çocuklara gelene kadar ne çocuklar var sersefil. Mesela annesi fön makinesini üşümesinler diye çalıştırıp yan odada kendini öldüren ,savaşta yaralanan yada ailesini kaybeden,depremde yaralanan ,ailesini yada evini kaybedip çadırkentte,konteynerda yaşayan. Sokakta dilendirilen,karda soğukta birşeyler satmaya çalışan. Ne bileyim okula beslenmesiz giden,aç tüm günü geciren.

Son düzenleme:
Çok haklısınız oda bence şuan vicdan azabı cekiyordur,ben olsam üzüntüden kahrolurdum.son anında bile üzmüştü kadını hakkını helal etmeden gitti.

Sosyal medyada neler oluyor uzak duruyorum bu yüzden, canıyla cebelleşen bir anneden başka uğraşacak işleri mi kalmamış, bunlara prim verenlerde kabahat, böyle ş...sizleri takip edip adam ediyorlar çok kızıyorum.

annesinin hesabı ne

Bir tane fenomen vardı komik videoları paylaştığı için takip ediyordum. Çocuğu yastık ile tablet oynuyor mesela hemen peşine yastığı sormussunuz. Yastık bir de yüzsüz falan. Normalde öyle kullanmayacagi açık. Sırf reklam için yalancılık yapıyorlar. Bir tek ozvesadenin tavsiyelerini ciddiye alıyorum. Diğerlerinden link asla tiklamam. Alacak olsam bile ayrıca yazar bakarım.
O mühendisi oğlu da bir uyku tulumu tavsiye etmisti. Deli para vermiştik hic de güzel değil ve oğlum hiç giymedi. Takip yıllar önce çıkmıştım. Başka tavsiyeleri de gözüme batmıştı. Reklam için yalan söylediğini hissetmistim

Ben de bunu anlamıyorum. Neden kotası mi var gönlünüzün. Annesiz kalan her çocuğa üzülürüm..hatta dilan Polat'ın çocuğuna bile. Bunlara uzulunce diğerlerine üzülme kotamiz mi bitiyor.

Ayşenuru ben de yıllardır takip ediyordum
İnsan en çok bu kadar yaşama isteğiyle dolu olması yüzünden inanamıyor gittiğine
Hala ondan story gelecek gibi geliyor
hep kızımın boynu bükük kalırsa diye üzülürdü
Annesizlik çok zor
Ben 22 yaşındaydım annem hastalandı, 26 yaşındaydım öldüğünde. Şimdi bile eksikliğini hissediyorum, kendi kızıma bakıyorum okuldan eve gelince onu ben kapıda karşıladığımdaki mutluluğuna, her üzüntüsünde onu üzen ben olsam bile teselliyi benim kucağımda bulmak istemesine bakıyorum… sonra ela yı düşünüyorum. Ayşenur o kadar sevgi dolu bir anneydi ve kızının hayatında yeri büyüktü ki boşluğu da çok büyük olacak ela için. İyi ki kocaman bir ailesi var
3 gündür üzüntü içindeyim, Allah kalanlara sabır versin

Ayşenurun blogu var pembekurdeleli diye googleye yaz çıkar eşi ozaman nişanlısı kanser olduğunu öğrendiginde ne bekliyoruz hadi evlenelim diyor daha fazla geç kalmayalim diyor o kadar güzel anlatmiski bence okuyun bı

Ben de bunu anlamıyorum. Neden kotası mi var gönlünüzün. Annesiz kalan her çocuğa üzülürüm..hatta dilan Polat'ın çocuğuna bile. Bunlara uzulunce diğerlerine üzülme kotamiz mi bitiyor.
Konu üzülmek üzülmemek değil aslında. Siz olayı epey yanlış anlamışsınız.
Çocukları öne sürmeleri her halt yendikten sonra.
Bir şarkıcı vardı hatırlarsınız,kocam bana marsı alacak diyen. Kocasının da ne işler karıştırdığı da sonra çıktı ortaya. Şimdi bu kadın yalılarda yaşarken,kocam bana şunu aldı,bunu alacak diye şımarık ve görgüsüz şekilde dolanırken ki bunlar hala google aramalarında çıkar,çocuğu büyüyünce görecek illaki,en ufak bir soru sorulduğunda çocuğunu öne sürdü,üzülür dedi. Bende diyorum ki kendi çocuğuna annesi üzülmemiş bunlar bunlar varken,biz neden üzülüyoruz.
Öteki çıkar baban ev almış uçaktan görücez diye o çocukları kendi görgüsüzlüğüne alet eder. Oģlu hangi lüks arabaya binecek seçerken paylaşır el kadar çocuğu da kendine benzetmiş. Kardeşi yasaklı madde kullanır video çeker kafa bir dünya ohhh içiyorum ohhh bilmem ne yapıyorum der,kadın kendisi milleti tehdit eder,ekrana tükürür dükkan taratır adam tutup vs vs bunlar yaşanırken çocuğum üzülür,kendime çeki düzen vereyim,düzgün davranayım demeyen insanlar,rezillikleri ortaya çıkınca çocuğum üzülüyor dedikleri zaman,bende diyorum ki çocuğunuza bunu yaşatan sizsiniz keşke en başında düşünseydiniz.
Ben bu insanların çocuklarını düşündüklerini falan da sanmıyorum zaten. Sadece kullanıyorlar çocukları, kendilerine kalkan ediyorlar.
Haliyle sadece çocuk oldukları ve masum oldukları için üzgünüm ama kalkıpta sokakta yaşayan ne bileyim aç aç okula giden beslenme götüremeyen ,anne babası ölmüş bir çocuğa üzüldüğüm kadar üzülmüyorum yalan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…