- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Ayşenurun vefatından sonra herkes onlarda inceleme altına alınsın nasıl bu kadar zengin oldular diyince,adamın paçaları tutuştu.yok karım hamile uzuluyo falan peki Ayşenur kanserken niye böyle değildin.bi tek onun karısı kıymetli çünkü.
En çok uzuldugum keşke sağlıklı olsam da küçük bı evde yasasaydik ben orayı da guzellestiririm demesiydi.hic aklımdan çıkmıyor sürekli profilindeyim
Yani sanki bu işin kompetanı gibi bunu almayın kötü,bu markayı alın aşırı iyi diyor. Ben mama veriyordum oğluma,mama içeriklerini araştırırken karşıma çıkmıştı,biraz takip ettim,sonra baktim kötülediği markaları bu en iyisi diye paylaşıyor dedim kendi kendime demek ki bu şekilde para kazanıyor ve takibi bıraktım tabi ki. Kendim de okuyabiliyorum etiket,bakar ona göre alirim.Ama hala o paylaştı en iyisi buymuş diyen mesajlar görüyorum başka başka yerlerde sinir oluyorum. Öte yandan ben o kadar tiksindim ki bu ürün tavsiyelerinden artık fenomen tayfa paylaşınca alacağım varsa da o ürünü asla almıyorum. Hatta ünlüler girince işin içine asla almıyorum. Özellikle çocuk gıda takviyelerine anne,ünlü seciliyor ya,inadına almıyorum. Umarım firmalarda bunlara reklam vermekten vazgeçerler.Peki inşaat mühendisi olması.
Güler misin, ağlar mısın.
Aman hep aynı mevzu,her haltı yiyorlar sonra çocuklarım üzülüyor,karım üzülüyor. O zaman düzgün dur ,adam gibi davran ki karın,çocuğun üzülmesin. Ama bizim milletimiz salak. Sahte psikolog vardı ismi lazım değil ,kadın bunların atası yani duymuşsunuzdur sizde diploması yoktu. Ortaya çıktı ama ne oldu şak hamile kaldı,hamile kadın yazık üzülüyor dendi korundu. Hala takip ediyorlar,tavsiye ettiğı ürünleri koşa koşa alıyorlar.Ayşenurun vefatından sonra herkes onlarda inceleme altına alınsın nasıl bu kadar zengin oldular diyince,adamın paçaları tutuştu.yok karım hamile uzuluyo falan peki Ayşenur kanserken niye böyle değildin.bi tek onun karısı kıymetli çünkü.
Ya tabi ki. Çok spesifik örnekler var aklımda bir markanın bebek bezi,baska bir markanın şampuanı ve mama ile ilgili bunu yaptı. Benim içinde inandırıcılığını yitirdi. Ve bana asla bu tiplerin tavsiye ettigi birşeyi gözü kapalı almamayı öğretti. İrrite ediyor beni artık. Ogluma balık yağı şurubu alacaktım,o ara efa mı alsam baska marka mı denesem diye düşünürken bir baktım ünlu,fenomen kim varsa anne möllers reklamı yapıyor,onu da inceleyecektim inanın almadım,gittim yine bildigim markayı aldım.Bende birkaç sayfada okumuştum çok psikolojik baskı yapmışlar ayşenura. 4 yıl önce doğum yaptığımda takip ediyordum ürün incelemelerini asla samimi bulmuyordum itici bir tarzı var. Parayı buluncada inandırıcılıkları sıfıra iniyor tabi
Keşke olmasalardı da yaşasaydı ama bunda da var bı hayır.elanin geleceği için birikim yapmıştı bu sayede.Bu insanlar bu işin ilk temel taşları
Aslinda ilk 10 amazon kitabı ile başladı. Sonra bebek üzerinden firmalar tanıtıma çağırdı. Sonra link verme olayı başladı ama ilk reklamlar projeler o grup ile başladı o dönem bir kaç kişiyi bebekleri için takip ediyordum
Tabi ki kazanacaklar artık dijital reklamcılık sektörü var köşe başları onlara kısmetmiş.
Bende bunu anlamıyorum sürekli çocuğunu paylasiyo bide üzülürüz falan saniyo.bide beni tehdit etmeyin yazmış,şimdi aklına geldi daha önce sayfalarca linclemisti onları.savas olsam hesabını bir bir sorardım ondanYani sanki bu işin kompetanı gibi bunu almayın kötü,bu markayı alın aşırı iyi diyor. Ben mama veriyordum oğluma,mama içeriklerini araştırırken karşıma çıkmıştı,biraz takip ettim,sonra baktim kötülediği markaları bu en iyisi diye paylaşıyor dedim kendi kendime demek ki bu şekilde para kazanıyor ve takibi bıraktım tabi ki. Kendim de okuyabiliyorum etiket,bakar ona göre alirim.Ama hala o paylaştı en iyisi buymuş diyen mesajlar görüyorum başka başka yerlerde sinir oluyorum. Öte yandan ben o kadar tiksindim ki bu ürün tavsiyelerinden artık fenomen tayfa paylaşınca alacağım varsa da o ürünü asla almıyorum. Hatta ünlüler girince işin içine asla almıyorum. Özellikle çocuk gıda takviyelerine anne,ünlü seciliyor ya,inadına almıyorum. Umarım firmalarda bunlara reklam vermekten vazgeçerler.
Aman hep aynı mevzu,her haltı yiyorlar sonra çocuklarım üzülüyor,karım üzülüyor. O zaman düzgün dur ,adam gibi davran ki karın,çocuğun üzülmesin. Ama bizim milletimiz salak. Sahte psikolog vardı ismi lazım değil ,kadın bunların atası yani duymuşsunuzdur sizde diploması yoktu. Ortaya çıktı ama ne oldu şak hamile kaldı,hamile kadın yazık üzülüyor dendi korundu. Hala takip ediyorlar,tavsiye ettiğı ürünleri koşa koşa alıyorlar.
E banane yani hamileyse milleti dolandırirken iyiydi üzülmüyordu da şimdi ne oldu.
Valla diyorlar ya bu ülkede herşey olursunuz ama rezil olmazsınız diye. Aynen öyle.
Kimler acaba bilmiyorum konuyu pekEvet bunu yapanda fenomen ve aslında tanıtımlarda parlaklar ile taninip yer tuttular. Ben eksik bir yönlerini görüp hayatımdan çıkarmıştım
Meğer fena takilmislar sürekli linç başlatıyorlarmis
En son savaş bey ekran görüntüsü paylaşınca çözüldü asla karşılıklı cevap olmadı
Ama kendi kanalında hakkımı helal etmiyorum diye gitti. Çünkü umudu ilk kıran onlar oldu. Yaşamaması gerektiğine inandı.
Çocuklara illaki üzülürüz sonuçta bu konuların masumu onlar ama o çocuklara gelene kadar ne çocuklar var sersefil. Mesela annesi fön makinesini üşümesinler diye çalıştırıp yan odada kendini öldüren ,savaşta yaralanan yada ailesini kaybeden,depremde yaralanan ,ailesini yada evini kaybedip çadırkentte,konteynerda yaşayan. Sokakta dilendirilen,karda soğukta birşeyler satmaya çalışan. Ne bileyim okula beslenmesiz giden,aç tüm günü geciren.Bende bunu anlamıyorum sürekli çocuğunu paylasiyo bide üzülürüz falan saniyo.bide beni tehdit etmeyin yazmış,şimdi aklına geldi daha önce sayfalarca linclemisti onları.savas olsam hesabını bir bir sorardım ondan
Çok haklısınız oda bence şuan vicdan azabı cekiyordur,ben olsam üzüntüden kahrolurdum.son anında bile üzmüştü kadını hakkını helal etmeden gitti.Çocuklara illaki üzülürüz sonuçta bu konuların masumu onlar ama o çocuklara gelene kadar ne çocuklar var sersefil. Mesela annesi fön makinesini üşümesinler diye çalıştırıp yan odada kendini öldüren ,savaşta ölen yada ailesini kaybeden,depremde yaralanan ,ailesini yada evini kaybedip çadırkentte,konteynerda yaşayan. Sokakta dilendirilen,karda soğukta birşeyler satmaya çalışan. Ne bileyim okula beslenmesiz giden,aç tüm günü geciren.
Çok haklısınız oda bence şuan vicdan azabı cekiyordur,ben olsam üzüntüden kahrolurdum.son anında bile üzmüştü kadını hakkını helal etmeden gitti.
Sosyal medyada neler oluyorBu olayı anlatmıştı ben bu çocuğun geleceği için çalışıyorum rizkini baskasinin yemesine zin verirseniz hepinizi rüyanızda kovalarım diyip hem ağlayıp hem gülmüştü. Film gibi ama hayatın ta kendisi
annesinin hesabı neYıllardır takip ediyorum Ayşenuru savaş yoğun bakıma alındı dediğinde yazdım hatta iyi olacak çıkacak diye geceleri kalkıp baktım instadan haber varmı diye sora eşi paylaşmış vefatını defalarca okudum o kadar şok oldum ki bazen yazardım hikayelerine okadar tatlı tatlı cevaplar verirdiki egosu olmayan bir anneydi...hele dün annesi mezarini paylaşmış yazı yazmış okunuzmu bilmiyorum ağlamaktan canım çıktı...hep aklima en son ela ile karşılaştıkları video geliyor ela deyip birdaha konusamamasi sadece kızına uzun uzun bakması ve son konusmasi ela demesi mekanı cennet olsun inşallah
Ölüm var hayatta. Dünyada hergun binlerce insan ölüyor kadın, çocuk,yaşlı
Bir tane fenomen vardı komik videoları paylaştığı için takip ediyordum. Çocuğu yastık ile tablet oynuyor mesela hemen peşine yastığı sormussunuz. Yastık bir de yüzsüz falan. Normalde öyle kullanmayacagi açık. Sırf reklam için yalancılık yapıyorlar. Bir tek ozvesadenin tavsiyelerini ciddiye alıyorum. Diğerlerinden link asla tiklamam. Alacak olsam bile ayrıca yazar bakarım.Ya tabi ki. Çok spesifik örnekler var aklımda bir markanın bebek bezi,baska bir markanın şampuanı ve mama ile ilgili bunu yaptı. Benim içinde inandırıcılığını yitirdi. Ve bana asla bu tiplerin tavsiye ettigi birşeyi gözü kapalı almamayı öğretti. İrrite ediyor beni artık. Ogluma balık yağı şurubu alacaktım,o ara efa mı alsam baska marka mı denesem diye düşünürken bir baktım ünlu,fenomen kim varsa anne möllers reklamı yapıyor,onu da inceleyecektim inanın almadım,gittim yine bildigim markayı aldım.
Bezi bırakmış ogluna bez giydirip en iyisi bu bizde bunu kullanıyoruz diyeni de gördüm.
O bezi de deneyecekken almadım inadına.
Tamam reklam yapsınlar ama insanları salak yerine koymasınlar bir zahmet.
Ben de bunu anlamıyorum. Neden kotası mi var gönlünüzün. Annesiz kalan her çocuğa üzülürüm..hatta dilan Polat'ın çocuğuna bile. Bunlara uzulunce diğerlerine üzülme kotamiz mi bitiyor.Çocuklara illaki üzülürüz sonuçta bu konuların masumu onlar ama o çocuklara gelene kadar ne çocuklar var sersefil. Mesela annesi fön makinesini üşümesinler diye çalıştırıp yan odada kendini öldüren ,savaşta yaralanan yada ailesini kaybeden,depremde yaralanan ,ailesini yada evini kaybedip çadırkentte,konteynerda yaşayan. Sokakta dilendirilen,karda soğukta birşeyler satmaya çalışan. Ne bileyim okula beslenmesiz giden,aç tüm günü geciren.
Çok üzüldüm. Allah evladına ve eşine sabırlar versin kabri nur dolsun . Ailesini hep iyilerle karsilastirsin. Yaşamayı çok istiyordu ve seviyordu en acısı da bu . Kocası da adam gibi adamdı . Bizim erkekler hasta kadın sevmez ama eşi tam bir adamdı helal olsun o adama da .
Konu üzülmek üzülmemek değil aslında. Siz olayı epey yanlış anlamışsınız.Ben de bunu anlamıyorum. Neden kotası mi var gönlünüzün. Annesiz kalan her çocuğa üzülürüm..hatta dilan Polat'ın çocuğuna bile. Bunlara uzulunce diğerlerine üzülme kotamiz mi bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?