Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Cnm bernardo sürekli porselen takımlarda model değiştirdiği için belki olmayabilir.
Ama ben şimdi baktım senin için Bernardonun sayfasına;

Bone China seriler içinde modern kısma girdiğinde orada resim geçişlerinde benim takımı görebilirsin.

Bernardo kırmızı kaftan serim

Kırmızı kaftan katlı kurabiyeliğim vardı ama onun nedense resmini eklemedi neyseeee

Esse çay bardağı takımım:Kırmızıdan vazgeçemem.2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun

Anladım canım hepsi de gayett hoş ve şık güle güle kullan canımmm.. sadece leopardan hiçç hazetmemm ama zevk tabi kii
Bende daha hiç tık yok valla hayırlısı ya bir de farklı şehirlerde olunca saçma geliyor bana burda evimde biriktirmek bir de taşımayla uğraşacam, tarihimiz netleşsin Antalya'ya gittikçe ben de alacam ondan sonra inşallahh

Aaaa ben tam bi leopar tutkunuyumdur
Alırsın zamanla ama yavaştan başlasan iyi olur.Çnkü son dakika bu kadar küçük ayrıntıyı hem maddi anlamda almak hemde manevi olarak zaman ayırıp gönlüne göre tercih etmek zaman genişken olduğu gibi kolay olmayabilir

Nerden baksan kimi aldıklarım benim daha 4 sene öncesinden ilişkimizin başından kalma.
Veya erdem 15 ay askerdeyken napim paso çeyiz düzmeye yöneldim.
İyiki almışım diyorum şimdi bu kadar masrafı nası yapıcaktım.O zaman kesin gereksiz şeylere harcıcaktım paramı en azından evimizin eşyalarına gitti.

Zaten bir taraftan başlasan ev eşyalarına zevkine varıcan hep almak isticen.Sen al onları koyucak bir yer bulursun

Saklama kaplarım:Tefal

Bernardo lavanta desenliyi ekleyemedim:26:

Tefal renkli karaf

Paşabahçe sürahiler

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullanmak nasip olsun inşallah çok güzel hepsi

Yok canım zevkli olduğuna eminim ondan şüphem yok, severim de zaten alışverişin her türlüsünü ama sanki evdekiler bile hazır değil gibi geliyor.. annem de düğünden 3-5 ay önce hepsi hallolur diyip duruyor, sanki bi şey alıp gelsem yani diycekler ki hayırdır hemen evleniyosunuz heralde yani düğün tarihi tahminimce bahar gibi Mart gibi en azından netleşir ve yaza istemiyoruz kpss olduğu için en erken Eylül Ekim olcak o zamana da hallerim sanırım

Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…