Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Cnm bernardo sürekli porselen takımlarda model değiştirdiği için belki olmayabilir.
Ama ben şimdi baktım senin için Bernardonun sayfasına;

Bone China seriler içinde modern kısma girdiğinde orada resim geçişlerinde benim takımı görebilirsin.

Gelelim tencere takımlarıma:16:

Bernardo Çelik tencere setim

$634557707943674453.webp

Bernardo emaye tencere setim

$K&#305;rm&#305;z&#305;-modern-sade-tasar&#305;ml&#305;-bernardo-tencere-seti-modeli-2013-500...webp

İstanbul Serilerim

$634561436050627578.webp

$img_0041  copy.webp

Eki Görüntüle 876008

$img_0078  copy.webp

Bernardo kırmızı kaftan serim :16:

$images.webp

$indir.webp

Kırmızı kaftan katlı kurabiyeliğim vardı ama onun nedense resmini eklemedi neyseeee:27:

Esse çay bardağı takımım:Kırmızıdan vazgeçemem.2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun:34:

$6397_252216032.1200X1200.webp

Ve Elektrikli Küçük ev aletlerim

Philips Tost Makinem

$indir (1).webp

Tefal Bleder

$Tefal-Smart-Silver-Blender-Seti_105684_1.webp

Babam'dan geçen seneki doğum günü hediyem ;

Moulinex Rende

$Moulinex-Fresh-Express-Plus-Dograyici-Rende__81348114_0.webp

Şimdi gözüküyor dimi cnm :34:
Sağol tatlım amin inş güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Valla bunlar yeni değilde işte yeni yeni piyasaya çıkıyor.
Neyim var neyim yok diye bir eklim eksiklerimi belirliyeyim dedim:16:

Anladım canım hepsi de gayett hoş ve şık güle güle kullan canımmm.. sadece leopardan hiçç hazetmemm ama zevk tabi kii :34:
Bende daha hiç tık yok valla hayırlısı :1: ya bir de farklı şehirlerde olunca saçma geliyor bana burda evimde biriktirmek bir de taşımayla uğraşacam, tarihimiz netleşsin Antalya'ya gittikçe ben de alacam ondan sonra inşallahh :21:

Anladım canım hepsi de gayett hoş ve şık güle güle kullan canımmm.. sadece leopardan hiçç hazetmemm ama zevk tabi kii :34:
Bende daha hiç tık yok valla hayırlısı :1: ya bir de farklı şehirlerde olunca saçma geliyor bana burda evimde biriktirmek bir de taşımayla uğraşacam, tarihimiz netleşsin Antalya'ya gittikçe ben de alacam ondan sonra inşallahh :21:

Aaaa ben tam bi leopar tutkunuyumdur:8:
Alırsın zamanla ama yavaştan başlasan iyi olur.Çnkü son dakika bu kadar küçük ayrıntıyı hem maddi anlamda almak hemde manevi olarak zaman ayırıp gönlüne göre tercih etmek zaman genişken olduğu gibi kolay olmayabilir:34:

Nerden baksan kimi aldıklarım benim daha 4 sene öncesinden ilişkimizin başından kalma.
Veya erdem 15 ay askerdeyken napim paso çeyiz düzmeye yöneldim.
İyiki almışım diyorum şimdi bu kadar masrafı nası yapıcaktım.O zaman kesin gereksiz şeylere harcıcaktım paramı en azından evimizin eşyalarına gitti.

Zaten bir taraftan başlasan ev eşyalarına zevkine varıcan hep almak isticen.Sen al onları koyucak bir yer bulursun:51:

Saklama kaplarım:Tefal

$1_1435995.webp

Bernardo lavanta desenliyi ekleyemedim:26:

Tefal renkli karaf :32:

$[img][5][1][900x1234].webp

Paşabahçe sürahiler

$0d4f66ff55efe_0_304x424.webp$8d480514d8eea_0_304x424.webp$pr_01_18278_max.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullanmak nasip olsun inşallah çok güzel hepsi :51:

Aaaa ben tam bi leopar tutkunuyumdur:8:
Alırsın zamanla ama yavaştan başlasan iyi olur.Çnkü son dakika bu kadar küçük ayrıntıyı hem maddi anlamda almak hemde manevi olarak zaman ayırıp gönlüne göre tercih etmek zaman genişken olduğu gibi kolay olmayabilir:34:

Nerden baksan kimi aldıklarım benim daha 4 sene öncesinden ilişkimizin başından kalma.
Veya erdem 15 ay askerdeyken napim paso çeyiz düzmeye yöneldim.
İyiki almışım diyorum şimdi bu kadar masrafı nası yapıcaktım.O zaman kesin gereksiz şeylere harcıcaktım paramı en azından evimizin eşyalarına gitti.

Zaten bir taraftan başlasan ev eşyalarına zevkine varıcan hep almak isticen.Sen al onları koyucak bir yer bulursun:51:

Yok canım zevkli olduğuna eminim ondan şüphem yok, severim de zaten alışverişin her türlüsünü :1: ama sanki evdekiler bile hazır değil gibi geliyor.. annem de düğünden 3-5 ay önce hepsi hallolur diyip duruyor, sanki bi şey alıp gelsem yani diycekler ki hayırdır hemen evleniyosunuz heralde :1: yani düğün tarihi tahminimce bahar gibi Mart gibi en azından netleşir ve yaza istemiyoruz kpss olduğu için en erken Eylül Ekim olcak o zamana da hallerim sanırım :34:

Yok canım zevkli olduğuna eminim ondan şüphem yok, severim de zaten alışverişin her türlüsünü :1: ama sanki evdekiler bile hazır değil gibi geliyor.. annem de düğünden 3-5 ay önce hepsi hallolur diyip duruyor, sanki bi şey alıp gelsem yani diycekler ki hayırdır hemen evleniyosunuz heralde :1: yani düğün tarihi tahminimce bahar gibi Mart gibi en azından netleşir ve yaza istemiyoruz kpss olduğu için en erken Eylül Ekim olcak o zamana da hallerim sanırım :34:

Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman:34:

Back
X