Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Veee bugün güzel bir gündü
Beyaz eşyalarımızı aldık çk şükür.
Uzun araştırmalar sonucu kararsızlıklarımızı bir kenara bırakıp tercihimizi Bosch'tan yana kullandık.
İnş pişman olmayız.Güzel günlerde kullanırız.
Gelelim aldığımız modellere

Buzdolabımızın hem iç hemde dış dizaynı çok hoşuma gitti ve hep alttan buzluklu almak istemiştim

Bulaşık makinamız işte bu.3. sepet uygulamasını seviyorum öyle tercih ettim.
Eki Görüntüle 904424
Buda bizi en çok düşündüren ürün kurutmalı çamaşır makinası.Biz gözümü karartıp aldık.İnş performansı ve sorunsuz çalışması beklentimin üzerinde çıkar.

Fırın ve set üstü ocak ile davlunbazıda evi aldığımız inşaat firması 2014 Bosch en son ne çıkardıysa onları vermek kaydı ile zaten takıcak en azından onlardan kurtulduk

canım bulaşık makinanınızı ve buzdolabınızı kaça aldınız hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsınız :) pişman olmıcaksın

canım hadi hayırlı olsun çok güzeller bende boschtan yana kullandım tercihimi buzdolabımız aynı herhalde güle güle kullanalım çabuk gelsin 2014

canım bulaşık makinanınızı ve buzdolabınızı kaça aldınız hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsınız :) pişman olmıcaksın

Tşkler cnm çk sağol.
Buzdolabımızı 2150
Bulaşık 1430
Nakit aldığımız için bu fiyatlarmış kk olsa dahada yükselicekti tabi.
İnternette aynı modeller daha uygun bulunabiliyor fakat işte güvenemiyorsun.
Birde ürünler bayide kalıcak hemen almıcağımız için bizim burdaki Bosch tercih etmek istedik

canım hadi hayırlı olsun çok güzeller bende boschtan yana kullandım tercihimi buzdolabımız aynı herhalde güle güle kullanalım çabuk gelsin 2014

Tşkler cnm çk sağol
Evt hatırlıyorum ben arçelikmi boschmu diye düşünürken aldığınız modelleri paylaşmıştın sayfada.
Bende o zamanda beğendiğimi söylemiştim buzdolabını
Aynen dolaplar aynı inş dediğin gibi güle güle kullanırız hepimiz.
Valla diğer camlı modellerin sadece dış kapısı farklı içi aynı gerek yok 600tl fark vermeye bence.İyi bir tercih yaptık bence:13:

Ayşenur'cum beyaz eşyalarınız hayırlı olsun, çok güzel bayıldım her birine mutlulukla kullanın canım benim

Bugün evim.net'den %10 indirim ile yakaladıklarım
Uzun zamandır kendimde mücadele ediyordum kanca ev'den beğendiğim bir kaç parçayı almamak için.
Malum fiyatları biraz pahalı.Ama hem piyasa fiyatının altında görünce hemde başka bir indirimle birleşince dayanamadım aldım pişman değilim
Bu evim.net'ten ilk siparişim inş sorunsuz gelir.
Gelelim aldıklarıma

Reçel kaşıklarım

Makarna severin makarna kaşığıda olması farz olmuştur

Diğer 4 dondurma kaşığımın yanına 4 tane daha ekledim 8 tane yeter daha almıcam
Bunlarda diğerlerinden farklı oldu iii oldu

Pasta servis setim

Uzun zamandır almayı düşlediğim ve kırmızı mutfağımın önemli bir parçası kırmızı tava saatim

Oww beyaz eşyalar bile çıkmış aradan süppeeerrr

Seni görünce baya bi geç kaldım gibi hissediyorum

Evin tadilatı ile uğraşmaktan eşya alamıyoruz

Güzel günlerde kullan tatlım benim... Bosch almakla iyi karar vermişsin... Bende bosch alacağım kısmetse

Ayrıca kanca ev ürünlerinde cok cici

öpüyorum

Tadilat işi zor ve oyalayıcı cnm sizde anca fırsat bulursunuz
Tşkler tatlım çk sağol inş.Valla üstümden bir yük kalkmış gibi hissettim beyaz eşyaları alınca.
Bende öptm mucx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…