Görmemişim ben tatlım teşekkür ederim benim içi tekrar koyduğun için![]()
Çok tatlı gerçekteeeenBayıldım
Peçeten de çok güzel![]()
Önmli değil cnm nolcak

Sağol kuzum.
Evt peçeteler çk şirin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmemişim ben tatlım teşekkür ederim benim içi tekrar koyduğun için![]()
Çok tatlı gerçekteeeenBayıldım
Peçeten de çok güzel![]()
Ayşenur cum alınanlar aldıkların çok güzel güle güle kullan![]()
Veee bugün güzel bir gündü
Beyaz eşyalarımızı aldık çk şükür.
Uzun araştırmalar sonucu kararsızlıklarımızı bir kenara bırakıp tercihimizi Bosch'tan yana kullandık.
İnş pişman olmayız.Güzel günlerde kullanırız.
Gelelim aldığımız modellere
Buzdolabımızın hem iç hemde dış dizaynı çok hoşuma gitti ve hep alttan buzluklu almak istemiştim
Eki Görüntüle 904423
Bulaşık makinamız işte bu.3. sepet uygulamasını seviyorum öyle tercih ettim.
Eki Görüntüle 904424
Buda bizi en çok düşündüren ürün kurutmalı çamaşır makinası.Biz gözümü karartıp aldık.İnş performansı ve sorunsuz çalışması beklentimin üzerinde çıkar.
Eki Görüntüle 904425
Fırın ve set üstü ocak ile davlunbazıda evi aldığımız inşaat firması 2014 Bosch en son ne çıkardıysa onları vermek kaydı ile zaten takıcak en azından onlardan kurtulduk![]()
canım bulaşık makinanınızı ve buzdolabınızı kaça aldınız hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsınız :) pişman olmıcaksın
canım hadi hayırlı olsun çok güzeller bende boschtan yana kullandım tercihimi buzdolabımız aynı herhalde güle güle kullanalım çabuk gelsin 2014
Aysenurcumm... hersey cok guzel cok begendiiimm,gule gule kullanirsin insallah
Veee bugün güzel bir gündü
Beyaz eşyalarımızı aldık çk şükür.
Uzun araştırmalar sonucu kararsızlıklarımızı bir kenara bırakıp tercihimizi Bosch'tan yana kullandık.
İnş pişman olmayız.Güzel günlerde kullanırız.
Gelelim aldığımız modellere
Buzdolabımızın hem iç hemde dış dizaynı çok hoşuma gitti ve hep alttan buzluklu almak istemiştim
Eki Görüntüle 904423
Bulaşık makinamız işte bu.3. sepet uygulamasını seviyorum öyle tercih ettim.
Eki Görüntüle 904424
Buda bizi en çok düşündüren ürün kurutmalı çamaşır makinası.Biz gözümü karartıp aldık.İnş performansı ve sorunsuz çalışması beklentimin üzerinde çıkar.
Eki Görüntüle 904425
Fırın ve set üstü ocak ile davlunbazıda evi aldığımız inşaat firması 2014 Bosch en son ne çıkardıysa onları vermek kaydı ile zaten takıcak en azından onlardan kurtulduk![]()
Ayşenur'cum beyaz eşyalarınız hayırlı olsun, çok güzel bayıldım her birine mutlulukla kullanın canım benim![]()
Güle güle kullan canım beyaz eşyalarınızda çok şık![]()
hayırlı olsun canım aldıklarınn
güle güle kullan![]()
Oww beyaz eşyalar bile çıkmış aradan süppeeerrr![]()
Seni görünce baya bi geç kaldım gibi hissediyorum![]()
Evin tadilatı ile uğraşmaktan eşya alamıyoruz![]()
Güzel günlerde kullan tatlım benim... Bosch almakla iyi karar vermişsin... Bende bosch alacağım kısmetse![]()
Ayrıca kanca ev ürünlerinde cok cici![]()
öpüyorum![]()