Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Cupcake delisiyim:16:

English Home
Cupcake masa örtüm,mutfak önlüğüm ve ekmek sepetim

Uğur böceksiz olmaz :16:

Paşabahçe uğur böcekli peçetelik

:nazar::nazar::nazar:
çok cici bir çeyiz olmuş canım. RAbbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsiin..:16::16:

Ayşenurcum aldıkların çok güzel mutlulukla aşkla kullanın inşallah :16:

Romance seisini ben de o kadar çok beğenmiştim ki hem kahvaltı hem de günlük yemek takımını aynı almıştım ama şimdi pişmanım keşke farklı farklı alsaymışım diye hayıflanıyorum :31:

Canım topiğin hayırlı olsun herşeyin özenle seçilmiş maşallah çok güzeller:nazar:

İnsan aldıkça ve hayal ederek alması o kadar güzel bir şey ki bir an önce kullanmak nasip olsun tatlım :nazar:

hayırlı olsun canım :) çok güzel şeyler almışsın :) huzurlu mutlu günlerde kullan inşallah :13:

Ayşenurcum aldıkların çok güzel mutlulukla aşkla kullanın inşallah :16:

Romance seisini ben de o kadar çok beğenmiştim ki hem kahvaltı hem de günlük yemek takımını aynı almıştım ama şimdi pişmanım keşke farklı farklı alsaymışım diye hayıflanıyorum :31:

Tşk ederim Özlem.İnş cnm:16:
Ayy sen şimdi böyle söyleyince bende ikiside aynı diye pişman olurmuyum diye düşünmeye başladım:1:

Tşk ederim Özlem.İnş cnm:16:
Ayy sen şimdi böyle söyleyince bende ikiside aynı diye pişman olurmuyum diye düşünmeye başladım:1:

Senin fikrini değiştirmek istemiyorum ayşenurcum ama benim hayıflanma nedenim, farklı iki takım alıp da farklı konseptte masalar kurmak yerine aynı takımla hem yemek hem kahvaltı masası hazırlayacak oluşumdu.

Valla şimdi yeni alsam annem kafamda kırar takımı çünkü sadece romance değil başka takımlar da var bende günlük için. Ama evlenince bazılarını anneme postalayıp kendime evlendiğim zamana göre en beğendiğim takımları alıcam yine :24:

Senin fikrini değiştirmek istemiyorum ayşenurcum ama benim hayıflanma nedenim, farklı iki takım alıp da farklı konseptte masalar kurmak yerine aynı takımla hem yemek hem kahvaltı masası hazırlayacak oluşumdu.

Valla şimdi yeni alsam annem kafamda kırar takımı çünkü sadece romance değil başka takımlar da var bende günlük için. Ama evlenince bazılarını anneme postalayıp kendime evlendiğim zamana göre en beğendiğim takımları alıcam yine :24:

Aslında mantıklı düşünüyorsun cnm.Benimde başka bir günlük yemek takımım var eklemiştim.
Ama bilmiyorum yaaa bu dönemde ztn herşey kafamı karıştırdı.İnsan ne alcağını şaşırıyor:35:

Aslında mantıklı düşünüyorsun cnm.Benimde başka bir günlük yemek takımım var eklemiştim.
Ama bilmiyorum yaaa bu dönemde ztn herşey kafamı karıştırdı.İnsan ne alcağını şaşırıyor:35:

Ayşenurcum benim aynı takımı almamın nedeni 12 kişilik misafirim geldiğinde servislikleri kullanabileyim diyeydi ama çok saçma bir tercih sebebi olduğunu maalesef aldıktan sonra farkettim :5: ama dediğim gibi şimdiki aklım olsa kesinlikle farklı iki takım alırdım

Back
X