Aysonu Kizlari 2008

dirim gobusun kocaman olmus kusum az kaldi hayirlisiyla
esma evham yapma canim alttan bakmadan goremez zaten hemen.
fatoscum cok cok gecmis olsuna.s.Allah yardimcin olsun
cimbom nasilsin bidenem

evet nurişim kocaman oldu orada küçük bile duruyo valla hehehe siyah zarif göstermiş benim göbüşüü

göbüşüü inş. fake görür hanfendüü görmezse inanmazmış hamiş olduğuma hahaaa
az kaldı bee 65 gün inş.30 nisanda yatacam son tahliler yapılcak 1 mayıs cuma günü kuzularımı alacam inş..............rabbim inş.istediğimiz gibi kılar doğumu

selam kızlar nasılsınız bakem heee ben iyiyim busede dünden birazdaha iyi ama yemek yemiyor
inşallah iyileşir yaaa eee kimsecikler yokmuuu

merhaba kızlar bengeldim
bugün arkadaşlarımla buluştum hiçbirşey değişmemiş sevgimizde ayrılamadık birbirimizden çok mutlu oldummmm
bugün birde yeni bir ürüne başladım
bal,ketentohumu,çörekotu,karanfil,tarçın ezip balla karıştırdım(yumurta kalitesini arttırmak içinmiş)
bugün başladım yemeye yapmadığım şey kalmıcak heralde
rabbim şifamı bol bol versin inşşşşşşşşşşşş

bugünkü arkadaşlarımın birinin 2 çocuğu var bir kız bir oğlannnn
diğerininde bir kızı var bide hamile 4 aylık ve erkekmiş offfffffffffffff ülen offfffffffffffffffffff

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fake sen yazıyon yazıyon gidiyonmu

kız koçiş akşamları evde biliyosun o uyusa eğer ben geliyorum işte yazıyorum uyanır uynamzda kalkıyorum nette cevap yazamıyorum
ama yinede gelip kendi kendime birşeyler yazıyorum işte daha ne istiyosun kimse kalmadı sayfadaaaaaa

günaydın kılarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hayırlı günler dilerimmm ne var ne yokkk geçmişi okumaya fırsatım yok şuan umarım herşey yolundadırrr

dirim gobusun kocaman olmus kusum az kaldi hayirlisiyla
esma evham yapma canim alttan bakmadan goremez zaten hemen.
fatoscum cok cok gecmis olsuna.s.Allah yardimcin olsun
cimbom nasilsin bidenem

kız nurayyyyy maşallahhh ne tatlı olmuşş kızın yaaaa valla sana acayip benziyorrr resimlerden hatırladığım kadarı ile babasına da benziyorr ama %80 sana benziyor bacım sanki senin bebekliğini görüyorum resimde yaaa

canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın sende iiiinnnşallallahhhh canım yaa valla yürekten sölüyorummm hepiniz kavuşursunuz inşallah meleklerinize ikiz versin rabbim sanada tek seferde 2 evlat sahibi olursun sende birsoş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…