canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın sende iiiinnnşallallahhhh canım yaa valla yürekten sölüyorummm hepiniz kavuşursunuz inşallah meleklerinize ikiz versin rabbim sanada tek seferde 2 evlat sahibi olursun sende birsoş gibi
oyyy oyyyy çok yoruldum yawwww bugün cerrahpaşada diyabette gittim doktor diyet yazacaz bir hafta uygula dedi...tabi her öğünden önce şeker ölçümü yapılcak .....diyetisyen kilo verirsen listeni yükseltirim dedi....şuana kadar 10 kilo almışım ikiz gebelik için çok iyi dedi daha fazlada olabilirdi .....
ama şeker genelerde olduğu için gebelikte böle olabilir dedi....ayyy artık her ayağa kalktığımda çişim geliyorrr ne yapacam bilmiyorum yürüyemiyorum ama çiş yok öle çok baskı yapıyolar....
hicrosum heycan var tabii hem korku hem heycan ne bilem karma karışığım...sabah sabah şov yaptı oğluşlarım ...badım karnıma yapıştı hastanede herkes karnıma bakıyor .....şimdi yemek yiyecem yarın diyete başlayacam gerçi ben bu kadar yesem kilo alırdım hamişliğin başınan beri yawww
oyyy oyyyy çok yoruldum yawwww bugün cerrahpaşada diyabette gittim doktor diyet yazacaz bir hafta uygula dedi...tabi her öğünden önce şeker ölçümü yapılcak .....diyetisyen kilo verirsen listeni yükseltirim dedi....şuana kadar 10 kilo almışım ikiz gebelik için çok iyi dedi daha fazlada olabilirdi .....
ama şeker genelerde olduğu için gebelikte böle olabilir dedi....ayyy artık her ayağa kalktığımda çişim geliyorrr ne yapacam bilmiyorum yürüyemiyorum ama çiş yok öle çok baskı yapıyolar....
hicrosum heycan var tabii hem korku hem heycan ne bilem karma karışığım...sabah sabah şov yaptı oğluşlarım ...badım karnıma yapıştı hastanede herkes karnıma bakıyor .....şimdi yemek yiyecem yarın diyete başlayacam gerçi ben bu kadar yesem kilo alırdım hamişliğin başınan beri yawww
fakeciğim son iki ayı diyetle geçireceğim için kilo alma olmaz ama bebekler alacaklar şuan bile 2500 gr lar
fakeciğim son iki ayı diyetle geçireceğim için kilo alma olmaz ama bebekler alacaklar şuan bile 2500 gr lar
kız şimdiden 2500 gr olurmuuu ben ne çıkaracam kaydirigubbakcemile3maşallah maşallahhhkız öle bir yazmışsınki bende 1 tanesi anladım ilk okuyuncaaa:roflol: desene ikisi 2.500 gr diyeee allah iyiliğini versinnnkaydirigubbakcemile3
evet diyete alışkınım ama hamişlikte ne olur bilmem ama tatlı hiç yokkk diyet çiko bile yok yawwww benim civcivlerim tatlı yedimmi coşuyor aytunç diyorki civcivler tatlı seviyor deseydin diyor olmaz dediler dedimiyi canım çok kilo almaman senin için iyi olucaktır paşlarının kilosu iyi olsun yeter
diyete de alışkınsın en azından pek zorlanmazsın inşşşş
senin kızınnnnnnnnn aynı sen cnm babası boşuna çırpınışlarda çok tatlı çokk maşşallahh kızımaaaaben geldimmmmm
hicran saol kusum bence de bana benziyor heryeri bir tek gozleri babasına çekmiş şimcik yesil tabi sonradan degismezse..onun disinda ayni ben:dance:
saglik ocagina gittik bugun 3 tane asi yapildi yazik hertarafina igne batirdilar kuzumun
kızım şişko oldu teyzoşlar 5.5 kg olmuşşşşzaten yanaklar ve gıdıkdan belliydi
dırım diyet de yapsan mutlaka kilo alacaksın son 2ay en fazla kilo alınan donem ama senin ikiz oldugundan cogu gidecektir zaten dogumdan sonra..
demek gunu de belli hee 1mayıs boga burcu olcaklar benim gibin:1rolleyes:
cnm gebelikle ilgili tabiki alacam ama koftiden olmaz sanırım bakalımm haftaya tartacaklar ne çıkacak...........
fakecim insallah yararlı olur canım yediklerin şifa olsun insallah
cnm yalniz degilsin bende varim bi sen bi ben mi kaldik ne eskilerden olsun sira bizde merak etme bizde vericez o haberi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?