Aysonu Kizlari 2008

oyyy oyyyy çok yoruldum yawwww bugün cerrahpaşada diyabette gittim doktor diyet yazacaz bir hafta uygula dedi...tabi her öğünden önce şeker ölçümü yapılcak .....diyetisyen kilo verirsen listeni yükseltirim dedi....şuana kadar 10 kilo almışım ikiz gebelik için çok iyi dedi daha fazlada olabilirdi .....
ama şeker genelerde olduğu için gebelikte böle olabilir dedi....ayyy artık her ayağa kalktığımda çişim geliyorrr ne yapacam bilmiyorum yürüyemiyorum ama çiş yok öle çok baskı yapıyolar....

hicrosum heycan var tabii hem korku hem heycan ne bilem karma karışığım...sabah sabah şov yaptı oğluşlarım ...badım karnıma yapıştı hastanede herkes karnıma bakıyor .....şimdi yemek yiyecem yarın diyete başlayacam gerçi ben bu kadar yesem kilo alırdım hamişliğin başınan beri yawww

inş canım rabbim hayırlısını versin inşşşşşşşşşşşşşşş

birsen sen bundan sonra kilo alıcan canım daha bunlar neki :CüvCüv:

aman dikkat et canım kilo almaman güzel bişii ama şeker çok tehlikeli senin ve bebişler içinnn sen dietine dikkat et
karnında yalpalanmaya başladı değilmiii otururken konuşurken komik oluyorr millet göbişine bakıyor değilmiii ne komik yaaa özledim valla o günleri ne yalan söliimmm güzeldi her nekadar sorun yaşasamda hoş tu şimdi kızıma sarılınca daha güzel tabii ama hamişlikteki heyecan da bir başka oluyor

fakeciğim son iki ayı diyetle geçireceğim için kilo alma olmaz ama bebekler alacaklar şuan bile 2500 gr lar

offffffffffffffffffffffffff çok sıkılyorum ben yawwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kendimi temizliğe vurucam yine senağlama
kaçarım birazdan

ben geldimmmmm
hicran saol kusum bence de bana benziyor heryeri bir tek gozleri babasına çekmiş şimcik yesil tabi sonradan degismezse..onun disinda ayni ben:dance:
saglik ocagina gittik bugun 3 tane asi yapildi yazik hertarafina igne batirdilar kuzumun
kızım şişko oldu teyzoşlar 5.5 kg olmuşşşşzaten yanaklar ve gıdıkdan belliydi

dırım diyet de yapsan mutlaka kilo alacaksın son 2ay en fazla kilo alınan donem ama senin ikiz oldugundan cogu gidecektir zaten dogumdan sonra..
demek gunu de belli hee 1mayıs boga burcu olcaklar benim gibin:1rolleyes:

fakecim insallah yararlı olur canım yediklerin şifa olsun insallah

maşallah maşallahhh kız öle bir yazmışsınki bende 1 tanesi anladım ilk okuyuncaaa:roflol: desene ikisi 2.500 gr diyeee allah iyiliğini versinnnkaydirigubbakcemile3
kız şimdiden 2500 gr olurmuuu ben ne çıkaracam kaydirigubbakcemile3

iyi canım çok kilo almaman senin için iyi olucaktır paşlarının kilosu iyi olsun yeter
diyete de alışkınsın en azından pek zorlanmazsın inşşşş
evet diyete alışkınım ama hamişlikte ne olur bilmem ama tatlı hiç yokkk diyet çiko bile yok yawwww benim civcivlerim tatlı yedimmi coşuyor aytunç diyorki civcivler tatlı seviyor deseydin diyor olmaz dediler dedim

senin kızınnnnnnnnn aynı sen cnm babası boşuna çırpınışlarda çok tatlı çokk maşşallahh kızımaaaayerim onu dombuluuummmm benimmm

cnm yalniz degilsin bende varim bi sen bi ben mi kaldik ne eskilerden olsun sira bizde merak etme bizde vericez o haberi:1hug:

cnm ben bu siteye ilk girdiğimde o kadar yoğun duygularla dua ettimki
allahım dedim benim bir kızım var sen önce olmayanlara ver onlar anneliği tatsın sonra bana iinciyi ver
ve ne oldu biliyomusun
hicran arzu nuray dırım neşe kedicik alev msdud bennubeyza esma bebeklik ve adını hatıryamadıklarım sıaryla hamiş oldu
eskilerden bibek bernoş cimbom ve ben kaldık
en eskilerden bahsediyorum tabi
belkide ben onları bekliyorum bilmiyorum
sadece bekliyorum
içimde küçücğk bir umt

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mira beni unutmuşun canım keşke senin hamile olanlar listende olsaydımmm

eskiden bu sayfa ne güzeldi
kaynanalar çekiştirilir görümceler
ısı takipleri günler sayılır umutlar ,hayaller ,buhranlarrrrr
hele akşam saatleri hep akşam ne pişiricem diye geçer
nuniş nohut pilav turşuya bayılır
mira hep dükkanından sikayet ederdi
birsende patronundan
dilek amcasından
tedaviler ilaçlar
bir anda sayfamızda 3 hamiş olmuştu aslı, ayşe ,yeniyaşam dı sanırım
gerisi gelir diye bekledik zamanlada geldi
bizi burda buşulturan derdimizden kimlerimiz kurtuldu çok şükür kimilerimizde hala bekliyo
ama keşke eskisi gibi olsa bu sayfa
sabah sabah buhran yaptım eskinin hatırına bence gelmelisiniz kızlarrrrrr(gelmeyenlerr)

günaydın kızlarrr kolum ağrıyor bu gün gene ben çürüdüm galiba yaaa ne bu valla çek çek bitmiyor sağlık dertlerim sabah yataktan kalkarken kaskatı kalkıyordum o biraz hafifledi fizik tedaviye girdiğimden beri ama geçmedi henüz ve seans 12 gün oldu daha 8 günüm var ama pek ümidim yokk işe yaramayacak gibi geliyor bana artıkk birde sabah kalkarken ellerim şişiyor ayak tabanlarım şişmiş vaziyette oluyor basamıyorum 2-3 dk üzerine ağrıyor sonra geçiyorr bu başka bişii anlamadılar gibi geliyor bana valla chek up yaptırıcam haftaya düşünüyorum bakalım ondan ne sonuç çıkacak romatizma falanmı var ne bende yaaa

günaydın kızlar ben gediiiimmmm
eveeett buse birazdaha iyi yemek yememesi dışında evimide kısmen temizledim sanırım camlar duruyor hava açsın ondan sonra bakarız çaresine eee sizler nasılsınız bugün biraz buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…