Aysonu Kizlari 2008

abbaaaooooooo ne oluyor kızlar yavaş yavaş tarihmi oluyoruz nee bu ne haller böyle beee aaaaaaa
herkes nerelere kaçtı bakalım çıkın ortaya yakalayacam sizi

ülen herkes gelip çıkıyor yavvv nedir bu iş anlamadım bi denk gelemedik iyimi
bence asıl yaprak dökümü aysonu kızlarında başlıyor

fake naber
eve yeni geldim
malum perş kaynana günü
bakıyım bilgisayara dedim
kociş almişi uyutuyo
yatıcam birazdan
ne o bugün sayfa çok boş geçmiş

günaydın canlarımm.hayırlı cumalar. geçmişi okumadım inşllah herkes iyidir. hayırdır sayfamız gerilerde kalıyor sanırım benim pcim olsa evde acaba sizi yanlız bırakırmıyım sayfadı sizide yanlız bırakmam şekerlerimm.
hepinize saglıklı,mutlu,huzurlu güzel günler dilerim.öpüldünüzzz hepiniz.

herkese günaydın herkes sayfanın dökülüşünden bahsetmiş evet dökülüyor ben geliyorum kimse yok deli gibi yazıyordum artık pes ettim...mayıs annelerindeyim yada uyuyorum ..............

günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size okuduğum kadarıylA herkesler iyi görüşürüz kimse yokkkkkk

cnm çok geçmiş olsunnn valla kimse yokki buralarda
sende sesiz taklılıyon bacımmm bende şekerle uğraşıyom
dengem şaşık çokk dikkat et cnm çokkkk

herkeze merhaba nasılsınız benim için dakikalar saniyeler geçmek bilmiyor.sabırsızlıkla 12 martı bebişimi göreceğim günü bekliyorum.kasık ağrılarım var.dr normal olduğunu söyledi ama.ilk ayında sancılı olan varmı aranızda

heyyyoooo süper oldu yaaaa ama büyük gözüküyo galiba olsun dr dan tam haftasını öğrenince düzeltiriz dırımcım çok teşekkür eder.m benim için büyük bi mutluluk rüyama bilem girdi valla.

heyyyoooo süper oldu yaaaa ama büyük gözüküyo galiba olsun dr dan tam haftasını öğrenince düzeltiriz dırımcım çok teşekkür eder.m benim için büyük bi mutluluk rüyama bilem girdi valla.

cnm son adetine göre yapmıştım ona göre ilerlemiş 31 ocak dememişmiydinn

aslıcım naber yaaa canım pc hallet valla ayrı kalıyoruz böle herkes dağaldı burda yaaa ben kız o kadar durmuyor gene de geliyorum hergün ama denk gelemiyoz gelenlerde fazla durmuyor herkes bir yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…