günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size okuduğum kadarıylA herkesler iyi görüşürüz kimse yokkkkkk
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim ama şimdikaçıp kahvaltı yapıcammmmmm
herkese günaydın herkes sayfanın dökülüşünden bahsetmiş evet dökülüyor ben geliyorum kimse yok deli gibi yazıyordum artık pes ettim...mayıs annelerindeyim yada uyuyorum ..............
herkeze merhaba nasılsınız benim için dakikalar saniyeler geçmek bilmiyor.sabırsızlıkla 12 martı bebişimi göreceğim günü bekliyorum.kasık ağrılarım var.dr normal olduğunu söyledi ama.ilk ayında sancılı olan varmı aranızda
buradayız leynnnnn kimse yok deme:mymeka:napiyonnnnnn asabiyim şeker yoksunu biri olarak
esmaaaaa ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızzz
ayyy yimek saatim yaaa yemek yiyecem kızlarrrrrrrrrrrrrr
canım 31 aralık son adet tarihim ama geç döllenme falan var herhalde.neyse olsun bişi olmaz.12 martta öğrenirsek düzeltiriz.canım ben küçük bi klinik dr u sayesinde hamile kaldım.esenlerde ydi klinik.şimdi kontrollerimi bağcılarda yeni umut hastanesi var özel orda devam ettirmeyi düşünüyorum.
yimeği yedim acıkmışım
len hiççççççrrrrannnnnnn ben datlu yemedimki hamişken son bu aylarda canım tatlı çeker oldu
yoksa başından beri ekşi yedim bennn ........
canım 31 aralık son adet tarihim ama geç döllenme falan var herhalde.neyse olsun bişi olmaz.12 martta öğrenirsek düzeltiriz.canım ben küçük bi klinik dr u sayesinde hamile kaldım.esenlerde ydi klinik.şimdi kontrollerimi bağcılarda yeni umut hastanesi var özel orda devam ettirmeyi düşünüyorum.
inşallah sağlıcakla görürsün bebişini yazgülüm sağlıcaklada kucaklarsın inşallah soruna gelince ilk dönemlerde rahim genişlediğinden biraz ağrı normal hatta ileriki dönemlerde de oluyor ara ara ama daha çok ilk dönemlerde daha net hissediyorsun bu ağrıları fakaaatttt aşırı sancı varsa dr konuş mutlaka fazlası normal olmayabilirr kişiden kişiyede değişebilir tabii hissetmek ağrı eşiği meselesi yanii
merhaba canım seni tebrik ederim umarım hayırlısıyla bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?