Aysonu Kizlari 2008

esencim çok geçmişolsun bol su iç canımm seni merak etmez olurmuyuz kız hatta yalnız seni değelll herkesii merak ediyorum ben valla kimseler yokk birsoş yeşil yanıyor mayıs analarında galibaa gelir birazdan oda herhalde neyse kendine iyi bak bebişinin mobilyaları hayırlı olsunnn şafağa az kaldı valla değilmii

esmaaaaa ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızzz

ayyy yimek saatim yaaa yemek yiyecem kızlarrrrrrrrrrrrrr

herkese günaydın herkes sayfanın dökülüşünden bahsetmiş evet dökülüyor ben geliyorum kimse yok deli gibi yazıyordum artık pes ettim...mayıs annelerindeyim yada uyuyorum ..............

sanada günaydınlar olsun daha doğrusu tünaydın ben bu gün geç girdim çünki dün gece 4:30 da yattım geç uyandım kız yemek yemiyor diye gece kaçırmayayım mama saatini dedim sonrada uykum gelmedi kocişte bana eşlik etti tv seyrettik gece hepp sonrada bu saat oldu işte kalk kahvaltı et kızı yedir altını değiş derken bu saat oldu kocişte namaza gitti bende kız yanımda tubanın odasına geldim hemen pc açtım işte

inşallah sağlıcakla görürsün bebişini yazgülüm sağlıcaklada kucaklarsın inşallah soruna gelince ilk dönemlerde rahim genişlediğinden biraz ağrı normal hatta ileriki dönemlerde de oluyor ara ara ama daha çok ilk dönemlerde daha net hissediyorsun bu ağrıları fakaaatttt aşırı sancı varsa dr konuş mutlaka fazlası normal olmayabilirr kişiden kişiyede değişebilir tabii hissetmek ağrı eşiği meselesi yanii

selam kızlar
vaaaay hele şükür burdayız ohhh beee neydi o öylee
busede epey toparlandı kusmuyo artık ama yine ishali devam ediyor kızımö kilo verdi şu üç dört günde eridi neyse iyi olsubnda kilo sorun değil

canım 31 aralık son adet tarihim ama geç döllenme falan var herhalde.neyse olsun bişi olmaz.12 martta öğrenirsek düzeltiriz.canım ben küçük bi klinik dr u sayesinde hamile kaldım.esenlerde ydi klinik.şimdi kontrollerimi bağcılarda yeni umut hastanesi var özel orda devam ettirmeyi düşünüyorum.

yimeği yedim acıkmışım
len hiççççççrrrrannnnnnn ben datlu yemedimki hamişken son bu aylarda canım tatlı çeker oldu
yoksa başından beri ekşi yedim bennn ........

hadi bakalım esmacığım öğren yeni takvim yaparız sana cnm

krispi cnm küçük cadın iyi oldu hee şükür dikkat et aman bu ara bi hastalıkyaygın aytunç kar yağmadığı için böle olduğunu söylüyor ........kilo olayınıda yer alır cnm şimdi sağlığı yerinde olsunda gerisi boşş

yimeği yedim acıkmışım
len hiççççççrrrrannnnnnn ben datlu yemedimki hamişken son bu aylarda canım tatlı çeker oldu
yoksa başından beri ekşi yedim bennn ........

canım ya bende acayip turşu yiyorum ekşi . önceden tatlıyı çok yerdim çikolat afalan şimdi yemiyorum artık. gerçi artrık çok yemek de yemiyom ama.

aaaaaa burdasınız kızlarrrrrr ama ben yine ceeeee dicem çünkü dışarda işim var tamir işi
onu yaptıram gelen ozaman kadar kaçmazsını demiiiiiyerimseniben
kız hicranyasakkelime ben genelde burdayım kimse gelmiyo hele 2 gündür hep burdayım
gelip bakıyorum kimse yok bende kaçıyorum ne yapıyımmmmm

merhaba canım seni tebrik ederim umarım hayırlısıyla bebişine kavuşursun

kızlarrrr ben geldimmm.bugün işe gidemedim.sabahtan beri çok kötüydüm.şimdi biras toparladıım kendimi.şimdi hem biras geçmiş okuyım hemde size yazarım

canım çok teşekkür ederim .rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah bu duyguları.:1hug:

bu arada dün yine sinir oldum gerçi bi taraftanda tın tın dedim

halamlar bize gelmişti benim veletlerde çok aktifti dün tabi her bekleyen anne adayı gibi çok mutlu oluyorum onların hareketlerini hissettikce karnıma bakıp gördükce .....
seviyorum felan halam olduğu için kişilerde yanlarında çekinmiyorum ...

aman bana ne seviyorsun ,ne kendini dinliyorsun ,aman çıksın bıkacaksın vs.vs.
ikide bir öle diyolar manyaklarmı ne yaa ....ben belki birdaha bugünleri asla yaşayamayacam bu ilk ve son hamişliğim tabiki hareketlerini sevecem tabiki göbüşüme sarılcam canım diyecem

bıktım artık ayyyyyyyyyy nasıl bakacaksın diyenlerden yaaa bir bebeğe bakan iki bebeğe bakamıyormu?
valla doğurmadan sersem ettiler beni ben daha gebeliğimin yeni rahat dönemine geçtim yaa allaha binşükür......bu şu dönemi yaşayım dimi ama ..........
evet okuyorum ikizannelerini zormuş ikisi ağlıyormuş ikisi yemek isityormuş evet zor ama rabbim dağına göre kar verir....1 sene olmadan ikinci çocuğu yapan anneler var onalrın durumu daha zor biri emeklerken peşinden koşmak gerekirken diğeri doğuyor ve o ayrı bakım isityor ............bilmiyorum uyuz oluyorum insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…