Aysonu Kizlari 2008

evet canım yaaa şükürler olsun buse hasta oldumu dünyam kararıyor resmen
evet kocişin haklı kar yağmadığı içi,n ortalık mikrop doldu
kilo işine gelince buse çok iştahsız bir çocuk normaldede yemeğe hiç düşkün değil kilo alması çok zor oluyor yedekte kilolar bulundurmam lazım hastalık zamanında lazım oluyor
:roflol::roflol:çünkü hastalanınca hemen eriyo

canım ya bende acayip turşu yiyorum ekşi . önceden tatlıyı çok yerdim çikolat afalan şimdi yemiyorum artık. gerçi artrık çok yemek de yemiyom ama.

cnm ya bu iş yemeğe bakmıyor ben mandalin çıkıtığında yeni ekşi ekşi yedimmm
o kadar çok portakal mandalin yedimki hiç tatlı istemedi cnm
ama şimdi 7 aydayz tatlı istiyor işte ikiside erkek bebekleirmdelikafadulden

dırımcım benim yakın arkadaşım ikiz annesi.valla çok güsel de bakıyo miniklerine sen hiç merak etme.diyoki ikisi birden bişey istediğinde panik olmamayı öğrendim diyo.sakin olup sırayla isteklerine cevap vermeye çalışıyorum diyo.en önemlisi panik olmamakmış.insanların dediklerini kafana takma sen çok iyi bi anne olacaksın:)

kızım millet laf olsun torba dolsun diye konuşuyor yaaa boşversene hem seni iki bebeyede bakabilecek kapasitede bir annesin sende annelikl özlemi var bebek özlemi var elbette zor günler geçireceksin ama o özlem içinde yaşaduığın için hepsi sana vız gelecek
keşke benimde ikizim olsa ne güzel şahsen ben seni kıskanıyorum ama kötü anlamda değil sakın öyle aklından geçirme ben bebekleri çok sevdiğim için çok olsun istiyorum benim 2 sene beklememin sebebide sezeryan olduğu içindi yoksa bana kalsa 1 yaşınsayken başlayacaktım bence hiç korkma milletede bakma kuzularınla çok mutlu bir yuvanm olacakzorluk olur ama annelik her zorluğun üstesinden gelir bacım merak etme
bidahada öyle dererse sanasende keşke bikaçtane daha olsaymış dersin cevabını alır herkes

canım teşekkürler çok saol.o günü sabırsızla bekliyorum

canım sabreden derviş muradına ermiş
biliyorum bu cümleler san zor geliyor ama sabretmek ten başka bişey yok sabrın sonu bebektir bak hamiş kalabilmişsin doğmasınıda göreceksin inşallah zaman çabuk geçmiyor diye düşünebilirsin ama o gün geldimi diyeceksin zaman ne çabuk geçmişdiye

kuşum ne olduuuu cnmmmmmm

yok yaw hwe zamanki durumlar dün gece baya bi istifra ettim ağladım zırladım filan bugün işte sabahtanda kötü olunca işe gidemedim:jeyyar::jeyyar: evde tembellik yapmaya çalışıyom midemin izin verdiği kadarıylasırnaşık şey

sana gelince çatlak krispi hanım ben şişko avukat değilim.taaam kusmuklu avukat olabilirim ama şişko değilim valla kilo bilem vermişim.doğru düzgün bişey yiyemiyorumm.Allahtan meyveyle aram iyi bi onlar rahatlatıyo midemi.

haaa bu arada çatlak kripsi hanım rüyamda bişey görmüştüm ama sölediklerinden sonra sana rüyamı anlatmayacağım işteşakkıdı

yazgülüm merhaba.geçmişi okuyodum da yazdıklarını gördüm.senin adetin daha geçmedi dimi?işte o dönemde kasık sancıları çok oluyo adetten önceki 1 haftayla sonraki 1 haftada.sonra geçiyo.Benim de ağrılarım oldu hatta o yüzden eşime sen bu ayda umudunu kes ben adet oluyorum demiştim.

bakacaz kuşum yaa zaman herşeyi öğrenecezzzz evet öğrenecezz

aloooooo ben geldim dedim beni gören yok mu yaaÇok üzgünüm çoook
kuşum cvp verdim site gittiiii annemler eski resimlere bakıyozz

aynen öleee dediklerin çok doğru cnm ama can sıkıyolar işteee
bakalımmm görecezzz nasıl anne olacazzz

haaa bu arada çatlak kripsi hanım rüyamda bişey görmüştüm ama sölediklerinden sonra sana rüyamı anlatmayacağım işteşakkıdı

üleynn sen bana şantajmı yapıyon heee anlat çabuk rüyanı bakem benimlemi uğraşıyodun hee yoksa bu seferde benmi delirmişim anlat leeeyynnnn
tamam şişko değilsin ama olacaksın

üleynn sen bana şantajmı yapıyon heee anlat çabuk rüyanı bakem benimlemi uğraşıyodun hee yoksa bu seferde benmi delirmişim anlat leeeyynnnn
tamam şişko değilsin ama olacaksın

yaaa çatlada patla işte.neyse rüyaı hayal meyal hatırlıyorum ama bence bu sayfanın bi sonraki hamişi sen olacaksın.rüyamda güya doktoruma gitmişim ve randevu defterinde işte hamillekle ilgili test yaptıracakların arasında senin isminde yazıyodu.bu kadar hatılıyorummmdelikafadulden

vaaaaayyy canım benim yaaa ayy inşallah yaaa öyle bişey olursa valla yakanı bırakacam kuzum merak etma o yüzden sen benle ilgili rüya görmeye devam ett bana dua et emii yoksa elimden çekeceğin varrr cicişkom
kaydirigubbakcemile3

ooooo böle rüyalarda görmezsek bu kızın elinden öekeceğimiz var yandıkkk:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…