krispi cnm küçük cadın iyi oldu hee şükür dikkat et aman bu ara bi hastalıkyaygın aytunç kar yağmadığı için böle olduğunu söylüyor ........kilo olayınıda yer alır cnm şimdi sağlığı yerinde olsunda gerisi boşş
canım ya bende acayip turşu yiyorum ekşi . önceden tatlıyı çok yerdim çikolat afalan şimdi yemiyorum artık. gerçi artrık çok yemek de yemiyom ama.
bu arada dün yine sinir oldum gerçi bi taraftanda tın tın dedim
halamlar bize gelmişti benim veletlerde çok aktifti dün tabi her bekleyen anne adayı gibi çok mutlu oluyorum onların hareketlerini hissettikce karnıma bakıp gördükce .....
seviyorum felan halam olduğu için kişilerde yanlarında çekinmiyorum ...
aman bana ne seviyorsun ,ne kendini dinliyorsun ,aman çıksın bıkacaksın vs.vs.
ikide bir öle diyolar manyaklarmı ne yaa ....ben belki birdaha bugünleri asla yaşayamayacam bu ilk ve son hamişliğim tabiki hareketlerini sevecem tabiki göbüşüme sarılcam canım diyecem
bıktım artık ayyyyyyyyyy nasıl bakacaksın diyenlerden yaaa bir bebeğe bakan iki bebeğe bakamıyormu?
valla doğurmadan sersem ettiler beni ben daha gebeliğimin yeni rahat dönemine geçtim yaa allaha binşükür......bu şu dönemi yaşayım dimi ama ..........
evet okuyorum ikizannelerini zormuş ikisi ağlıyormuş ikisi yemek isityormuş evet zor ama rabbim dağına göre kar verir....1 sene olmadan ikinci çocuğu yapan anneler var onalrın durumu daha zor biri emeklerken peşinden koşmak gerekirken diğeri doğuyor ve o ayrı bakım isityor ............bilmiyorum uyuz oluyorum insanlara
kızlarrrr ben geldimmm.bugün işe gidemedim.sabahtan beri çok kötüydüm.şimdi biras toparladıım kendimi.şimdi hem biras geçmiş okuyım hemde size yazarım
aloooooo ben geldim dedim beni gören yok mu yaaÇok üzgünüm çoook
canım teşekkürler çok saol.o günü sabırsızla bekliyorum
kuşum ne olduuuu cnmmmmmm
dırımcım benim yakın arkadaşım ikiz annesi.valla çok güsel de bakıyo miniklerine sen hiç merak etme.diyoki ikisi birden bişey istediğinde panik olmamayı öğrendim diyo.sakin olup sırayla isteklerine cevap vermeye çalışıyorum diyo.en önemlisi panik olmamakmış.insanların dediklerini kafana takma sen çok iyi bi anne olacaksın:)
kuşum cvp verdim site gittiiii annemler eski resimlere bakıyozzaloooooo ben geldim dedim beni gören yok mu yaaÇok üzgünüm çoook
kızım millet laf olsun torba dolsun diye konuşuyor yaaa boşversene hem seni iki bebeyede bakabilecek kapasitede bir annesin sende annelikl özlemi var bebek özlemi var elbette zor günler geçireceksin ama o özlem içinde yaşaduığın için hepsi sana vız gelecek
keşke benimde ikizim olsa ne güzel şahsen ben seni kıskanıyorum ama kötü anlamda değil sakın öyle aklından geçirme ben bebekleri çok sevdiğim için çok olsun istiyorum benim 2 sene beklememin sebebide sezeryan olduğu içindi yoksa bana kalsa 1 yaşınsayken başlayacaktım bence hiç korkma milletede bakma kuzularınla çok mutlu bir yuvanm olacakzorluk olur ama annelik her zorluğun üstesinden gelir bacım merak etme
bidahada öyle dererse sanasende keşke bikaçtane daha olsaymış dersin cevabını alır herkes
haaa bu arada çatlak kripsi hanım rüyamda bişey görmüştüm ama sölediklerinden sonra sana rüyamı anlatmayacağım işteşakkıdı
üleynn sen bana şantajmı yapıyon heee anlat çabuk rüyanı bakem benimlemi uğraşıyodun hee yoksa bu seferde benmi delirmişim anlat leeeyynnnn
tamam şişko değilsin ama olacaksın
yaaa çatlada patla işte.neyse rüyaı hayal meyal hatırlıyorum ama bence bu sayfanın bi sonraki hamişi sen olacaksın.rüyamda güya doktoruma gitmişim ve randevu defterinde işte hamillekle ilgili test yaptıracakların arasında senin isminde yazıyodu.bu kadar hatılıyorummmdelikafadulden
vaaaaayyy canım benim yaaa ayy inşallah yaaa öyle bişey olursa valla yakanı bırakacam kuzum merak etma o yüzden sen benle ilgili rüya görmeye devam ett bana dua et emii yoksa elimden çekeceğin varrr cicişkom
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?