Aysonu Kizlari 2008

eeeeeeeeeeeeee konuşun usus hanum sen konuşşş dimek kusuyorsunnnnnnnnnnnnnn allah sabır versinnnnnn çok zorr yaaaaaaaaaaa inş. 3 ay dolunca geçerr

eeeeeeeeeeeeee konuşun usus hanum sen konuşşş dimek kusuyorsunnnnnnnnnnnnnn allah sabır versinnnnnn çok zorr yaaaaaaaaaaa inş. 3 ay dolunca geçerr

öle canım ya Allahtan her yediğimi çıkartmıyorum.ama 24 saat geçmeyen bi mide bulantım var.o da beni mahvetmeye yetiyo.ama az kaldı ya inşallah 3 ayın dolmasıyla geçer.herşey kuzum için diyip geçmesini bekliyoru işte.arkadaşım benim bulantılara şöle yorum yapıyo:))bebeşim bana kendini hatırlatıyomuş,annecim zararlı şeyler yeme diyomuş bana:)) gerçi zaten zararlı şeyleri ağzıma koymuyorum.aaa bu arada bişey sorcam maden suyu ama gerçek maden suyu içilebiliyomu hamileleikte?

hadi bakalı inşallah canı ya herkes için dua ediyorum tabi.sen çalışmaları sıkı tut.yüzümü kara çıkartma sakın:jeyyar:

valla cnm o zaman benimkiler uzun zaman hatırlattılar bana kendilerini şimdide tekemeleri ile yapıyolar ....

cnm kussanda yemesende bişeycik olmaz tatlım ama sen bitkin yorun olursun o kadar

canım ben en son 31 aralıkta adet olmuştum.20 şubatta ken testi yaptım değerim 542 çıktı .dr 2 yada 3 haftalık gibi dedi. 2 gün sonra muayeneye gittiğimde dr dah ayeçok yeni bir hamilelik olduğunu söyledi.ben tam olarak ne kadarlık hamileyim bilm,yorum.
muayenede sadece keseyi gördük bebeği görmedik

kızlar bu arada hamiş olan ablamın bebeğide kızmış böylelikle 7. ci kızda yola girdi geliyor ha haaayy 7 kız bir erkek dilek olayy ama şaşırmadım haaa alıştık artık kız bebeklere bende hamiş kalırsam kız olması büyük ihtimal gibi görünüyor tabi yinede rabbim bilir anama çektik napalım okadar kız doğurunca bizde ona çektik yanlış anlamayın hhaaaa kız olduğuna üzüldüğümden söylemiyorum 7 kız oldu diye herkes şaşırıyor

krispi hadi gözünüz aydınnnn cicimm kızlar çok tatlı yawww benim paşalar küsmesin annesine ama

kızlar pazar günü mobilyayı almaya gidiyoruz bebişlerinn

valla cnm o zaman benimkiler uzun zaman hatırlattılar bana kendilerini şimdide tekemeleri ile yapıyolar ....

cnm kussanda yemesende bişeycik olmaz tatlım ama sen bitkin yorun olursun o kadar

aynen dediğin gibi canım çok yorgun ve bitkinim kolumu kıpırdatmak istemiyo canım evde yapılacak bir sürü iş var ihmal ediyorum.ihmal ettikçede moralim bozuluyo.şimdi çamaşırlar yıkanıyo.birazdan ütüye başlamam lazım ama yatsam diyorum valla:))tembellik dizboyu

senin nasıl oldu bulantıların azaldı mı biras?diete başamışsın sende nuray gibi hadi kolay gelsin bakalımcokacimcoook

sorma bacım yaaaa hamiş hamişş diyet yapar oldukkkkkkkk tatlı istiyoz bizzzzzzzzzzzz........

cnm valla yıka çamaşırı istek oldukca ütüle biliyorsun beni hiç bi iş yapmıyorummm

krispi hadi gözünüz aydınnnn cicimm kızlar çok tatlı yawww benim paşalar küsmesin annesine ama

kızlar pazar günü mobilyayı almaya gidiyoruz bebişlerinn

sağol canım sağol
ablamın baya morali bozuldu ama herkes ister bi r kızım bi oğlum olsun diye allh sağlıklı sıhhatli versinde başka sorun olmasın
ee seninde gözün aydın canımm mobilya almanın vakti zamanı geldi hadi bakalım hayırlısı inşallah hayır günlerde kullanırlar kız merak etme küsmezler sana hem ne olacak bakarsın bide kızın olurmuş ne güzel olur hamilede kalabilirsin belli olmaz

canım inşallah bebeği de görürsünüz merak etme.ama çok geç randevu vermiş doktor ya.gerçi belki doktorun işi garantiye almak istemiştir.
benim en son 28 aralıktı adet tarihim.25-26 ocakta olmam gerekiyodu.26 ocakta kan testi yaptırdım 674 çıktı.3-4 gün sonra gittik o zaman bakmadı daha göremeyiz diye 1 hafta sonra keseyi ondan 1 hafta sonrada bebeğin kalp atışlarını gördük yanılmıyorsam.şimdi haftaya tekrar gidicem.inşallah miniğim büyümüştür teyzeleridelikafaduldendelikafadulden
.

usus cnm benim kusmalar durdu çok şükürki mide olayımda rahatladı öle deli gibi kıvrandırmıyor bu ara rahatım allaha binlerce kez şükürrr
kız geçen gobişimi koydum gördünmüüüüüü

bana diyecek hali yok ya kızzzzzzzzz

kız bende sen yazdın sandım bşide baktım usus yazmış onu bende diyom bu kime diyor bunu diye
valla ususcum bu ay hiç sıkı çalışamadım annem babam burdaydı kardeşim geldi çorluya gittik bir hafta orda kaldık sonrada buse hasta oldu hastane felan çalışamadık işte ama yinede geçmiş değil adetimin 14. cü gününde başladık çalışmaya gün aşırı devam ediyoruz şimdide adetimin 19 cu günündeyim belki olmaz ama yinede geç yumurtlama olur diye adetimin 25. ci gününe kadar yapacam belki olur

krsipi tabi sana diyorum çalışmaları sıkı tut diye ama şimdi düşündüm de boşveerrr ben işi sıkı tuttuğum zaman hamile kalamadım biliyosum.hep çok ümitli olduğum aylarda elim boş döndüm.işte ablamın ameliyatıyla uğraşırken hamile kalıverdim.ne zaman ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum.önceki aylarda çetele bile tutardım kafamdan günü gününe bilirdim hesap yapardım.(salak kafam)

cnm yaaa üzülmesinnn rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir kesin

evettt biz bu parasızlıktaaa alacazzz mobilyayı allahhhh büyük diyoruzz
bide gidip deterjan alacazzzzz kıyafetleri yıkayacazz artık hazırlık başlayacak hastane çantamızı hazırlayacazz işimiz var artıkk

görmemmmmmiiiidelikafadulden
ay yerim ben o iki miniği.ama bişey dikkatimi çekti senin sadece göbeğin büyümüş dimiiii:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…