eeeeeeeeeeeeee konuşun usus hanum sen konuşşş dimek kusuyorsunnnnnnnnnnnnnn allah sabır versinnnnnn çok zorr yaaaaaaaaaaa inş. 3 ay dolunca geçerr
öle canım ya Allahtan her yediğimi çıkartmıyorum.ama 24 saat geçmeyen bi mide bulantım var.o da beni mahvetmeye yetiyo.ama az kaldı ya inşallah 3 ayın dolmasıyla geçer.herşey kuzum için diyip geçmesini bekliyoru işte.arkadaşım benim bulantılara şöle yorum yapıyo:))bebeşim bana kendini hatırlatıyomuş,annecim zararlı şeyler yeme diyomuş bana:)) gerçi zaten zararlı şeyleri ağzıma koymuyorum.aaa bu arada bişey sorcam maden suyu ama gerçek maden suyu içilebiliyomu hamileleikte?
yazgülüm merhaba.geçmişi okuyodum da yazdıklarını gördüm.senin adetin daha geçmedi dimi?işte o dönemde kasık sancıları çok oluyo adetten önceki 1 haftayla sonraki 1 haftada.sonra geçiyo.Benim de ağrılarım oldu hatta o yüzden eşime sen bu ayda umudunu kes ben adet oluyorum demiştim.
hadi bakalı inşallah canı ya herkes için dua ediyorum tabi.sen çalışmaları sıkı tut.yüzümü kara çıkartma sakın:jeyyar:
kime dedin canım çalışmaları sıkı tut diye anlayamadım
valla cnm o zaman benimkiler uzun zaman hatırlattılar bana kendilerini şimdide tekemeleri ile yapıyolar ....
cnm kussanda yemesende bişeycik olmaz tatlım ama sen bitkin yorun olursun o kadar
aynen dediğin gibi canım çok yorgun ve bitkinim kolumu kıpırdatmak istemiyo canım evde yapılacak bir sürü iş var ihmal ediyorum.ihmal ettikçede moralim bozuluyo.şimdi çamaşırlar yıkanıyo.birazdan ütüye başlamam lazım ama yatsam diyorum valla:))tembellik dizboyu
senin nasıl oldu bulantıların azaldı mı biras?diete başamışsın sende nuray gibi hadi kolay gelsin bakalımcokacimcoook
krispi hadi gözünüz aydınnnn cicimm kızlar çok tatlı yawww benim paşalar küsmesin annesine ama
kızlar pazar günü mobilyayı almaya gidiyoruz bebişlerinn
canım ben en son 31 aralıkta adet olmuştum.20 şubatta ken testi yaptım değerim 542 çıktı .dr 2 yada 3 haftalık gibi dedi. 2 gün sonra muayeneye gittiğimde dr dah ayeçok yeni bir hamilelik olduğunu söyledi.ben tam olarak ne kadarlık hamileyim bilm,yorum.
muayenede sadece keseyi gördük bebeği görmedik
bana diyecek hali yok ya kızzzzzzzzz
sağol canım sağol
ablamın baya morali bozuldu ama herkes ister bi r kızım bi oğlum olsun diye allh sağlıklı sıhhatli versinde başka sorun olmasın
ee seninde gözün aydın canımm mobilya almanın vakti zamanı geldi hadi bakalım hayırlısı inşallah hayır günlerde kullanırlar kız merak etme küsmezler sana hem ne olacak bakarsın bide kızın olurmuş ne güzel olur hamilede kalabilirsin belli olmaz
usus cnm benim kusmalar durdu çok şükürki mide olayımda rahatladı öle deli gibi kıvrandırmıyor bu ara rahatım allaha binlerce kez şükürrr
kız geçen gobişimi koydum gördünmüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?