Aysonu Kizlari 2008

kız çetelemi tutardın o ne ben anlamadım
tabi ne zaman tutacağı belli olmz rabbimin işi

allah büyük evet allah onların rızkını verir canım
ayyy ne heyecan verici çanta manta hazırlamak ben hatırlıyomda ben ç.anta hazırlamamıştım ve çok hazırlıksız yakalandım yaaa

kız çetelemi tutardın o ne ben anlamadım
tabi ne zaman tutacağı belli olmz rabbimin işi

ya işte ne zaman yumurtladım ne zaman ilişki oldu ne zaman adet olmam lazım gibi şeyleri kafama not ederdim.şimdi ne zaman tuttu onu bilem bilmiyom.çok çalışamamıştık bizde de ablam vardı işte.ama hastanede ablamın yanında refakatçi kalırken çok fena kasık ağrılarım olmuştu onu hatırlıyorum.hatta dedim ki hastane köşelerinde üşüttük işte bu sefer adetim çok ağrılı geçecek herjalde demiştima.s

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işim bitti hemen geldimmmmm
krispi bencede sen bu ay ttuturacaksın yoğundunya işe yaramıştır benceeeee
benim 35, günüm hala tık yok şiştim valla göbüşüm öyle büyüdükü bazen nefes almak ta zorlanıyorum kesin yine kist var oda beni şişiriyoooooo
offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff

görmemmmmmiiiidelikafadulden
ay yerim ben o iki miniği.ama bişey dikkatimi çekti senin sadece göbeğin büyümüş dimiiii:CüvCüv:

bilemiyommm siz karar verin delikafadulden
şaka bi yana göbüşşş büyüyorrr toplamda 10 kilo almışım işte

şimdi diyet var bakalım bu hafta kilo almışmıyızz eğer verdiysek hemen listeye mana takviyesi yapacazz

benim de midem bulanmaya başladı yine gideyim bi süt filan içeyim biraz da uzanayım he bide ütümü yapayım gene gelirim şekerler öpüyorum hepinizi kocamannnn

benim hiç öyle düşüncelerim olmuyo yumurtlama günü adet günü:1no2:
çünkü yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar okuldayım ben haftanın son günü gerçi ben bu hafta okula gelemedim ama artık çalşmak istemiyorummm evde oturmak istiorum
neyse baılar ben kaçayım son derse girilecek sonra eve gidicem göürşürüz

esencim yaaa çok geçmiş olsun sanada valla benim bişeyden haberim yok kim buralardaydi kim vardı kim yoktu heeeç bişey bilmiyodum bende buseyle uğraştım çokk tekrarda geçmiş olsun canım inşallah bir arıza çıkmaz kuşum

eeeeeeee ben geldim yemek yedimmm aman çok acıkmışımmmmmmm

yaaaaaaaa yarın misafir var kek var böğrek varr kısır varrrrrrrrrrrrrr diyette var ama yaaa

huuuuu günaydııınnn ben geldimmmm kimse yokmuuuuuuu
hafat sonu uykusumu çekiyonuz bakem tembel gacılar sizi
esenim kalkmış cesur karudur oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…