krsipi tabi sana diyorum çalışmaları sıkı tut diye ama şimdi düşündüm de boşveerrr ben işi sıkı tuttuğum zaman hamile kalamadım biliyosum.hep çok ümitli olduğum aylarda elim boş döndüm.işte ablamın ameliyatıyla uğraşırken hamile kalıverdim.ne zaman ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum.önceki aylarda çetele bile tutardım kafamdan günü gününe bilirdim hesap yapardım.(salak kafam)
cnm yaaa üzülmesinnn rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir kesin
evettt biz bu parasızlıktaaa alacazzz mobilyayı allahhhh büyük diyoruzz
bide gidip deterjan alacazzzzz kıyafetleri yıkayacazz artık hazırlık başlayacak hastane çantamızı hazırlayacazz işimiz var artıkk
kız çetelemi tutardın o ne ben anlamadım
tabi ne zaman tutacağı belli olmz rabbimin işi
görmemmmmmiiiidelikafadulden
ay yerim ben o iki miniği.ama bişey dikkatimi çekti senin sadece göbeğin büyümüş dimiiii:CüvCüv:
ya işte ne zaman yumurtladım ne zaman ilişki oldu ne zaman adet olmam lazım gibi şeyleri kafama not ederdim.şimdi ne zaman tuttu onu bilem bilmiyom.çok çalışamamıştık bizde de ablam vardı işte.ama hastanede ablamın yanında refakatçi kalırken çok fena kasık ağrılarım olmuştu onu hatırlıyorum.hatta dedim ki hastane köşelerinde üşüttük işte bu sefer adetim çok ağrılı geçecek herjalde demiştima.s
ara öğün yiyem gelecemmm
selam kızlar okuldayım ben haftanın son günü gerçi ben bu hafta okula gelemedim ama artık çalşmak istemiyorummm evde oturmak istiorum
neyse baılar ben kaçayım son derse girilecek sonra eve gidicem göürşürüz
loo fakee neredeydii esradamıydııı
hiç aramıyolar hastaneden biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?