Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar kahvaltımı yaptım ilacımı içtim geldim şimdilik buralardayım ama siz nerdesiniz yawww
bitek fatoşçuğum kalkmış fatoş kız buse nasıl oldu iyi bak kızıma

günaydın kızlar güne güsel başlamadım sabah annem markete giderken dediki çayın herşeyi hazır
demele dedi tmm dedim ama malesef yataktan kalkamadım annemde gelmedi tuvaletim geldi
başım aşırı derecede dönüyordu annem geç geldi vs.sonra tansiyonumu ölçtüm 10-5 çıktı
sonra nabzıma baktım 126 çıktı ....annem hemen kahvaltıya oturtuu beni şekerli çay içtim beyaz ekmek yedim ve baya bir helva yedim buna rağmen bir saat sonra şekerimi ölçtüm 149 çıtkı
dün sabah ise 3 dilim ekmek biraz beyaz peynir zeytin yedim çay yerine su içtim 143 çıkmıştı şekerim çok düşmüş sanırım....bugün diyet yapmayacam doktoruma söylesemmi bilmiyorum

dr una söyle çok önemli böyle şeyler diyet yapmasam mı deme kendi kafandan dikkat et

selam kızlar kahvaltımı yaptım ilacımı içtim geldim şimdilik buralardayım ama siz nerdesiniz yawww
bitek fatoşçuğum kalkmış fatoş kız buse nasıl oldu iyi bak kızıma

buse iyi canım çok şükür iyi bakmaya çalışıyorum ama ara sıra böyle hastalanıyor işte
senin bıcırık nasıl güzel debbüklüyormu seni
offf sabah kahvaltıda ayıptır söylemesi et pişirdim çok dokundu bana yaaa gözümü açamıyorum gümüşlük vititrini sildim çok yoruldum aman ne kadar eşya okadar temizlik öfff

merhaba kızlar ben geldim un kapanına gitmiştim halı almak için yarım saat oldu geleli
eee kimse gelmedi bugün pek nurayı görüyorum ama ordamı bilemiyom

selam fatoscum aldin mi halini gule gule kullan canim
kiz dirim misafirlere yapilan kekler borekler yuzunden mi dustu yoksam sekerinkaydirigubbakcemile3

kiz dirim misafirlere yapilan kekler borekler yuzunden mi dustu yoksam sekerinkaydirigubbakcemile3

aldım canım aldım yarında yatağıma yeni nevresim takımı alacam halılarıa yatak odama almıştım zaten internetten bakıyom nevresim takımlarına özdileğin çok güzel nevresim takımları varmış alacam onlarda çok sevdim onuda alayım hepsini birden sererim

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koçiş uyuyooooo bende geçmişi okuyam dedim
ben yine grip oldum başımda ağrıyoooooookafamçokkarıştı
geçmiş olsun bana:teselli:

birsen dikkatet tatlımmmmmm
druna sormadanda birşey yapma
nunişe katılıyorum kesin pastalarda börekleden dolayı şekerin düştü
az kaldı sabretttttttt

ANGEL BABY vardı stede belki tanırsınız
oda tüp bebek yaptırmış ilk seferde tutmuş
değeri 343,3 çıkmış dr çogul olabilir demiş
birsen senin değerinde o da 5 yıldır istiyodu kavuştu sonunda hayallerine

ahh cnm keşke dediğin gibi olsaydı dün ne yediysem sınırı geçmedi neyse bugün iyiyim gene 3 dilim eklme çıkmış şimdi ölçecem bakalım ne çıkacak

bugün sorun yok cnm doktora sormayada gerek yok

evet cnm benim değerim 316 çıktmıştı 11 .gün.....

kızlar bugün kuzuların odasını aldık biraz genç odasına yatıkın öle civcivkili bişey değil sarı bej aldık iki büyüyen yatak içinde uyku seti yatağı ...3 kapılı gardolabı kardolabı normal bişey sürgü kapı aynalı .

güle güle kullansın bebişlerin canım genç odası gibi alman iyi olmuş bi daha uğraşmazsınn

günaydın kızzzlaaar. artık evimdeyim size yazarım ara ara.

bebişimi yatırdım şimdi valizlerimi yerleştireyim herşey ortada. bi de kahvaltımı yapayım bebişim uyanmadan.

yine gelicem.

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birsen odanız hayırlı uğurlu olsun inşşşşşşş
kız kedicik bebişinin fotosunu koysana bakalımmmmm

fatoşşşşş burdasın nasılsın bacımmmmmm

selam kızlarr ben geldimmm cuma günü anneme gittim orda kaldık torunlarını özlemişler babam aradı gelin dedi 10 gündür görüşememiştikk alıştılarya 1 hafta değil bir hafta görüşmeye biraz gitmeyince kızıyorlarr ceylinide çok özlemişlerr ama ceylin biraz araya zaman girince unuttu herhalde onları bir ağlıyor kucaklarına aldıklarında sormayın ama gülmekten öldüm onları görünce neyseki 3-5 saat geçtikten sonra alıştı bu defa ellerini kaldırıp kucaklarına gitmek için kendini öne atmaya başladı çok hoştu
bu arada ceylinin dün öğleden sonradan beri alnının sol tarafında tam saçının başladığı bölüme yakın ve kafasının sol yan tarafı saç içleri kulak arkasından başlayarak kırmızı kırmızı sanki isilik gibi bişey oldu elini götürüp kaşıyor hatta 2 defa yakaladım bunuda akıl etti ya artık büyüdü demektir zilli neyse bende korktum bepanten falan sürdüm saç içine kadar valla dr da aradım yarın getir bak bakalım çoğalıyormu dedi gerçi şimdi baktım sanki bepantenden sonra söndü biraz kırmızılığı ama yarın götürücem yinede dr 2 gündür çorbasına kabak koymaya başlamıştık acaba ondanmı yada önceki gün şu hazır meyve püreleri varya herobaby nin onun tahıl karışımlısından verdim deneyeyim dedim ama çok aptallık ettim hem kabağa yeni başladık hem o meyve püresini verdim keşke vermeseydim deneyeyim dedim işte salaklık bende ya acaba alerjimi oldu kızcağız ama kabağı önceki gün başlamıştım tahllı meyveyide önceki gün verdim alerji yaptı ise acaba hangisi şimdi ben napayımmm yaa bu gün çorbasına yine kabak koyacağım nasıl olsa meyve püresi vermicem artık o hazır olandan evde kendim yapıyordum arada armut lu olanlardan alıp veriyordum hani değişiklik olsun diye ama bidaha vermem herhalde bakalım bugün daha da çoğalacakmı yoksa sönecekmi o kırmızılıklar bişey değil allah göstermesin daha dün tv de seyrediyordum kızamık belirtileri aynen böle başlarmış ay ben bir korktum sormayın birden olamaz yaa hukadarda yaniid dedim hani zaten geçirecekler birgün bu hastalıkları ama tam dün tv de seyretmişşken böle olunca acaba mı demedim değil yanii ama kremden sonra biraz söndüğüne göre alerjidir tahmin ediyorum bakalım nolcekkk

bir yandanda büyük kızım tuba ile sorunlarımız varrr geçen gece sabaha karşı 3 te telefonla erkek arkadaşı ile konuşurken yakaladık eşimle beraber girdik odaya uykusunda konuşuyor sandıkk meğer telefonda imiş eşimde tabiii tubbaaaaa bu kız arkadaş işi değil dedi (erkek arkadaşı olduğunu babasına sölememiştim utanmasın diye ) e tabii böle yakalayınca sölemek zorunda kaldıkkk zaten şüpheleniyordum dedi ama sen sölemeyince olsa sölerdin herhalde bana ddedi e birazda kızdı kızın kimlerle olduğunu bilmen iyi bişi ama banada sölemelisin dedi saklama benden en azından o bilmesin ama sen bana söle bişey olur kızımı koruyamam dedi saolsun neyse tubanın cep telefonunu elinden aldım cezalı birdaha vermicem dedim zaten derslerde hak getire kızdım birde birdaha bu çocukla görüşmek yok diye babasıda kızdı sen daha küçüksün kendine sahip çıkamıyorsun seni kandırırlar sorumluluklarını terkettiğine göre bu arkadaşlık sana zarar veriyor bırakacaksın yoksa o çocukla konuşur ona kızarım dedi tabii kızım ağladı yaaa falan dedi ama kararlıyız görüşmelerini yasakladık bakalım uyacakmı hanfendi ben sıkmayayım dedim ama gerçekten derslerini savsaklamaya telefon pc televizyon üçgeninde daha çok vakit geçirmeye başlamıştı son zamanlarda çok tartışır olduk banada çok sert çıkışlar yapmaya sayıgısızlık etmeye başlamıştı hakkımızda hayırlısı olsun hem sıkmak istemiyorum hemde sıkmak istiyorum bazı şeylerde ama ergenlik dönemleri bomba gibi bir olay olmadık yerden patlak vermesinden korkuyorum neticede kız çocuğu ya kandırılmaya çok müsait bir yaşta neler duyuyoruz allah korusun

eee ben çok konuştum geneee vırr vırrr siz nasılsınızz bakiimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…