Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlarrr kahvaltı faslı vs.tam şekerimi ölçecem kusmaya başladımm
neyse biraz kustum şekerimi ölçtüm normal gidiyor .........
kedicik cnmm hoşgeldinnnn bebeğini çok merak ediyoz .........
hiçran leynnnnnnnnnnn anlatmışsın bi destann küçük kız büyük kız valla allah sabır vere
büyük kız şimdilik daha mühim babasının bilmesi eyi olmuş yüz bulamaz artıkkk
kızzzzzzzzzz erkenden evlenecekmi bu kız yoksam benim gibiii

canlarım koyucam ama telefonum kayınvalidemde kaldı. burda hiç resmi yok. yarın alayım telefonumu öbür gün koycam söz.

bi yakışıklı benim oğlum teyzeleri. doğduğunda yüzü şişti hep, daha yeni yeni yüzünün şekli belli olmaya başladı.

artık gözleri açıkken emmeyi bırakıp bana bi gülüyo. insanın içine geri sokası geliyoo

çok güzel bişey anlatılmaz bi duygu kızlar ya. doğumda hepinize dua ettim. rabbim olmayan herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

bi yandan evi temizliyorum bi yandan koştur koştur bebişe bakıyorum sesten duymazsam diye. acilen bi bebefon almam lazım ya bu böyle olmaz.

amsn sllsh korusun yaaa okusun çalışsın hayatına bir yön versin 25 ten öncede evlenmesin isterim ben allah yardımcım olsun valla

allah bağışlasın bebişini canımm bak ne zor günlerde geçse bebek kucağa alınınca herşey unutuluyor değilmii evlat sevgisi bambaşka bişey oluyor heleki yumuk yumuk elleri ve dudakları ile gözleri ile sana bakması dokunması ve emzirirkenki arada sağlanan bağ müthiş bişii allah herkese nasip etsin evet valla inşallah bebişin uslu bir bebiş olurda sende rahat edersin

fakeee kızzz napıyon görüşmeyeli nasılsınnnnn

hicran iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn

kızınla sorunlar yaşıyomuşun çok normal zaten yaşadıklarınızz
kızında çok iyi niyetli kalbi tertemiz yüzünden çok belli
bide aşukkkkk bu dönemler zor rabbim kolaylık versin inşşşşşşş

ay bu yazdıklatını okuyunca bi tuhaf oldum ben bu duyguyu yaşayamıcam diye çok korkuyorummmmmmmsenağlama

hicran bebeğine hazır meyve püresi yediriyomuşun yedirme canım ya onun içinde koruyucu maddeler var
yararı olsun derken zararı oluyo
ben şu danone falan yediriyolarya çok kızıyorum yediriyosan kendin yap yoğurdu yedir
yarırı yerine zararı var benceeeeee( ay büyük konuşmuş olmayım )

Son düzenleme:
eee kızlar accuk kaynatmışsınız
hicraaa allah sana kolaylık versin ay bizedemi öyle olacak acep korktum leyynnnn

kızlar yaaa yemeği fazla kaçırmışım birsen gibi şimdi çok rahatsızlandım çay yapam kendime kociş aradı geç gelecem dedi sen ye dedi bende yedim ama yedim yani sanki kaçıyordu yemek offfff

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimseler yok sayfa arka sayfada ben erken kalktım kan aldı yiğenim testlerimi yapacak

günaydıııııııııııııııııın bende kalktım banyomu yaptım şimdi arkadaşım gelecek kahvaltı yapıp okula geçecezz birsen testlerin inşalah iyi çıkar canımm
fatoş kız şişmanlayacan az ye birazzz:))))

şimanlıyom zaten yavaş yavaş tutamıyorum
şişko olacam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…