Aysonu Kizlari 2008

iyi iyi bulansın iyiye işaret olduktan sonra
inş güzel bir hamilelik geçirirsin canımmmm

CANIM YA BEN BEBİŞİMİ GÖREMEDİĞİM ÇOK KORKUYORUM. :) SON ADET TARİHİME BAKARSAK 31 ARALIK BAYA Bİ BÜYÜK OLMASI GEREK HAMİLELİĞİMİN.KAN TAHLİLİNDE DEĞERİM 542 ÇIKTI KLİNİKTEKİ DR 2-3 HAFTALIK FALAN DEDİ.2 GÜN SONRA DR A GİTTİM KESEYİ GÖRDÜ.AMA BEBEĞİ GÖRMEDİ.ERKEN DİMİ CANIM YA.Bİ AY GEÇ DÖLLENME OLDU DEMEKKİ DİMİ.12 MARTA KADAR DAHA BÜYÜCEK O GÜN GÖRÜRÜZ DİMİ.OF YA KAFAM ÇOK KARIŞIK.:1no2:

canım tadını çıkar bu mutluluğun:CüvCüv: inş görüceksin bebeğinide kalp atışınıda sıkma canım inşşşşşşşşşşşşş

kimseler yokkk bakıyomda yazgülü cnm endişe etme diyecem ama yinede endişe edeceksin
allahın izni ile göreceksin cnm miniğini merak etme

fake hanum sizin neye moreliniz bozuk

kızlarrrrrrrr
ne o 2. sayfaya düşmüşünüzzz
ben bi taşıyım 1. sayfaya
ne var ne yok bakıyımmmm

esmacım sat ın 31 aralık olması bıse ıfade etmıo keseyı gordugunde onun buyuklugune gore gebelık haftan meydana cıkıyor.kese buyuk olsa ıcınde bebek gorulmese o zaman sorun var demektı ve dr bunu sana soylerdı.korkma canım hersey yolunda...
dunden berı geberdım ya annem geldı bısuru alısverıs yaptık gezdik bebişim de iyi gezdi gozler fıldır fıldır arabasının icinde etrafı kesiyorkaydirigubbakcemile3 gelen gecen bebısıme baktı cok gusel cok tatlı dıye sanırım cocuga nazar degdı yaw pek huysuzlandı eve gelınce zar zor uyudu sımdı
ben yarın köye gidiyorum canlarım mevlüt yapacagız cumartesi donecegim

bebekligi ben de cok merak ediyorum nasıl acaba bebişi

amanınnnnnnnnnn gelemeyenler gelmişşşş
bende kimse yok diye bakmadımmm
hayırlı olsun nuriş kuşum arabanızz
mira kuşum ne diyemkiiii olmazsın
inş. adet

selam kızlarrr ben geldimm bu gün çok yoruldum dün iki kızkardeşim eşleri ile beraber geldiler süprizzzz birini biliyodum ama diğeri süpriz oldu daha doğrusu neyse dün akşam üstü o yoğunluğum vardı gece yatıya kaldılar yedik içtik konuştuk vss sonra millet yattı ben bulaşık makinasını doldur biberonları yıka makinaya koy derken gece oldumu sana 3 sabah kızlar kalkıp eşleri ile düşmüşler yola beni uyandırmamışlar uyuyayım diye bir uyandım saat 8:20 tuba yı uyandırıp okula gönderdim ceylinin mamasını yedirdim altını temizleyip 9 da yatırdım yine sonra yattım gene ben ceylinin sesine uyandım ki saat 11:45 eşim uyuyayım diye uyandırmamış bu defa nettin herüffffffffffffff dedim 11 de dr randevumuz vardı ya ceylin için dedim kalkıp kızı giydirdim kociş mamasını hazırlamış yedirdik çıktıkkk ve randevumuza geciktiğimiz için tam 1,5 saat beklemek zorunda kaldık sonra gelirken market alışverişi eve gel yemek faslı derken akşam yemeğine küçük kızkardeşim geldi bu akşamda bugün bir işe girmişti hamile olan kardeşim yanii beğenmemiş yarın gitmicem diyorrr yorgun olduğundan buraya gelin yemeğe dedim şu kızda bir kendine göre iş bulamadı meğer sanayi sitesinde araç parçalarının satış yeri imiş donmuş bütün günnn yemek yiyememiş ordan bir lokantadan geliyormuş yemekleri tiksindim diyorr şu hastane işide olmadı ya onada üzülüyorr offf bunca sıkıntım varken birde kardeşime üzülüyorum napiimmm allah yardımcısı olsunn zor valla hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

günaydınnn aysonu kızlarııı nasılsınızzz inşllah iyisinizdir hepinizde ama sayfamız gerilerde bakıyorumdaa. hepinizi çok özledim bundan sonra daha sık ugramaya çalışacagım geceleri gelecegim yazılarınızı okuyup yazacagım şimdi geçmişi okuyamadım hepini çok öpüyorum güzel günler diliyorum.

günaydın kızlar hicrancığım pek yoğunsun bacım ne diyem ki
allah kolaylık versin sana

aslım inş...gecede olsa gelirsin cnm özlüyoruz seni kimseler kalamadı sayfada

yazgülüm seni görüyorum günaydın sanada cnm

bende kalktım annemi kaldırdım .....şekerimi ölçecem kahvaltıya gidecem
sonra bi kuaföre gidem diyorum kaş bıyık operasyonu için ama bakacezzzzzz artıkk

canım sanada günaydın nasılsınn bakalım bu günn.ohh gez valla.:1hug:

canım valla saol içime su serpiyosunuz.siz olmasanız kafayı yerdim heralde.çok pimpirikleniyorum ben ya.yok şuram acıdı yok buram acıdı acaba bişi mi oldu.öksürürken hapşırırken bilen korkuyorum :1no2:dr keseyi gördüğünde 3,2 mm dedi.bebeği görmek için küçük ve erken daha dedi ama.içim rahat diildi. mevlütünüzüde şimdiden allah kabul etsin canım.bebişinide rabbim nazarlardan saklasın inşallah.

günaydın millet nasılsınız bakem
hicroş baya yoğunsun ya kolay değil çok yorma kendini diyecem ama olmuyor işte
nuray arabanız hayırlı olsun canımm
ben kahvaltı yapatım geldimm şimdi kuran okuycam

canım sanada günaydın nasılsınn bakalım bu günn.ohh gez valla.:1hug:

cnm benim ben hiç gezmedim hamişliğim boyuncaa hep yattım sadece kuaföre gidecem zaten genelde kuaföre gidiyorummm başka yere gitmiyorum ......

cnm pimpirikli olman çok doğal ama merak etme her istediğini her sıkıntını yaaz buraya biz sana cvp veririz artık eskisi gibi yoğun değil burası ama muhakkak uğrayan oluyor cnm

günaydınnnn cnm allah kabul etsin tatlımmmm

canım yabide bişi sorucam ilk ayda beslenme önemlimi.yani pek bişi yemiyorum.kahvaltıyı geçiştiriyorum.öğle yemeğini iyi yiyorum.akşamda çok fazla yiyemiyorum.yani bu aylarda beslenme bebeğin gelişimi için önemlimi.bana tavsiye edeceğin bişiler var mı canımcımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…