ne günaydını leynnn
tünaydın tünaydın datlumm hatta akşama doğruya yaklaştık
:roflol:
Herkese merhaba kızlar. Benim bu gün çok midem bulanıyorrr
iyi iyi bulansın iyiye işaret olduktan sonra
inş güzel bir hamilelik geçirirsin canımmmm
CANIM YA BEN BEBİŞİMİ GÖREMEDİĞİM ÇOK KORKUYORUM. :) SON ADET TARİHİME BAKARSAK 31 ARALIK BAYA Bİ BÜYÜK OLMASI GEREK HAMİLELİĞİMİN.KAN TAHLİLİNDE DEĞERİM 542 ÇIKTI KLİNİKTEKİ DR 2-3 HAFTALIK FALAN DEDİ.2 GÜN SONRA DR A GİTTİM KESEYİ GÖRDÜ.AMA BEBEĞİ GÖRMEDİ.ERKEN DİMİ CANIM YA.Bİ AY GEÇ DÖLLENME OLDU DEMEKKİ DİMİ.12 MARTA KADAR DAHA BÜYÜCEK O GÜN GÖRÜRÜZ DİMİ.OF YA KAFAM ÇOK KARIŞIK.:1no2:
günaydın kızlar hicrancığım pek yoğunsun bacım ne diyem ki
allah kolaylık versin sana
aslım inş...gecede olsa gelirsin cnm özlüyoruz seni kimseler kalamadı sayfada
yazgülüm seni görüyorum günaydın sanada cnm
bende kalktım annemi kaldırdım .....şekerimi ölçecem kahvaltıya gidecem
sonra bi kuaföre gidem diyorum kaş bıyık operasyonu için ama bakacezzzzzz artıkk
esmacım sat ın 31 aralık olması bıse ıfade etmıo keseyı gordugunde onun buyuklugune gore gebelık haftan meydana cıkıyor.kese buyuk olsa ıcınde bebek gorulmese o zaman sorun var demektı ve dr bunu sana soylerdı.korkma canım hersey yolunda...
dunden berı geberdım ya annem geldı bısuru alısverıs yaptık gezdik bebişim de iyi gezdi gozler fıldır fıldır arabasının icinde etrafı kesiyorkaydirigubbakcemile3 gelen gecen bebısıme baktı cok gusel cok tatlı dıye sanırım cocuga nazar degdı yaw pek huysuzlandı eve gelınce zar zor uyudu sımdı
ben yarın köye gidiyorum canlarım mevlüt yapacagız cumartesi donecegim
bebekligi ben de cok merak ediyorum nasıl acaba bebişi
canım sanada günaydın nasılsınn bakalım bu günn.ohh gez valla.:1hug:
canım valla saol içime su serpiyosunuz.siz olmasanız kafayı yerdim heralde.çok pimpirikleniyorum ben ya.yok şuram acıdı yok buram acıdı acaba bişi mi oldu.öksürürken hapşırırken bilen korkuyorum :1no2:dr keseyi gördüğünde 3,2 mm dedi.bebeği görmek için küçük ve erken daha dedi ama.içim rahat diildi. mevlütünüzüde şimdiden allah kabul etsin canım.bebişinide rabbim nazarlardan saklasın inşallah.
günaydın millet nasılsınız bakem
hicroş baya yoğunsun ya kolay değil çok yorma kendini diyecem ama olmuyor işte
nuray arabanız hayırlı olsun canımm
ben kahvaltı yapatım geldimm şimdi kuran okuycam
cnm benim ben hiç gezmedim hamişliğim boyuncaa hep yattım sadece kuaföre gidecem zaten genelde kuaföre gidiyorummm başka yere gitmiyorum ......
Cnm pimpirikli olman çok doğal ama merak etme her istediğini her sıkıntını yaaz buraya biz sana cvp veririz artık eskisi gibi yoğun değil burası ama muhakkak uğrayan oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?