Aysonu Kizlari 2008

valla cnm biliyorsun ben tüp bebekle hamile kaldım

ve hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım ve 6 hafta itibari ile ben kusmaya başladımki 6,5 ay boyunca bu böle devam etti ben hiç sağlıklı beslenemedim yani yedim kustum ağzımdan burnumdan kanlar geldi ......ama bebeklerim gayet sağlıklı ....

ama anladığım kadari ile sende kusma olayı yok ...o yüzden sen hersabah haşlanmış bir yumurta ye süt iç günde en az bir bardak ve ceviz ye cnm .....

bebek ilk 3 ay anneden almıyor ama senin kanından canından beslendiği için sen çok bitkin düşersin...
ben kilolu hamiş kaldım allahtan .......serumla bile beslendim...ama kan değerim demir değerim çok düştü.............

sen şimdi folikasit kullanıyorsundur.......3 aydan sonra sana vitamin ve demir hapı verecek doktorun .....sana tavsiye eğer midene dokunursa muhakkak sana başka ilaç versin benimki vermedi....bende içemedim kan ve demir çok düştü bende

anam kimseler yok karşılaşsak zaten süpper olacakk neyse ben yine gelirim eylül annişlerine bakiim kızı yatağın ortasına koydum oyuncakları koydum çevresine onu 10 dk oyalar bu az sonra başlar çğlıklara zilli

merhaba hicroşummm bende yimek yedim mide yanması ile uğraşıyorumm

bugün fake heç gelmedi yaaa tekrardan ücretsiz tüp bebek çekilişi varmışş
şimdi bende oraya üye olacam çıkarsa ki inş.çıkar fakeye verecem öyle olabiliyormuşşş

merhaba millet gerçi kimse yok ama
ben bugn fakültedeydim ve yine hiçbirşey belli olmadı oyalayıp duruyolar işte neyse ben belli olunca yazarım size

canıım arkadaşım çok sağol
beni düşündüğün için teşekkürederim rabbim yardımcımız olsun hepimizinnnn

cnm sende başvur mayanın hangi şahirde varsa merkzi heray o şehir için çekiliş olcakmış
ben başvurdum olursa sana devredeceğim

selam millet iyi akşamlar herkese nasılsınız bakalım
yazgülüm canım çok telaşlanma bebeğin sen bişe yiyemesende beslenir ama sen güçsüz kalırsın ilk 3 aydan sonra yediklerin önemli canım

selam millet ben bugün gelemedim zira hem geç kalktım hemde eminönüne gittim işte ev işi felan daha yemek bilem yapmadım ama napim eşimde busenin hastalığından olmuş yemek yemiyor
ama çok yoruldum yaaa buseyle bi yere gitmek işkence işkence tranvayla gittim arabasını kaldır öldüm merdivenlerden kadır çok yordu beni

KIZLARRRR huhuuu nerdesiniz kimselerr ugramamışş burasını niye boşladınız yahuu.
herkese günaydınnnn.

aaaaaaaa kimse gelmemiş abbowwwwwww günaydın ben kalktım şekerimi ölçüp kahvaltıya gidecemmm

selam kızlar kimse yok galiba bende şimdi okuldan geldim bir arkadaşın babası vefat etmiş onun derslerine giriyorum o yüzden bu hafta sabahçıyım

selam kızlar nevar ne yok anlatın yaww bu ara fırsatım olmuyor pek geldiğimdede karşılaşamıyoz kimse ile ama hergün giriyorum bazen geçmişi okuyabiliyorum bazen slm verip kim var diye bakabiliyorum ancak ama herkes birtaraflara dağıldı noldu bizim sayfaya yaaa sesn seni görüyorum nasılsın canımm bebiş nasıll

allah allah oluyomuymuş öle bişii bende katılayım veririk birine bize çıkarsa yaww

kız fatoşşşşş sen nerelerdesin
misafirlerinden sonra sen artık pek gelmez oldunnnnnn
nasılsın bacımmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…