Aysonu Kizlari 2008

günaydınn arkadaşlar artıkım evde net varrrrrrr
:))))

ayşeeeeeeeeeee kız valla kalp kalbe karşıymış yemin ederimmm bak bende aveanın bedavasından var şimdi birseni arayıp sonrada seni arayıp süpriz yapacaktım seni unutmadık diye inanmıyorum ya kk ya girdim bi baktım sen gelmişsinn süpper yaaaaa

kız nuniş seni çok özlemişim hiç denk gelmiyoruz ne zamandır
sen beni öslemedinmiiiii:1rolleyeszorla özlettiriyorum kendimi):)))
birsen en son geldiğinde sancım var yazmıştı bende merak ettim onu
kız nuniş sen bilirsin belki hani benim 2 yumurtam olmuştuda çatlama iğnesi olmuştum ama yine yumurtam çatlamamıştıya işte o iğneyi hemşire bana sormuştu nasıl yapıcam diye bende bilmiyodum oda 2 toz 2 sıvı vurdu geçen reçeteme baktımda 1x2 yazıyodu ondan çatmamaış olmasın bu iki yumurtammmm

bebeklıııııııık nasılsın canım haberler nasıl cabuk bılgı verrrrrrrrr
fekommmm canım ozlemezmıyım seni kızzzzzŞeniz
o dedigin toz su meselesini bilmiyorum canım ama sanmam yani..yine de dr a sor istersen aklında kalmasın

tabi fazla alırsan azar işitirsin ben al dedimde okadarda demedim 15 kilodan fazla almamak lazım tabiyani hamile kalmadan 5 kilo alınca hemen farkediliyor ama hamile olunca o 5 kilo kimsenin gözüne batmaz o bakımdan demek istemiştim yoksa elbette fazla aldınınca azarıda işitirsin sen fazla almadın galiba demi

oooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşşş
kızlarrrrrrrrrrr yazın birşeylerrrrrrrrrrrrrr

ben geldim ama hemde gelmedim yokum ama hemde varım kaydirigubbakcemile3 kızın yanına gidiyom mutfağa gidip yemeğe bakıyom arada gelip kk ya bakiim diyom parçalanıyom yanee arada da tel çalıyor lak lak ediyom öle yaniii sen nasılsın napiyonnn

hic birşey yapmıyorum hicran yaaa aynı evdeyim işte
sen yoğunsun yine kızının gazete okumasına bayıldım maşallah magazin sayfasınamı bakıyodu kıııııııııııııııııııdelikafadulden

ayşecim kızının adı ne??

tatos ben 10kg ile bitirdim ama ilk haftalar kg alımım daha fazlaydı dikkat etmedigim icin.ayda 2kg geçti mi fırcayı yiyorsun:mymeka:

kızlar selam
bu sabah ist dan geldim
çok yorgunum cnm çıktı 2 günde
almişin dogum günü büğün dışarı çıkarıcaz babası ile
hafta sonuda arkadaşları ile partisi var

dırım kuşum hastanedemisin hala
sancıların azaldımı
aytunç un yanına uğradık
iyi anlaştık kocişinle kafa dengi
bana bak dedim sen seyahatlerdeykene karını biz oyalıyoz:)güldük
bilemem tabi o benim için ne dedi
hep eli telefonda
karın doğuuyo hastanede sen geyik yapıyosun dedim:)
böyle işte

ayşe serkan kızın aynı prens kocana benziyor
maşşallah cnm

selam kızlar dün gece yine 4 te yattık kız uyumadı gene 2:30 da yattı bu akşamda noluyor bu kıza anlamadım düzenimiz bozuldu gene 3 gündür offf offf

bu arada birsenle konuştum şimdi hala hastanede idrarla kan geliyormuş biraz sonra ultrasona alıcaklarmış dr bekliyoruz dedi toplantıdalarmış dr lar inşallah hayırlı haberler verir dayansınlar da bebişler erken gelmesinler sağlıkla gelsinler inşallah

oooooooooo kimseler yokkkkkk
yani varya zorla söylettiriyorsunuz insanı
burda biz hayallerimize bebeğimize kavuşalım diye buluştuk( ama kısa süreli bir arkadaşlık değildi umudumuz
ve benim gibi kavuşamamış ve bu sayfayı terketmememiş kimse kalmadı benden başka
ben hala burdayım hayallerine kavuşanda kavuşamayanda yok artık
ehhh sayfanın sonu buymuş ama hiç aklıma gelmiyodu
bu sayfa hayatımın bir parçası oldu diyen ve her sabah burda buluşanlar nerde şimdi
daha önceden ısılar ölçülür yorumlar yapılır kimin yumurtası ne zaman çatlamış yazılır gün sayılır
hele tadaviler tedavi olan kadar diğer arkadaşlarıda heycanlandırırdı
artık yazılsada hiç kimsenin umurunda değil
ben burdayım nereye kadar bilmiyorum ama
olduğum tedavininde kimsenin umrunda değil bu yüzdende ben bundan sonra tedavi olabilirsemde yazmayı düşünmüyorum
haaa bu yazıma kızanlarda olucaktırrrrrrr
ama bunlar doğru ne yazıkkiiiiiiii

canım nice yıllara inşallah almişi öp benim içinnn

kızlar merhaba ben çok heyecanlıyım ya .yarın rabbim izin verirse ultrasonda meleğimi görcez.inşallah kelebiğim yerindedir.görme vaktimiz gelmiştir.
sizler nasılsınız bugün bakalım.

doğru sölüyonda bacımmm hergün 10 dk uğramaklada olmuyor tabii bu işler değilmiii:jeyyar: tabii herkesin kendine göre işleri oluyor iş güç bebek derken fazla girilmiyor bende isterim herkes eskisi gibi burda olsun ama olmayınca olmuyor işte ben hergün girmeye çalışıyorum fırsatım oldukça ama geldiğimde ya kimseler olmuyor yada ancak 5-10 dk yazışabiliyoruzz ehhh hiç yoktan iyidir galiba hepten kopmaktan iyidir herhaldea.s

canım almişin doğum günü kutlu olsun.rabbim sana eşine ve meleğine bir ömür boyu mutlulukların en güzelini yaşatsın inşallah.tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.allaha emanet ol.:1hug:

mesela şuan cimbom burda yazgülü burda görünüyor ama sanırım geçmişi okuyorlarr ben 5 dk burdayım hadi bakiim dilekkkk nappıyon kızzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…