Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar nasılsınız ne o fake patladın sende haklısın bacım ama napalım oldu işte böyle herşey olacağına varır eski günler gelmmez

CANIM BENİM YA ÇOK HAKLISIN İNAN . BURDAN HİÇ ÇIKASIM GELMİYOR.AMA ÇALIŞTIĞIM ARA ARA GİRMEK ZORUNDAYIM.AMA AKLIM HEP SİZLERLE.KİMSEYE ANLATAMADIĞIM KİMSEYLE PAYLAŞAMADIĞIM SORUNLARIMI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM.AMA ÇOK KISITLI GİREBİLİYORUM.AKŞAMLARI EVDEN GİRDİĞİMDE PEK KİMSE OLMUYOR. AMA BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...:1hug:

ran yaaa aynı evdeyim işte
sen yoğunsun yine kızının gazete okumasına bayıldım maşallah magazin sayfasınamı bakıyodu kıııııııııııııııııııdelikafadulden[/QUOTE]
ay o foto cok sekerdi hicrancim masallah yaaaaa
mutlu yillar almiseeeeeee
Allah saglikli uzun omurler versin
kimsecikler yok mu yawww nerdesiniz benim çarpıntım vardı geçti
hayirdir canim ne carpintisi
tansiyon sorunu filan var mi sende

amin yaa insallah hic olmazsa 3=4hafta daha dururlar

canim fekom haklisin ama bebegi olanlar eskisi gibi tum gun netin basinda oturamaz bu bir gercek..esra arzu silam gibi tamamen kaybolanlar icin bisey diyemeyecgim tabiki..
ama digerleri ise gelmiyor iste..buraya gelince belki daha cok kafaya takiyorlardir..onlar da hakli bu sayfa acilali 1.5 yil oldu hala burda gun saymak icin hevesleri kalmamis olabilir herkes kendince hakli...ama ben en azindan haftada bir de olsa ugrayip kendilerinden haber versinler isterim:1hug:
mesela berna tup bebe yapacakti noldu sultan mefayo askimdoga nerde???

kızlar merhaba ben çok heyecanlıyım ya .yarın rabbim izin verirse ultrasonda meleğimi görcez.inşallah kelebiğim yerindedir.görme vaktimiz gelmiştir.
sizler nasılsınız bugün bakalım.
yerindedir esmacim Allah saglikla tamamina da erdirir insallahhhh
katiliyorummdelikafadulden
selam kızlar nasılsınız ne o fake patladın sende haklısın bacım ama napalım oldu işte böyle herşey olacağına varır eski günler gelmmez
eskiden kimse olmasa da mira dirim ve cimbom isyerinden tum gun kk acik oturuyorlardi arada da gelen gidenlerle hep doluydu sayfa

selam fıstıklar nasılsınız bakalım
fakecim haklısın bacım okuldayken açamıyorum akşamda eşim kızıyor oturmama ama bu hafta sonunda ben izne ayrılıcam inşallah o zaman konuşuruz ,,
senin tedavine gelince hep dua ediyorum bu bile kalben birlikte olmak değil midir sence....bu arada benim adıma yasininden birtane çizik atabilirsin anneme okutunca da haber vericem

evet canım eski günler gelmez.ben de özlüyorum.ben bi müddet giremedim.niki değişen arkadaşlar var sanırım.tanıyamıyorum bilemm.

evet canım eski günler gelmez.ben de özlüyorum.ben bi müddet giremedim.niki değişen arkadaşlar var sanırım.tanıyamıyorum bilemm.

iyi akşamlar gacılar hadi gelin iki laf edek
yazgülüm olsun tamamen kaybolmaktansa böyle ara arada gelsek olur napalım yapacak bişey yok
sen nekadarlık hamiştin canım

eeee bakın nerdeysebir saattir burdayım ama kimse gelmiyor
bundan sonra böyle idare edecez napalım denk gelemiyoruz

canım ya kızın çok tatlı maşşallah.allahım nazarlardan saklasın.sen nasılsın:1hug:

sağol canımm allah razı olsun iyi diyelim iyi olalım hamdolsun işte arada bi yerlerde gidiyoruz benim sağlık problemleri devam ediyor kızda bu ara biraz huysuz sanırım dişlerden dolayı hayırlısı böyle böyle büyütücez işte sen nasılsın neler yapıyorsun

ran yaaa aynı evdeyim işte
sen yoğunsun yine kızının gazete okumasına bayıldım maşallah magazin sayfasınamı bakıyodu kıııııııııııııııııııdelikafadulden
ay o foto cok sekerdi hicrancim masallah yaaaaa

mutlu yillar almiseeeeeee
Allah saglikli uzun omurler versin

hayirdir canim ne carpintisi
tansiyon sorunu filan var mi sende

amin yaa insallah hic olmazsa 3=4hafta daha dururlar

canim fekom haklisin ama bebegi olanlar eskisi gibi tum gun netin basinda oturamaz bu bir gercek..esra arzu silam gibi tamamen kaybolanlar icin bisey diyemeyecgim tabiki..
ama digerleri ise gelmiyor iste..buraya gelince belki daha cok kafaya takiyorlardir..onlar da hakli bu sayfa acilali 1.5 yil oldu hala burda gun saymak icin hevesleri kalmamis olabilir herkes kendince hakli...ama ben en azindan haftada bir de olsa ugrayip kendilerinden haber versinler isterim:1hug:
mesela berna tup bebe yapacakti noldu sultan mefayo askimdoga nerde???

yerindedir esmacim Allah saglikla tamamina da erdirir insallahhhh

katiliyorummdelikafadulden

eskiden kimse olmasa da mira dirim ve cimbom isyerinden tum gun kk acik oturuyorlardi arada da gelen gidenlerle hep doluydu sayfa[/QUOTE]

yok bacım yokk babası gibi haber ve ekonomi sayfasına bakar ancak oooo:roflol: ama mtv de reklam çıktımı önüne geçsekte kafayı yan yatırıyor bakmak içinnn bide şimdi bugün fark ettim ablası ona elini ağzına kapatıp açtıkça va va yapıyor videoyu koycam az sonra bakarsınız silcemmm okkk

Son düzenleme:
kaçtın mı kız bende sen yazacaksın diye bekliyorum
neyse iyi geceler herkese
bu arada birsenden haberiniz yoksa söyleyim bugün ultrasona girmiş bebeklerin biri 2 kilo diğeri 2 kilodan biraz fazla dr lar şekerden sonramı böyle irileştiler ultrason yanıltması mı onu anlamaya çalışıyorlarmış yarın diyetisyen bakacakmış sancıları ilaçlara rağmen devam ediyormuş bugünde lekelenmesi gelmiş ama kahverengi değil kırmızıymış dua edin hakkında hayırlısı olsun

işte ceylin hanımın yeni öğrendiği vaa vaa hareketiiii hihoyyytkaydirigubbakcemile3

------------------------------ silindiii

ALINTI YAPMAYIN SıLıCEM EMııııı

Son düzenleme:
eneeee o ne oyle kizzzz yirim ben onuuuuuuuuhihoyyyt
dun disardaydim gunes mi carpti nedir geberiyordum az daha bas agrisindan..midem bile bulandi valla dun gece berbatti..
bugun iyiyim ama hala biraz basim agriyor neyin nesi anlamadim yahu

esencim deme ya hala kanama varmis oyle mi
gerci 2 kg lik 2 bebise rahimin dayanmasi zor..zamaninda dogan ikizler bile ancak o kadar oluyorlar.buyuk ihtimal sekerden dolayi sisti bu kuzular.yoksa o kadar buyumelerine imkan yok.benimki 32 haftada 1800du tek bebek olmasina ragmen.
insallah birkac hafta daha dayanirlar:Saruboceq:

günaydın canlarım nuriş kızz geçmiş olsun bu zamanın güneşi de fena kız kalma birdaha fazla
zilli kızımı beğendin demi teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…