mesela şuan cimbom burda yazgülü burda görünüyor ama sanırım geçmişi okuyorlarr ben 5 dk burdayım hadi bakiim dilekkkk nappıyon kızzzzzzzzzzzzzz
oooooooooo kimseler yokkkkkk
yani varya zorla söylettiriyorsunuz insanı
burda biz hayallerimize bebeğimize kavuşalım diye buluştuk( ama kısa süreli bir arkadaşlık değildi umudumuz
ve benim gibi kavuşamamış ve bu sayfayı terketmememiş kimse kalmadı benden başka
ben hala burdayım hayallerine kavuşanda kavuşamayanda yok artık
ehhh sayfanın sonu buymuş ama hiç aklıma gelmiyodu
bu sayfa hayatımın bir parçası oldu diyen ve her sabah burda buluşanlar nerde şimdi
daha önceden ısılar ölçülür yorumlar yapılır kimin yumurtası ne zaman çatlamış yazılır gün sayılır
hele tadaviler tedavi olan kadar diğer arkadaşlarıda heycanlandırırdı
artık yazılsada hiç kimsenin umurunda değil
ben burdayım nereye kadar bilmiyorum ama
olduğum tedavininde kimsenin umrunda değil bu yüzdende ben bundan sonra tedavi olabilirsemde yazmayı düşünmüyorum
haaa bu yazıma kızanlarda olucaktırrrrrrr
ama bunlar doğru ne yazıkkiiiiiiii
mutlu yillar almiseeeeeeekızlar selam
bu sabah ist dan geldim
çok yorgunum cnm çıktı 2 günde
almişin dogum günü büğün dışarı çıkarıcaz babası ile
hafta sonuda arkadaşları ile partisi var
dırım kuşum hastanedemisin hala
sancıların azaldımı
aytunç un yanına uğradık
iyi anlaştık kocişinle kafa dengi
bana bak dedim sen seyahatlerdeykene karını biz oyalıyoz:)güldük
bilemem tabi o benim için ne dedi
hep eli telefonda
karın doğuuyo hastanede sen geyik yapıyosun dedim:)
böyle işte
ayşe serkan kızın aynı prens kocana benziyor
maşşallah cnm
hayirdir canim ne carpintisikimsecikler yok mu yawww nerdesiniz benim çarpıntım vardı geçti
amin yaa insallah hic olmazsa 3=4hafta daha dururlarselam kızlar dün gece yine 4 te yattık kız uyumadı gene 2:30 da yattı bu akşamda noluyor bu kıza anlamadım düzenimiz bozuldu gene 3 gündür offf offf
bu arada birsenle konuştum şimdi hala hastanede idrarla kan geliyormuş biraz sonra ultrasona alıcaklarmış dr bekliyoruz dedi toplantıdalarmış dr lar inşallah hayırlı haberler verir dayansınlar da bebişler erken gelmesinler sağlıkla gelsinler inşallah
canim fekom haklisin ama bebegi olanlar eskisi gibi tum gun netin basinda oturamaz bu bir gercek..esra arzu silam gibi tamamen kaybolanlar icin bisey diyemeyecgim tabiki..oooooooooo kimseler yokkkkkk
yani varya zorla söylettiriyorsunuz insanı
burda biz hayallerimize bebeğimize kavuşalım diye buluştuk( ama kısa süreli bir arkadaşlık değildi umudumuz
ve benim gibi kavuşamamış ve bu sayfayı terketmememiş kimse kalmadı benden başka
ben hala burdayım hayallerine kavuşanda kavuşamayanda yok artık
ehhh sayfanın sonu buymuş ama hiç aklıma gelmiyodu
bu sayfa hayatımın bir parçası oldu diyen ve her sabah burda buluşanlar nerde şimdi
daha önceden ısılar ölçülür yorumlar yapılır kimin yumurtası ne zaman çatlamış yazılır gün sayılır
hele tadaviler tedavi olan kadar diğer arkadaşlarıda heycanlandırırdı
artık yazılsada hiç kimsenin umurunda değil
ben burdayım nereye kadar bilmiyorum ama
olduğum tedavininde kimsenin umrunda değil bu yüzdende ben bundan sonra tedavi olabilirsemde yazmayı düşünmüyorum
haaa bu yazıma kızanlarda olucaktırrrrrrr
ama bunlar doğru ne yazıkkiiiiiiii
yerindedir esmacim Allah saglikla tamamina da erdirir insallahhhhkızlar merhaba ben çok heyecanlıyım ya .yarın rabbim izin verirse ultrasonda meleğimi görcez.inşallah kelebiğim yerindedir.görme vaktimiz gelmiştir.
sizler nasılsınız bugün bakalım.
katiliyorummdelikafaduldendoğru sölüyonda bacımmm hergün 10 dk uğramaklada olmuyor tabii bu işler değilmiii:jeyyar: tabii herkesin kendine göre işleri oluyor iş güç bebek derken fazla girilmiyor bende isterim herkes eskisi gibi burda olsun ama olmayınca olmuyor işte ben hergün girmeye çalışıyorum fırsatım oldukça ama geldiğimde ya kimseler olmuyor yada ancak 5-10 dk yazışabiliyoruzz ehhh hiç yoktan iyidir galiba hepten kopmaktan iyidir herhaldea.s
eskiden kimse olmasa da mira dirim ve cimbom isyerinden tum gun kk acik oturuyorlardi arada da gelen gidenlerle hep doluydu sayfaselam kızlar nasılsınız ne o fake patladın sende haklısın bacım ama napalım oldu işte böyle herşey olacağına varır eski günler gelmmez
selam kızlar nasılsınız ne o fake patladın sende haklısın bacım ama napalım oldu işte böyle herşey olacağına varır eski günler gelmmez
evet canım eski günler gelmez.ben de özlüyorum.ben bi müddet giremedim.niki değişen arkadaşlar var sanırım.tanıyamıyorum bilemm.
canım ya kızın çok tatlı maşşallah.allahım nazarlardan saklasın.sen nasılsın:1hug:
ay o foto cok sekerdi hicrancim masallah yaaaaaran yaaa aynı evdeyim işte
sen yoğunsun yine kızının gazete okumasına bayıldım maşallah magazin sayfasınamı bakıyodu kıııııııııııııııııııdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?