Aysonu Kizlari 2008

evet şekerden kaynaklanabilir şişmeleri bebişlerin ama inşallah değildir gerçekten 1 hafta daha en azından dayansalar keşke valla ama benim kafama takılan bu kanama nerden geliyor plesentadanmı acep delik oluştuysa enfeksiyon yapar bebişlerede anneyde zarar verir allah korusun çünki benim kızkardeşimdede omuştu ama onun suyuda geliordu

bizim vea eşimde oda evde değil arayamadım bugün birseni bugün gelmemişte buraya inşallah bi yaramazlık yoktur yahuu merak ediyom

kızlar merhaba dahileyici geldi son günlerdeki şekerden ölçümlerine göre bişey olmayacağını diyetle kontrol altında olduğumu söyledi şeker bebekleri etkiler ama bu kötü bieşy değil dedi....
zaten iki bebek olması risktir başlı başoına dedi ...ama sağlıksız olacaklar şekerden ötürü demek yanlış dedi şekerin çok yüksek değil dedi.....

ben son gaz seruma devam ediyorum doğum olmadan çıkmadan ...seruma rağmen sancılarım devam ediyor.....ama az olması onları sevindiriyor verilen ilaç kanda kontrol ediliyor....
lekeler geliyor rahim zayıflamış .....doktorum yoğum bakıma gerek kalmadan doğuım olması ......eve yollayamam dedi annemi h.soınu eve yollaycacam hiçbişey hazır değil kimseler yok herzaman ki gibi annem ve ben başbaşa kaldık .......
kötü günümümüzde

dirimmmm cok merak ediyorum seni iyiki geldin yaaaaa
nolacak boyle ne zamana kadar tutmayi dusunuyorlar ilacla serumla birsey dediler mi
keske yapsaydin cantanizi tuh neyse artik annen halleder kusum

birsencim inşallah hayırlısıyla doğrursun artık ordan doğum yapmadan çıkman biraz zor gibi görünüyor
allah yardımcınız olsun canım

dirimmmm cok merak ediyorum seni iyiki geldin yaaaaa
nolacak boyle ne zamana kadar tutmayi dusunuyorlar ilacla serumla birsey dediler mi
keske yapsaydin cantanizi tuh neyse artik annen halleder kusum

cnm serumla gittiği yere kadar yani kanda ilaçlar çok yüksek çıkarsa yada ilaca rağmen sancı artarsa doğum olacak ....
yağpacak hiçbişey yook .......rahim incelmiş açıklıkda olmuştu sancılandığımda
yani doktor 30 doldursak dedi sonrada 32 görsem nefes alacağım dedi.....
yani adet sancısı gibi hissettiğim ağrı doğum sancıısı kuşum pazar günü doğum olacak kadar sancım vardı...neyse bunada sevinir olduk...az sancı ilaçla gün doldurma

hazırlığı yapmadık işte kuşum hep erken dedik...h.sonu yapacaktıkişte bu geldi başımıza bakalım ayarlayacağız kısmetmiz buymuş cnm......eşim başlattı evi boşaltmış beşiklerin siparısıni hızlandıracak...ben çok hazırlıksızım özel temizliğimi burada yapmak zorundayım çantam yok işin ilginci serum hiççççççççççççççççç çıkmıyorrrrrrrrrrr kolum feleç olacak sabit durmaktan..

evet fatoşcuğum yollamıyor doktor zaten beni ilacı kesersem sancıların yükselir diyor burada kalacağım artık ...............tek sıkıntım yoğum bakım olmadan sağlıklı bir şekilde evlatlarıma kavuşmak

dirim temizlik yapsan da hastabakici bidaha yapiyor canim benim oyle olmustu.tam kesilecek yerdekileri aliyor
evet dogum sancisi adet sancisi ile ayni benim de oyleydi yaa nst de sanci cikti dr haklisin evham deil sancin var demisti..ama benimki azdi ilacla kesildi..senin 2 bebek oldugundan zorluyor tabi..insallah durabildikleri kadar dururlar canim sag salim kucagina alirsin bebisleri evine donersin..hazirlik filan takma kafana onlar bos isler onemli olan sizlerin sagligi iyi olmaniz:1hug:

birsen canım senin için zor olucak ve zor zamanlar geçiriyosun ama oğluşlarını kucağına aldığın zaman hepsini unutucaksın canımmmmmm
sancıların biran evvel kesilirde zamanında doğurursunnnn inşşşş
hazırlıklarda başlamışşşşş rabbim yardımcın olsunnnnnnnnnn
merak ediyoruz seniiiiiiiiiiiii

dirim orasi devlet hastanesi deil mi?odalar kac kisilik..ozel oda ayarlayabilirseniz cok cok iyi olur tatlim wc banyo icinde olur rahat edersin..

esmacım ben samira simdi tanıdın mı:)
gozun aydın canım bebişin buyuyor sesini birdaha gidisinde dinletirler

fekoooooooo bak yıne sayfada deılsın:mymeka:
meyra uyandı mı zor bulursun benüüüüüünaniknanik
kimse yok yine neyse ben de camasır ve bulasıkları makineye atayım bari işe yarıyayım boş durmayayım:1rolleyes:

aa evet canım tanıdım tabıkide evet ya meleğim büyümüş 3 mm olmuş kalp atışını duymamakbiraz tedirgin etti beni.ama olsun görmek çok güzeldi.inşallah pazartesi günü duyarım.

canım allah yardımcın olsun yat hastanede tabii kontrol altında olursun daha iyi senin ve bebeklerin sağlığı için bu gerekli bencede

ben şimdi dr dan geldim bebişimi gördüm 3 mm olmuş .ama henüz kalp atışlşarını duymadık.normaldir dimi.

normal canım normal 7.haftada ancak dinletirler doktorlar genelde hem bazıları bebek rahatsız olur diye daha ileriki safhada dinletiyorlarr hadi hayırlısıyla sağlıcakla kucakla inşallah bebeğini

kızlar bebişimin resmi bayağıdır koyamadım

maşallah deyin kızlar. oğlum çok büyüdü teyzeleri.

dırımımm allah allah noldu ya. ben giremiyorum. bebiş iş derken. canım ben seni ararım. konuşuruz daha iyi.

kızlar işlerim de çok yoğun. hiç giremiyorum. bi yoluna koysam bu hafta rahatlarım inşallah.

hepinizi öpüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

oyyyyy maşallah maşallah pek tatlı bişii bu yaaaa annesiii nasıl gidiyor bakımı rahatmııı yaramazmı yemesi nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…