Aysonu Kizlari 2008

bu arada kız yastıkmı koymuşun çocuğun kfasını altına kaldır onuuu hemen bu dönemlerde yastık iyi olmaz diyor doktorlarrr

bu arada kız yastıkmı koymuşun çocuğun kfasını altına kaldır onuuu hemen bu dönemlerde yastık iyi olmaz diyor doktorlarrr

merhaba canım. 40 ına kadar iyiydik sorma. iki gündür yine maşallah iyide. uykusu çok hafif oldu. sürekli kalkıp emmek istiyo gündüzleri. meme yapışık gezicez nerdeyse. gazı geliyo emmek istiyo. uykusu geliyo emmek istiyo. aç olmasa da meme ağzında olacak. oyuncak etti beni sorma. bazen emziğini alıyo ama bazen inatla memeden emzik yapmak istiyo. çok kerata bişi.

gece uykumuz güzel fazla kalkmıyo. gece 1 de emziriyorum 4 gibi kalkıyo. sonra 6.30 gibi kalkıyo bi daha.

geceleri gazını kendi ıkınıp falan çıkarıp yatıyo. ama gündüz gaz gelince çığlıkları basıveriyo.

iki gündür değişik sesler çıkarıyo. böyle insanın gözünün içine bakıyo. gülücükler falan.

insanın herşeyi bırakıp onunla oynayası geliyo. aksine de bilgisayarda evde bi sürü işim var. yetişemiyorum.

canım yok yastık değil alt açmasının ince yastığı. yok gibi bişey zaten. incecik.

senin bebiş nasıl canım. ben bayağıdır giremiyorum. kimseden haberim yok valla.

kedicik masllah oglun cok tatlızaman hızla geciyor deil mi 5 haftalık olmus kucuk adam

sağol bitanem. sorma ya. zaman nasıl geçiyo insan anlamıyo. dün eski resimlerine baktım bebişimin. o zaman anlıyo insan ne kadar büyüdüğünü. bana sanki hep aynı gibi geliyodu.

sein bebiş de çok tatlı ya. resmini görmüştüm. şimdi seninki cilveli bişey olmuştur.

benimkinin erkek olduğu öyle belli ki. çok sinirli görmen lazım. memeyle bir kavga edişi var. gazın suçlusu o ya. bi söyleniyo emmeden önce. sonra yapışınca da bırakmıyo bi türlü.

avatarıma bak bellı olmuyor mu ne cılvelı oldugukaydirigubbakcemile3
cok fena bişey yaa halbuki daha cok kucuk..şaşırıyoruz neler yaptıgınahihoyyyt
memeyle kavgayı benimki de yapıyor canım gaz sıkıstırdıgından oluyor okaydirigubbakcemile3
evet insan devamlı gozunun onunde olunca anlamıyor buyudugunu ama devamlı degişiyor bebişler buyudukce.

oyyy çok tatlı olmuşşş . yerim ben onun yanaklarını.

rabbim herkese nasip etsin. o kadar fedakarlığa rağmen bir of demiyor insan. rabbim annelik duygusunu böyle kazıyo işte insanın içine.

bazen uyurken mutfağa falan gidiyorum felaket özlüyorum ya. geçen gün emzirip alışverişe gittim. gözümün önünden geçti durdu. kokusu burnumdaydı.

rabbim onları bize bağışlasın. sağlık versin.

Kızlar bıŞı sorucam hafıf pembemsı bır lekelenmem geldı normalmıdır.bu gÜn dr progestan vermıŞtı acaba ondanmıdır.Çok korktum yawwww.

Kızlar bİŞİ sorucam hafİf pembemsİ bİr lekelenmem geldİ normalmİdİr.bu gÜn dr progestan vermİŞtİ acaba ondanmıdır.Çok korktum yawwww.

korkma canım olabiliyor senin daha bebişin yeni yerleşme kanaması olabilir ama dr unu mutlaka bilgilendir progesteronu da sakın bırakma

kimsecikleruğramamış buraya yaaa nerdesiniz
fatoş kız iyice boşladın burayı haaaa
fakem de gelmiyor zatiii

selam kızlar naberrrrr ev temizliği ile uğraşıyordum öldüm valla zaten heryanım ağrıyorrrr ütü var daha ama dinlencem biraz ceylinde şimdi yattı mamasını suya koydum soğusun iye onuda yedirip ütüye başlicam artıkk

bir saat dolmadan geldim hicran aplaaaa:roflol:
bugun dısardaydım ondan giremedim
kızlar dırımdan haber yok mu yaaa

e hoşgeldin diyecem ama sen gitmişsin ben gelemedim yoklamaya bu defa kız çok fena kustu yaa meyve yedirdim olduğu gibi çıkardı hepsini midesinde bir şey kalmadı heryer üstüm başım battı resmen ancak temizleyebildimm

birsenle sabah konuştum ben hala durum aynıymışş dr da yokmuş bugün hastanede sabaha karşı dedi sanırım sancısı olmuş gene ilaçlara devammm dr arayıp çağıracaklardı

selam net koptu giremedim sonra da uyumuşumm
birsenin dün sancısı yokmuş ama bugün yine olmuş akşam arıycam size haber veririrm inşallah
hicran çok yoruyorsun kendini bacım yorma bukadar

selam net koptu giremedim sonra da uyumuşumm
birsenin dün sancısı yokmuş ama bugün yine olmuş akşam arıycam size haber veririrm inşallah
hicran çok yoruyorsun kendini bacım yorma bukadar

napiim arkadaşım mecbur yaww sallıyorum evi mok götürüyor yapmaya çalışıyom sakat kolla ağrıyan sırtımla zor oluyor kızda durmuyor cabası ama napiim şimdi buzamanda da yardımcı falanda tutamam malesef mecbur yavaştan yavaştan yapiim dedim ama benim ev çok toz oluyor yavaştan derken oraya buraya koşup hepsini birden yapmaya çalıştım işte naparsınn

kız yeni uyudu kızlarr bende bakiim dedim size ama nöbete kimse kalmıyor artık galiba neyse hepinize iyi geceler iyi uykular kızalrrr hee bu arada ben yarın kızkardeşime geçicem yeni evli olan hamiş olan var ya hanii misafirleri geliyormuş benide çağırdı bişiiler yapıcam sabahtan kalkıp ona gidicem 11-12 gibi falan akşama dönerim artık görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun emi canlarımmm

kızlar aksam bırsen msn den yazdı ne olacak bilmiyoruz demiş gittigi yere kadar surecekmiş serumla ilacla
Allah yardımcısı olsun
hicrancım kolaylıklar dilerim kusum masllahın var yıne de..bu fekooo nirdee protesto mu ediyi acep:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…