Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar bir kaç gün gelemedim internet bağlantımızda sorunumuz var bir kaç gün daha sürermiş
benimde canım sıkılıyor alıştım buraya belki pazartesi hallolur net işimiz

inşallah hallolur güzelim bende çok sıkılıyorum siz olmayınca mayıs annelerine takılıyorum hep

kızlar bebeğimi kaybettiimmm çok üzgünüm.rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.. meleğim teretti beni.avuçlarımdan kaçtı gitti kelebeğim tutamadımsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bebeğimi kaybettiimmm çok üzgünüm.rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.. meleğim teretti beni.avuçlarımdan kaçtı gitti kelebeğim tutamadımsenağlamasenağlamasenağlama

neeeeee nasilllll:1shok:ama hersey yolundaydi
cok uzuldum esmacim ne desem sasirdim
umarim en kisa zamanda yeniden hamile kalirsin:çok üzgünüm:

kızlar hastanedeyiz cuma günü sancılandım seruma rağmen sancı vuruyor
fitille durdurdular......doktor dün aytunça birgün birgündür demiş çıkaramayacaz demiş oda hayırlsı sağlıksı ne ise o olsun demiş doğum yapıpda çıkabilirim .......herşey terse dönüp sancım kesilir incelen zar kalınlaşırsa evede gidebilirim ama sanırım ilk senecek daha yakın.........
bebişlerim küveze girmesinde ben aylarca kalırım zaten yarın 30 haftayı bitiriyoruz allahın izni ile

oh be dirim senden haber aldim
insallah hayirlisiyla 32 haftayi da bitirirsiniz
ama tabi umudumuz zamaninda dogmalari:Saruboceq:

dırım kuşum
bence 30 . hafta bile süper
inş biraz daha dayanır bıcırıklar

esma cnm çok üzüldüm yaaa
ama hamile kalabilnmen bile mütiş biiyosun en kısa zamanda inş tekrar anne olucan

canlarm aklım sizde uğraymasamda
ama keyfim yok biliyosunuz
koşturuyorum mecbur
öptüm sizleri

cts almişin d.gününü kutladık
çok kalabalıktı
koyabilirsem resmini koyarım
en kötü ihtimal profile koyarım
öptümmmmmmmmmmmmmm

selam kızlarrr ben geldim 2 gündür giremedim cumartesi kızkardeşime gidecektim misafirleri vardı demiştim ya akşama kadar ordaydık geç geldik ve pazar günüde maa aile herkes bendeydi kardeşlerim eşleri annem babam derkenn akşam oldu işte ve gece gene 3:30 a kadar ayaktaydım kız geç uyudu ben biberonlardı mama saatiydi derken birde tubanın okul kıyafetlerini ütülememiştim unutmuşum onlarla uğraşırken sabaha karşı saat 3:30 da ancak yatabildim bu saabhta geç kalktım tabii arad kızı doyurdum altını değiştim sonrasında babası baktı bende 11:30 a kadar uyudum biraz işte toplarsak 6-7 saat gibi falan uyumuşumdur belkide kız sabah durmadı pek 8:30 da uyandı 10 a kadar ağladı yatakta kalmak istemedi huysuzdu biraz onedenle ben onu ihtiyaçlarını karşılayıp gene babaya bırakıp yattım 10 da neyse sizler nasılsınız bakiim

birsenle konuştum şimdi sancıları azalmış çok şükürr inşallah böle devam eder de bebişler sabreder zamanında gelirler sağlıcakla inşallah

hadi yaaaa çok üzüldüm senin adına canım allahtan ümit kesilmez nasip değilmiş demekki daha inşallah yine hamiş kalırsın sağlıcakla inşallah alırsın kucağına bebişini allah sabır versin sana güç versin zor bilirim bende 4 defa yaşadım bunu çünkii se kendine iyi bak allaha emanet ol canım benimŞeniz

cts almişin d.gününü kutladık
çok kalabalıktı
koyabilirsem resmini koyarım
en kötü ihtimal profile koyarım
öptümmmmmmmmmmmmmm

selam mirazım nasılsın yaa görüşemedik bayadır gene almişe rabbim uzun sağlıklı huzurlu mutluluk dolu nice yaşlar nasip etsin sevdikleri ile beraber inşallahŞeniz

kııızzzlaaaarrrr ben geldiiiimmmm FLAŞ FLAŞ FLAŞ
kızlar ben galiba hamileyim galiba diyorum çünkü boş gebelik olmasından korkuyorum adetim geldi sandım hemen kesti ve 6 gün bekledim gelen giden yok bende test yaptım pozitif çıktı bugün busenin aşısı vardı onu doktora getirdim gitmişken bende baktırayım dedim doktor keseyi oluşmuş dedi ama çok küçük henüz 35 günlük 4+5 günlük KESE ÇOK KÜÇÜK DOKTOR 1 HAFTA SONRA YıNE GEL DEDı ÇOK HEYECANLIYIM ÖLDÜM ÖLDÜM DıRıLDıM KIZLAR ıNŞALLAH BOŞ GEBELıK DEĞıLDıR DOĞRU DÜRÜST SEVıNEMıYORUM ıŞTE BÖYLE KIZLAR KAN TAHLıLı YAPTIRMADIM DOKTORA DEDıM HOCAM BTHCG YE BAKTIRALIMMI DEDıM YOK CANIM DEDı KESE OLUŞMUŞ DEDı
BEN YıNEDE KORKUYORUM YAAA YA BOŞ GEBELıKSE NAAPARIM BEN OZAMAN ŞU BıR HAFTA NASIL GEÇER

fatoşçum bu süper bir habrerrr :sm_cool::sm_cool:
ne boş gebeliği boş boş konuşma deliii
hayırlı olsun yeni bebişimizzz

kimseler yok ben çıkayım biraz bugün dr a gittik ordanda arabayı yaptırmaya çok yoruldum
dün arabaya hırsız girdi ve camını kırdı da o yüzden yaptırdık bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…