kızlar bebeğimi kaybettiimmm çok üzgünüm.rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.. meleğim teretti beni.avuçlarımdan kaçtı gitti kelebeğim tutamadımsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bebeğimi kaybettiimmm çok üzgünüm.rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.. meleğim teretti beni.avuçlarımdan kaçtı gitti kelebeğim tutamadımsenağlamasenağlamasenağlama
cts almişin d.gününü kutladık
çok kalabalıktı
koyabilirsem resmini koyarım
en kötü ihtimal profile koyarım
öptümmmmmmmmmmmmmm
tatos sacmalama yaaaa ne bos gebeligi:mymeka:
hayirli ugurlu olsun cnm Allah tamamina erdrsina.s.
kııızzzlaaaarrrr ben geldiiiimmmm FLAŞ FLAŞ FLAŞ
kızlar ben galiba hamileyim galiba diyorum çünkü boş gebelik olmasından korkuyorum adetim geldi sandım hemen kesti ve 6 gün bekledim gelen giden yok bende test yaptım pozitif çıktı bugün busenin aşısı vardı onu doktora getirdim gitmişken bende baktırayım dedim doktor keseyi oluşmuş dedi ama çok küçük henüz 35 günlük 4+5 günlük KESE ÇOK KÜÇÜK DOKTOR 1 HAFTA SONRA YİNE GEL DEDİ ÇOK HEYECANLIYIM ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM KIZLAR İNŞALLAH BOŞ GEBELİK DEĞİLDİR DOĞRU DÜRÜST SEVİNEMİYORUM İŞTE BÖYLE KIZLAR KAN TAHLİLİ YAPTIRMADIM DOKTORA DEDİM HOCAM BTHCG YE BAKTIRALIMMI DEDİM YOK CANIM DEDİ KESE OLUŞMUŞ DEDİ
BEN YİNEDE KORKUYORUM YAAA YA BOŞ GEBELİKSE NAAPARIM BEN OZAMAN ŞU BİR HAFTA NASIL GEÇER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?