Aysonu Kizlari 2008

evet duydum canım bizim yeğenler hissetmişler hatta ama biz hissetmedik allah korusun çok korktum

aşkım aşkım aaa aşkolsun umutlarımız biterse biz de biteriz
şükret ki allahım içimizdeki o ışığı umudu söndürmüyor
ya aksi olsaydı allah korusun
hem geçen ay ki adetin son adettir hımm nerden biliyorsun
ya da bu ay ki son adet olucaktır
mesela ben hamilelikten önce en son 10 şubatta adet olmuştum ve 3 gün hıçkararak ağlamıştım ama bu son adetimdi yani süpriz hayatım süprizzzzzzzzzzzzzz
hatta biliyorsun sonra 3 kutu adet sökücüyle zar zor 26 haziranda azcık adet olabildim
yani buna da şükür bitanesi

:teytey::teytey:
anım inşallah emeklerin boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun allah yardımın olsunn .benim bebiş biraz yoruyor ama normal tabii az kaldı bizimde sanırım 38 haftada alınıyormuş sezeryan olcak ya benimki gün sayıyoz işte nasip kısmet olursa bebişşimi alıcam kucağıma darısı tüm isteyenlerin başına

canım üzme kendini bak bebiş gelince yine gelirler allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi

DIRIM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZ yarın hastanede buluşalım 11 de olurmuuu 30 dk laflarız sonra 11:30 da benim randevu 12 de senin unutmadın değilmiii

anladım canım benim
ayy öyle merak ediyorum ki bu adette atabilecek miyim diye
adetin 3.günü gidicem ya dr bi de zamanım da adet olamazsam maalesef dr randevum tatile denk gelicek ve bir ay öylesine geçicek bilinçsizçe yani
peki dr o yüzsüz kistin için bi ilaç vericekmi adet olunca fıstık

hicroşş naber fıstıkım
oo yarın tut birsenin elinden de dr a götür umut yüklensin kız azcık

hiçroşum cnm tmm 11 de madıcalparkın orada buluşalım benim evde şuan badanacı var her yer heryerde

bu arada bugün sabah farlutale bende başladım dilekcim senin kaçgün oldu farlutale başlayalı

canımın içi bugün 6.günüm aslında bugün 1 kutu bitiyor ama çünkü ben günde 2 tane içiyorum ama ben 2 kutu daha içicem onun için bi 6 günüm daha var bitanem sonrada adet olmayı beklicem ve 3.günü dr a gidicem işte kistin o durumuna bakılıcak teyzesi

birsen kolay gelsin canım benim kayınvaliden de sizde mi
ne renge boyuyorsunuz canım bizde dahil tüm sülale kum bejine boyadık evlerimizi bi de ne zaman
çıkıcak badanacı evden
hadi bak yarın dr gitcen ya güzel haberlerle yoğun umutlarla gel bitanem

.............

Son düzenleme:
bombomum benim evim zaten kum bejiydi yine yanı renk oldu zaten alternatifim yok tavan alçak olduğu için açık renk olmak zorunda bu renk idal dedik böle gitti
valla badanacı yarın çıkar gibi duruyor cnm valla ev öle batıkki anlatamam 1 hafta temizilik yapacam

1)ben ot içem dedim nuray dediki bende sorun olmadığı halde geçikti o ay dedi
ki biz ialçalra rağmen çok zor adet oluyoruz o yüzden sanmam ama dene

2)oruçda nasıl olur niyetli olamayacaksın çünki alttan muyane olacak regli bitimde yumrutladığın için orucun yalan olur ama istersen 1 ay sonraya yaparlar

bildiğim kadar yorumladım

..............

Son düzenleme:

kuşummmm hoşgeldin benim ev heryer heryerdeee yaaaaaaaaaaaa
badanacı evde boya oluyor heryer batık üstelik suyum da yok...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…