bernoş naber fıstıkım
göslerin dolmasın aşkım benim
o şarkı da süperdir hani yani
nerelere gidiyorsun bitanem bana bizi bırakma söylede bizde yanında olalım yalnız hissetme kendi oralarda ordakiler seni bizim kadar sevemezler ki hem
fatoşum evet valla ii oldu bu yağmur valla darısı başınıza ama oralara pek yağmaz heralde bu arada rodos adasında deprem olmuş ve antalyadan hissedilmiş duydun mu sen
iyiyim bombomum canım benimmmm ..
reglime 1 hafta kaldı canım.. heyecan bastı yinee..
neden kendimi tutamıyorum rahat olamıyorum..
geçen ay bitti artık dediydim.. bu ay yine bi beklenti oooof offffffffff
ben de seni sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm canımmmmmmmm...
kızlar iyi akşamlar uzun süredir giremedim çok yoğundum çünkü yarın transfere gidiyorum bütün işlerimi hallettim bu kadar çabuk olcağını bilmiyodum evi temizledim kendimi temizledim kuaföre gittim eeeeee 12 gün biyere çıkamıcam sonuçta
birsennnnnnnnn sonunda badanacı bulmuşsun hiç korkma başlayana kadar bütün iş başlayınca bitirirsin
nurayyyyyyyyyyyyy o kadar oldumu ya maşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh büyümüş senin fetuscannn özletme kendini öptümmmm
neşe senin minik hasta oldu geçmiş olsun resmini görmüştüm çok tatlıydı
fakelove adet olmadınmı canım yaaaa
dilekkkkk insanın kardeşi annesi gibi yok güzelim canımız pnlar bizimmm
hicrannnn sen nasılsın bebek nasıl yoruyomu seni
merhabalar güzel bayanlarr ben geldimm. biraz üzgünümm sabahtan beri aglamaktan alamıyorum kendimi annemler gitti, geldiklerinden beri çok yoruldular. onları ugurladıktan sonra eve dönmek çok zor oldu yalnız dönmek ve yalnız bir eve dönmek. insan alışınca zor oluyor gurbetlik zor. keşke aileme yakın bir yerlerde otursaydım diyorum. artık aranızdayımm evdeyim yapacak işim yok, bütün gün buralarda olurum artıkk.
kızlar selam ben transfere gidiyorum saat 12 de gel dedi dr gelince görüşürüzs öptüm hepinizi
bu arada bugün sabah farlutale bende başladım dilekcim senin kaçgün oldu farlutale başlayalı
canımın içi bugün 6.günüm aslında bugün 1 kutu bitiyor ama çünkü ben günde 2 tane içiyorum ama ben 2 kutu daha içicem onun için bi 6 günüm daha var bitanem sonrada adet olmayı beklicem ve 3.günü dr a gidicem işte kistin o durumuna bakılıcak teyzesi
kimse yok ama okursunuz heralde ilk sorum
1. başka bi sitede soğan suyundan bahsetmişler kullananlarda memnun kalmış hem zayıflatıyomuş hemde yumurtlamayı ve kistlerin gitmesini sağlıyomuş bende içiyimmi kızlar sizceeee
2 . şimdi ben adet olucam sonra bir ay kist tedavisi ve sanırım oruca denk gelicek oruçta yumurtlama tedavisi olan varmı nasıl oluyo kafama çok takıldı o zaman benim tedavim yalanmı olucak
sorular bu kadar cevapları bekliyorum
1)ben ot içem dedim nuray dediki bende sorun olmadığı halde geçikti o ay dedi
ki biz ialçalra rağmen çok zor adet oluyoruz o yüzden sanmam ama dene
2)oruçda nasıl olur niyetli olamayacaksın çünki alttan muyane olacak regli bitimde yumrutladığın için orucun yalan olur ama istersen 1 ay sonraya yaparlar
bildiğim kadar yorumladım
ayyy herkes b urda n e guzel gne geldım ben nete yaa benım telcılerın gelecegı yok 3 gundur b eklıyorum gelen gıden yok
yapacak ısım yok nete gırmek sızınle konusmak ıstıyorum o da yok
napım ben de cafeye geldım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?