Aysonu Kizlari 2008

fatoşum inşallah bu sefer bebişin tutar bir tanem dualarım sizinle.
kistli hatunlar sizde en yakın zamanda kistlerden kurtulup hamileyiz dersiniz allah ın izniyle:)))
bernacım demin adetine 1 hafta kaldığını görünce vallah i hemen dua ettim inşallah adet görmezsin ve bize bebiş müjdesini verirsin

nuray ım bir tanem hoşgeldin canım benimmmmmm

kızlar buarada ben mevlüdü 26 temmuzda okutacam gelen varsa bekliyorum:)

...............

Son düzenleme:
fake ya hehehe süper yazmışın deli vallah burası ve siz bağımlılık yapıyorsunuz süpersiniz hepiniz:)

kedicik hpşgeldin nasılsın tatil nasıl gidiyor

cnm bu c.tesimi yaa 26 temmuz benim badanacı varrrrrrr

kızlaar napıyonuz.. sonunda internetim oldu ya.. oh bea..
hoşgeldin cnm bebek nasıllllllllllllll

teşekkür ederim canım iki kistliden başka kimse yokkkk ne yapalım bizde kistlerimizden dert yanıyoruz sen nasılsın MEVLÜDÜN VE BÜTÜN DUALARIN KABUL OLUR İNŞ

amin canım

ya boşver kistti falan takma kafaya
bak bana hiç bişeyim yok her ay güzel güzel yumurtluyorum ilaçsız 2 yumurtam oluşurken bebek olmuyor oda eşimin %37 harekli spermi olmasından herşeyde bir hayır vardır.,
ben kafamı önceleri çok vurdum neden olmuyor diye veneden ben diye
sonra düşündümki allah ım bir bildiği var o herşeyin en güzelini düşünür ve oturup allah ım sen büyüksün ve bana vakti zamanında hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip et dedim ve bekliyorum
param olsa beklemeyecem ama:roflol:

nurayımmmmmmmmmmmm çok ama çok ösledim ben seni ayy konuşucaz çok şey var yaaaaaa
artı duan şok etti beni bende bugün rüyamda at gördüm seviyordum öpüyordum yelesini okşuyordum (saçlarını yani doğrumu yazdım bilmiyorum ama)hadi allahım inş.yarabbim
ayyy nuray nasıl heyecanlandım yaaaa

cnmmmmmmmmmmmm haftayaymışşş gelürüm minş.bi aksilik olmazsa
davet beklemiyorum görüyorsun

nuray bombomumu gördün rüyandaaaaaaaaaaaaaaa
nasıldıııııı

teyzesi aşı için erkenmiş 1 ay sonra aşısı yapılacak kimlikte çıkaracaz benim kuzuma:dance:

eeeee sen neler yaptın anlat bakayım ne zaman dk a gidecen yiğenimiz tepiklemeye başladımı yoksa daha erkenmiCADIARZU
anlat bakalım zaten zor görüyoruz seniŞeniz

...........

Son düzenleme:
neşecim hoşgeldin gülüm benim mevlidün ve dualrın kabul olsun inş.yawrum benim hayırlı bol kazançlar hayırlı ve bol evlatlar versin allahım size
26 temmuzda ben tatile gidiyorum ama kalbimsizinle olucak inan bana

dilek ablacım amin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah senin tatilinde çokkkkkkkkkkkkkk güzel geçer ve geldiğin moralin düzgün olur ve hemen hamiş kalırsın,belkim kalmışındırda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…