ayyy herkes b urda n e guzel gne geldım ben nete yaa benım telcılerın gelecegı yok 3 gundur b eklıyorum gelen gıden yok
yapacak ısım yok nete gırmek sızınle konusmak ıstıyorum o da yok
napım ben de cafeye geldım:1rolleyes:
fatoşum inşallah bu sefer bebişin tutar bir tanem dualarım sizinle.
kistli hatunlar sizde en yakın zamanda kistlerden kurtulup hamileyiz dersiniz allah ın izniyle:)))
bernacım demin adetine 1 hafta kaldığını görünce vallah i hemen dua ettim inşallah adet görmezsin ve bize bebiş müjdesini verirsin
nuray ım bir tanem hoşgeldin canım benimmmmmm
kızlar buarada ben mevlüdü 26 temmuzda okutacam gelen varsa bekliyorum:)
fatoşum inşallah bu sefer bebişin tutar bir tanem dualarım sizinle.
kistli hatunlar sizde en yakın zamanda kistlerden kurtulup hamileyiz dersiniz allah ın izniyle:)))
bernacım demin adetine 1 hafta kaldığını görünce vallah i hemen dua ettim inşallah adet görmezsin ve bize bebiş müjdesini verirsin
nuray ım bir tanem hoşgeldin canım benimmmmmm
kızlar buarada ben mevlüdü 26 temmuzda okutacam gelen varsa bekliyorum:)
hoşgeldin cnm bebek nasıllllllllllllllkızlaar napıyonuz.. sonunda internetim oldu ya.. oh bea..
kızlaar napıyonuz.. sonunda internetim oldu ya.. oh bea..
teşekkür ederim canım iki kistliden başka kimse yokkkk ne yapalım bizde kistlerimizden dert yanıyoruz sen nasılsın MEVLÜDÜN VE BÜTÜN DUALARIN KABUL OLUR İNŞ
ayyy fatosumun bebıslerı transfer edılmıs cok seındım cnaım ya ınsallah tutacak bu sefer
dırım kolay gelsın kusum badana ıslerıne gırısmıssın
cımbommmmmmmm ruyamda bana cimbomlu hamile didilerrrrrrrrr:dance::teytey:
insallah bu ruyam da cıkar bitanemmm
neşecik kedi iyi guzel ben de bayılırım kedilere ama kedicin aşılı mı canım Allah korusun toxoplazma filan kaparsın düşük nedeni aman ha kuşum:teselli:
amin canım
ya boşver kistti falan takma kafaya
bak bana hiç bişeyim yok her ay güzel güzel yumurtluyorum ilaçsız 2 yumurtam oluşurken bebek olmuyor oda eşimin %37 harekli spermi olmasından herşeyde bir hayır vardır.,
ben kafamı önceleri çok vurdum neden olmuyor diye veneden ben diye
sonra düşündümki allah ım bir bildiği var o herşeyin en güzelini düşünür ve oturup allah ım sen büyüksün ve bana vakti zamanında hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip et dedim ve bekliyorum
param olsa beklemeyecem ama:roflol:
ayyy fatosumun bebıslerı transfer edılmıs cok seındım cnaım ya ınsallah tutacak bu sefer
dırım kolay gelsın kusum badana ıslerıne gırısmıssın
cımbommmmmmmm ruyamda bana cimbomlu hamile didilerrrrrrrrr:dance::teytey:
insallah bu ruyam da cıkar bitanemmm
neşecik kedi iyi guzel ben de bayılırım kedilere ama kedicin aşılı mı canım Allah korusun toxoplazma filan kaparsın düşük nedeni aman ha kuşum:teselli:
amin canım
ya boşver kistti falan takma kafaya
bak bana hiç bişeyim yok her ay güzel güzel yumurtluyorum ilaçsız 2 yumurtam oluşurken bebek olmuyor oda eşimin %37 harekli spermi olmasından herşeyde bir hayır vardır.,
ben kafamı önceleri çok vurdum neden olmuyor diye veneden ben diye
sonra düşündümki allah ım bir bildiği var o herşeyin en güzelini düşünür ve oturup allah ım sen büyüksün ve bana vakti zamanında hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip et dedim ve bekliyorum
param olsa beklemeyecem ama:roflol:
birsen 26 temmuza kadar badanan bitmezmi gülüm
fake ya hehehe süper yazmışın deli vallah burası ve siz bağımlılık yapıyorsunuz süpersiniz hepiniz:)
kedicik hpşgeldin nasılsın tatil nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?