Aysonu Kizlari 2008

cnm bu c.tesimi yaa 26 temmuz benim badanacı varrrrrrr

hoşgeldin cnm bebek nasıllllllllllllll

dırımımmmm. hoşbulduk canım. bebişimiz iyiydi en son 8 haftam dolduğunda gitmiştim. kalbi pıt pıt atıyodu, büyümüştü kerata.

yarın yine gitcem dırımımm. galiba bende enfeksiyon gibi bişey oldu. geceleri titreme geliyo. şimdi de ateşim yüksek. sabah gidicem bi kaç test yapıcak doktorum.

inşallah bebiş iyidir, önemli bi sorun yoktur. korktum biraz.

hoşgeldin canım bebek nasıl belirtileri nasıl bulantın varmı

fakecim... bebiş iyidir inşallah sabah bi gidicem, test yapılacak gerçi ama belki ultrasonda görürürüm yine. sabahları kerata beni fena yapıyo. iki lokma almazsam fena bulanıyo. sonra iyi. bi de et türevlerinden fena tiksindim. hiç yiyemiyorum ya. nasıl olacak bu iş bilmiyorum. ne balık ne et ne tavuk.

k.kedicik yawyusssssssss hoşdeldin
nasılsın bitanesi
bebişin meleğin nasıl
tatil nasıl geçti ya da geçiyor

cimbomumm iyidir canım. tatil çok güzeldi. çok mütiş geçti. bebiş de fazla üzmedi annesini. biraz bulantı falan oldu ama çıkarmadım hiç . öyle çok değildi. ağrım falan da olmadı çok şükür yolda. valla öyle hoppidili yollardan geçtikki.. dedim daha olmadıysa heeeç bişey olmaz allahın izniyle.

aman allah korucun kedicik çok dikkat et kendine
güzel haberlerle gel emi
ayaklarını sıcak tut soğuk su içme
dondurma yeme

cnm çok geçmiş olsun dikkat et tatlım yaaaaaaaaaaa

benide gör yaaaaaaaaaaaa bu gidişle benim hiç olmayacak sanırım bugün farlutalim bitiiyor bakalım yarın doktor ne diyecek

ayyy allhım bu dualar çıksın artık ya ne olur
bak şubatta hicranın ki çıkmıştı
nurayın da duaları çıkıyor hadi aalahım inş.
bende güzel rüya gördüm gerçi
yok bu ay olmazda belki önümzdeki ay inş.

ya ben çıkmak zorundayım maalesef
hepinizi çok öpüyorum
ne olur yarında burda olun
ben çok yalnız kalıyorum
birsen sen dr dan gelir gelmez yaz olur mu bitanem
hadi bakalım yarın görüşürüz bakalım

eğer açma imkanım olursa
açarım cnm yazarım badanaya neresi nasıl olur bilemm

birsen yarın hicranın dk una gidiyormusun bendende selam söyle hehehe acında neti kendi burdan okur ama sen yine söyle
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ben 2.adet düzenleyicime bugün başladım canım.bu aydan sonra bir kutu daha içecem ve bırakacam sonra yine eski düzenine gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…