cnm bu c.tesimi yaa 26 temmuz benim badanacı varrrrrrr
hoşgeldin cnm bebek nasıllllllllllllll
sağol canım. tatil bitti. artık iş başı yapıcam. sizleri de özledim çok fena a.s.
hoşgeldin canım bebek nasıl belirtileri nasıl bulantın varmı
k.kedicik yawyusssssssss hoşdeldin
nasılsın bitanesi
bebişin meleğin nasıl
tatil nasıl geçti ya da geçiyor
dırımımmmm. hoşbulduk canım. bebişimiz iyiydi en son 8 haftam dolduğunda gitmiştim. kalbi pıt pıt atıyodu, büyümüştü kerata.
yarın yine gitcem dırımımm. galiba bende enfeksiyon gibi bişey oldu. geceleri titreme geliyo. şimdi de ateşim yüksek. sabah gidicem bi kaç test yapıcak doktorum.
inşallah bebiş iyidir, önemli bi sorun yoktur. korktum biraz.
cımbom ınsallah cıkar yaa ne dıyeyım senın ruyan da cok guzelmıs ınsllah muradına delalettır bu ruyalar
dırım kusum gormedım cımbomu sadece soyledıler cımbomlu hamıle dıye ben de ona ulasmaya calısıyordum tebrık edecektım de:1rolleyes:
nesecik doktor şimdilik tekme olmaz balık kayar gibi bir his olur didi benim balık kaymaktan zişyade surtunuyo aynı yerde kazık gibi duruyo acıtıyosırnaşık şey
sanırım daha erken ama benim bebiş almıs basını gitmiş 15.hafta sonunda 110gr olmalı diyor nette benimki 15in basında 161 gr cıktı:1shok:dombili bişe olcak sanırsam hehehe
zaten onca tatlı yedim hareket etsin de gorelim kızmıymıs erkekmıymıs neymiş diye ama nerde yatmıs tembel şey keyfine bakıyodu:roflol:
ya ben çıkmak zorundayım maalesef
hepinizi çok öpüyorum
ne olur yarında burda olun
ben çok yalnız kalıyorum
birsen sen dr dan gelir gelmez yaz olur mu bitanem
hadi bakalım yarın görüşürüz bakalım
canım zaten kedim uyuşuk uyur o zaten yatak odasında kapalı kalacaknaniknanikneşe kızz o kedi evdeyken ben giremem cnm yaaaaaaaaaa balkonda saklı kalacak dimi
mevlütte
linkiii yanlış vermişim pardon kızlarrr burdaaa http://www.kadinlarkulubu.com/goguslerdeki-hassaslik-hamilelik-belirtisi-olabilirmi-t198979/index.html
linkiii yanlış vermişim pardon kızlarrr burdaaa http://www.kadinlarkulubu.com/goguslerdeki-hassaslik-hamilelik-belirtisi-olabilirmi-t198979/index.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?