birsen yarın hicranın dk una gidiyormusun bendende selam söyle hehehe acında neti kendi burdan okur ama sen yine söyle
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ben 2.adet düzenleyicime bugün başladım canım.bu aydan sonra bir kutu daha içecem ve bırakacam sonra yine eski düzenine gelir inşallah
hayırlısı olsun canım ya ama sakın umudunu kaybetme inanıyorum herşey çok güzel olacak mutluluğumuza mutluluk katılacak
güle güle cnm benim görüşürük mevlütte kız kaynanan lazf sokmasın banaaa yolarım oracıktaaaben kaçtım annem yalnız kaldı içerde bakıp bakıp gidiyor kıyamam ben ona ya:)
iyiakşamlar hepinize öpüldünüz
gule gule cımbomum benım net yapılırsa ınsallah gelırım ama yoksa bıraz zor benımkı zaten kızdı hergun nete kafeye mı gıdılır dıyo:mymeka:
nese ne mevludu okutuyosun kusum Allah kabul etsin
bısey yazmıosunuz kusum azcık da nette dolanıorum bıseler okuyorum askum
sadece ıkımız kaldık sanırım herkes kactı
fatoşum inşallah bu sefer bebişin tutar bir tanem dualarım sizinle.
kistli hatunlar sizde en yakın zamanda kistlerden kurtulup hamileyiz dersiniz allah ın izniyle:)))
bernacım demin adetine 1 hafta kaldığını görünce vallah i hemen dua ettim inşallah adet görmezsin ve bize bebiş müjdesini verirsin
nuray ım bir tanem hoşgeldin canım benimmmmmm
kızlar buarada ben mevlüdü 26 temmuzda okutacam gelen varsa bekliyorum:)
ayyy fatosumun bebıslerı transfer edılmıs cok seındım cnaım ya ınsallah tutacak bu sefer
dırım kolay gelsın kusum badana ıslerıne gırısmıssın
cımbommmmmmmm ruyamda bana cimbomlu hamile didilerrrrrrrrr:dance::teytey:
insallah bu ruyam da cıkar bitanemmm
neşecik kedi iyi guzel ben de bayılırım kedilere ama kedicin aşılı mı canım Allah korusun toxoplazma filan kaparsın düşük nedeni aman ha kuşum:teselli:
:teytey::teytey:
anım inşallah emeklerin boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun allah yardımın olsunn .benim bebiş biraz yoruyor ama normal tabii az kaldı bizimde sanırım 38 haftada alınıyormuş sezeryan olcak ya benimki gün sayıyoz işte nasip kısmet olursa bebişşimi alıcam kucağıma darısı tüm isteyenlerin başına
hicrancım ne kadar kaldı canım şuanda kaç haftalık oldu
amin hicrancımmmm allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah ayyy evet çok az kalmış sıcaklarda zorluyodur seni sezaryanmı yapcaksın heyecan yaptım şimdi ne güzel inşallah bizede nasip olur tüm hamiş arkadaşlarımızda bi avazda kurtulurlar inş. bizim buralarda öyle söylerler
murat dükkan açtı ya hep okutmak istiyordum kısmet olmadı aslında benim niyetim açılış yapılırkendi ama imkanlar el vermemişti neyse 26 temmuza kısmetmiş.gule gule cımbomum benım net yapılırsa ınsallah gelırım ama yoksa bıraz zor benımkı zaten kızdı hergun nete kafeye mı gıdılır dıyo:mymeka:
nese ne mevludu okutuyosun kusum Allah kabul etsin
güle güle cnm benim görüşürük mevlütte kız kaynanan lazf sokmasın banaaa yolarım oracıktaaa
murat dükkan açtı ya hep okutmak istiyordum kısmet olmadı aslında benim niyetim açılış yapılırkendi ama imkanlar el vermemişti neyse 26 temmuza kısmetmiş.
keşke herkes istbulda olsaydıda gelseydi ne güzel olurdu vallah :çok üzgünüm:
benim akrabam çok ama çoğunu çağırmayacam sevmiyorum hiçbirini çünkü
neyse istanbuldakiler tatile gitmeyecekler bekliyorum kapım hepinize açıkjeyyar
o sana laf soksun vallah i ben yollarım onu oracıkta hiç bişey diyemez zaten çağıracaklarımın listesini yaptım yanında denim tam kesin değil bakalım kadınlar kulübünden kaç kişi gelecek,ona göre davranacam dedim kaynanamda suratıma baktı bende efendim anne bişeymi diyecen dedim oda arkadaşlığı baya ilerletmişiniz dedi bende onlar benim arkadaşlarım değil dostlarım dedim aaaaa ne güzel maşallah dedi saol dedim bende.
murat a anlattım aman ya ona neymiş ev senin evin ben bişey demedikten sonra kimse senin gelenine gidenine karışamaz dedi:lepi:
polikistik over hastasıyım.bu ay çalışmaya başladık.bütün belirtiler hamileyim gibiydi.ilk aydan beklemiyodum tabi ama belirtiler aynıydı.dün hastalandım.üzülmedim.burda yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum.dedikodusuz kimse kimseye mana bulmadan.kim ne yapmış ne giymiş,ewine ne almış muabbeti olmadan.biraz üstte okudum mevlide kk dan arkadaşları geliyomuş.ne kadar güzel yaaa..yakın olsaydı bende gelirdim walla.....hoşçakalın
fatoş merhaba cnm umarım herşey güsel olurrr
benim badanammm bitiiiii eeeeee çatı katı ne olacak ama çok pisss heryerrrrrrrrrrrrrrrr
kabasını alacam bu aksam yarın incesine başlayacamm
evet canım benim sezeryan olacak korkuyorumd ama napiim işte bebişim için herşeye katlandık bunada katlancaz .
sıcaklar zorluyor valla evet benim buralar yine fena deil ama zaten hamileyken daha çok sıcak hissediyorsun klimayı açıp odayı biraz soğuyuncaya kadar bekliyorum balkonda falan sonra kapayıp oturuyorum salonumda akşamları balkonum iyi ama klimalı gibi gece 3 te başlıyor sıcak aşırı hissedilmeye hemen duşa giriyorum ordan balkona çıkıyorum falan derken saat oluyor 7 ondan sonra accık daha uyursam ne ala işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?