Aysonu Kizlari 2008

cnm inş... umutuz gidiyom ama bakacaz artık
bende bekliyommm adetii

ben kaçtım annem yalnız kaldı içerde bakıp bakıp gidiyor kıyamam ben ona ya:)
iyiakşamlar hepinize öpüldünüz
güle güle cnm benim görüşürük mevlütte kız kaynanan lazf sokmasın banaaa yolarım oracıktaaa

gule gule cımbomum benım net yapılırsa ınsallah gelırım ama yoksa bıraz zor benımkı zaten kızdı hergun nete kafeye mı gıdılır dıyo:mymeka:

nese ne mevludu okutuyosun kusum Allah kabul etsin

sen taaaaa netlere geliyon ama sayfada yoksunnnnn

saol neşecim sen de mevlüt okutucakmışsın allah kabul etsin bitanem inşallah hepimizin duaları kabul olur canım

allah mı söyletti nuraycım heyecan yaptım birden ama ben bu sefer çok sakinim hayırlısını diledim hep transfer sırasında da çok sakindim drumda söyledi hatta

amin hicrancımmmm allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah ayyy evet çok az kalmış sıcaklarda zorluyodur seni sezaryanmı yapcaksın heyecan yaptım şimdi ne güzel inşallah bizede nasip olur tüm hamiş arkadaşlarımızda bi avazda kurtulurlar inş. bizim buralarda öyle söylerler

fatoş merhaba cnm umarım herşey güsel olurrr

benim badanammm bitiiiii eeeeee çatı katı ne olacak ama çok pisss heryerrrrrrrrrrrrrrrr
kabasını alacam bu aksam yarın incesine başlayacamm

evet canım benim sezeryan olacak korkuyorumd ama napiim işte bebişim için herşeye katlandık bunada katlancaz .
sıcaklar zorluyor valla evet benim buralar yine fena deil ama zaten hamileyken daha çok sıcak hissediyorsun klimayı açıp odayı biraz soğuyuncaya kadar bekliyorum balkonda falan sonra kapayıp oturuyorum salonumda akşamları balkonum iyi ama klimalı gibi gece 3 te başlıyor sıcak aşırı hissedilmeye hemen duşa giriyorum ordan balkona çıkıyorum falan derken saat oluyor 7 ondan sonra accık daha uyursam ne ala işte

gule gule cımbomum benım net yapılırsa ınsallah gelırım ama yoksa bıraz zor benımkı zaten kızdı hergun nete kafeye mı gıdılır dıyo:mymeka:

nese ne mevludu okutuyosun kusum Allah kabul etsin
murat dükkan açtı ya hep okutmak istiyordum kısmet olmadı aslında benim niyetim açılış yapılırkendi ama imkanlar el vermemişti neyse 26 temmuza kısmetmiş.
keşke herkes istbulda olsaydıda gelseydi ne güzel olurdu vallah :çok üzgünüm:
benim akrabam çok ama çoğunu çağırmayacam sevmiyorum hiçbirini çünkü
neyse istanbuldakiler tatile gitmeyecekler bekliyorum kapım hepinize açıkjeyyar
güle güle cnm benim görüşürük mevlütte kız kaynanan lazf sokmasın banaaa yolarım oracıktaaa

o sana laf soksun vallah i ben yollarım onu oracıkta hiç bişey diyemez zaten çağıracaklarımın listesini yaptım yanında denim tam kesin değil bakalım kadınlar kulübünden kaç kişi gelecek,ona göre davranacam dedim kaynanamda suratıma baktı bende efendim anne bişeymi diyecen dedim oda arkadaşlığı baya ilerletmişiniz dedi bende onlar benim arkadaşlarım değil dostlarım dedim aaaaa ne güzel maşallah dedi saol dedim bende.
murat a anlattım aman ya ona neymiş ev senin evin ben bişey demedikten sonra kimse senin gelenine gidenine karışamaz dedi:lepi:

valla canım şaka yapmıştım lafda soksa direk desede ben allah izin verirse gelecem valla umrumda değillll hahhahaaa

cnm hoşgeldin bizim sayfamızda dedikodu laf sokma incitme gücendirme yoktur
ama sayfamıza gelipde kaçan çok açmıyor sanırım bu dediklerim olmayınca
yada biz bu sayfadıkiler birbirimizle uzun süre yazıştığımız için ve görüştüğümüz için tabi ist de oturanlar ....gelenler kendilerini yabancı hissedip gittiler.....neyse gitmeyeceksen biz seni aramıza seve seve alırız.......
bu sayfa adı gibi ay sonu bekliyoruz...aramızda baya arkadaşımız hamiş kaldı...ama bizi hiç bırakmadılar hemen sayfamıza gelirler.....ama aramızda öle çok bekleyen arkadaşlarmız varkiii MİRA BERNA FAKELOVE NEŞEEE BİBEK FATOŞ(O HMAİŞ KALACAK İNŞ...)CİMBOMLU..........DAHA ADINI SAYAMADIĞIM İŞTE ama berna ve mira çok uzun zamandır uğraşıyorlar heeeeeeeee birde bendeniz varım bir senede 1 arpa boyu gidemedim bende polikistik hastayım sanırım ama bende tek belirti kilo alma başka bişeycik yok ama adet olamıyorummmm......

şimdi sana gelince yeni başlamışsın sanırım o yüzden umutlanda umutlanma çünki 1 senede şunu keşfettim herşeyyyy ALLAHTAN.........bekle biraz bakalımm
tekrar hoş geldinŞeniza.s.

günaydınnn güzel bayannlarrr herkes nasıl inşllah iyisinizdir. artık evdeyim yalnızımm. annemler gittiler, hala ev arıyorum. canım sıkılıyor bulamıyorum diye. sizlerde inşllah herşey yolundadır.

günaydın aslıcığım cnm ev bulamadınmı yaa çok zorrr tatlım ya üstelik hamişsin sen nasıl olacak cnm yaaaaa..........evi buldun nasıl taşıyacan ?evin içinin temizliği var ....offf yakınında olsaydım beraber gider bakardık evlere netten bir bak kiralık evlere ben ev ararken olduğum muhitteki emlakcıların netten adreslerine bakardım...cnm allah kolaylık versin sana...cnmm benim..

bende hala bişeye başlamadım ne yapacağımı bilmiyorum evin içi sokak gibi salonla oturma odasının dün kaba pisliğini attım ama mutfağım berbat nasıl yapam ne edem bilmyiorum.....bi dedim kapalı balkonu temizleyem ama ...şimdi fikir değiştirdim ...önce salonun camını silecem perdelerini yıkayacam ve halısını serecemm...önce evin içini offfffffffffff daral geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlatırken yaaa

birsencimm sorma canım yaa ev sahibinin bizim apartmanda akrabaları var karşı komşu bir konuş bakalım gerçekten satmakmı istiyormuş falan diye bu ev eşininmiş kadın satacakmış durumlarıda iyiymiş sinirlerim zıpladı akşam eşimde diyorki yok adam gerçekten ev aldı ve ihtiyacı var diyor ne yapalım artık taşınıcaz bende dedim bu adam halimi bilmiyormu öncesi ve sonrasıda bizim için zor dedim biliyormuş halimi ama ne yapalım yapacak birşey yok.okulumun ordaki herkese haber verdim bakalım haber bekliyorum bugünde evde netten arayacagım canım. kendimce eger taşınırsak diyorum temizligi kadın çagırırım temizler annemler bazı şeyleri düzenlemişlerdi digerlerinide ben kolilerim diyorum sonrada taşımacılar taşır ama öyle he diyince kolay taşınmıyor ev allah hakkımızda hayırlısını versin artık canım.
amann birsencimm sen evi düzene sokarsın canımm hemencecik yavaş yavaş sırayla yap hayatımm sen işini bilirsin canımcım.

fatoş merhaba cnm umarım herşey güsel olurrr

benim badanammm bitiiiii eeeeee çatı katı ne olacak ama çok pisss heryerrrrrrrrrrrrrrrr
kabasını alacam bu aksam yarın incesine başlayacamm

umarım arkadaşım herşeyin hayırlısı

ayyyyyyyyyy sen şimdi nerden başlıcanı şaşırırsın bi başlasan gerçi gerisi kolay ama hiç bitmicek gibi gelir insana bende eylülde evi taşimiştim yerleştiğimi görebilirmiyim acep diye kendi kendime sorardım

hicrannn 30 hafta mı oldu ciddi misin ay az kalmış allah sabır versin sana canım sıcaklarla işin zor gerçi bütün hamişlerin bide burayı görsen felaket çok sıcak cesur arkadaşım millet normal doğumdan korkar sen sezeryandan korkuyosun hayırlısıyla inş.bebişini alıcaksın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…