günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bu gün dr gidicem ama dahiliye druna halsizlik var da
gelince görüşürüz hepiniz öpüldünüzzzzzz
birsencimm sorma canım yaa ev sahibinin bizim apartmanda akrabaları var karşı komşu bir konuş bakalım gerçekten satmakmı istiyormuş falan diye bu ev eşininmiş kadın satacakmış durumlarıda iyiymiş sinirlerim zıpladı akşam eşimde diyorki yok adam gerçekten ev aldı ve ihtiyacı var diyor ne yapalım artık taşınıcaz bende dedim bu adam halimi bilmiyormu öncesi ve sonrasıda bizim için zor dedim biliyormuş halimi ama ne yapalım yapacak birşey yok.okulumun ordaki herkese haber verdim bakalım haber bekliyorum bugünde evde netten arayacagım canım. kendimce eger taşınırsak diyorum temizligi kadın çagırırım temizler annemler bazı şeyleri düzenlemişlerdi digerlerinide ben kolilerim diyorum sonrada taşımacılar taşır ama öyle he diyince kolay taşınmıyor ev allah hakkımızda hayırlısını versin artık canım.
amann birsencimm sen evi düzene sokarsın canımm hemencecik yavaş yavaş sırayla yap hayatımm sen işini bilirsin canımcım.
umarım arkadaşım herşeyin hayırlısı
ayyyyyyyyyy sen şimdi nerden başlıcanı şaşırırsın bi başlasan gerçi gerisi kolay ama hiç bitmicek gibi gelir insana bende eylülde evi taşimiştim yerleştiğimi görebilirmiyim acep diye kendi kendime sorardım
güle güle git canım habersiz bırakma bizi merak ederizzzz
fatoşcumm hoşgeldinn nasılsın.
ahhh cnm yaaaa valla her halukarda zor işler yaaa neysee
allah kolaylık versin bizlere cnm sende kendini yorma üzme herşey olacağına varır
cnm doğru diyorsun şimdi halamı aradım biryere gidecekmiş bana diyoki p.tesşi gelirim dedim p.tesiye ellikere düzelerim ben annemi aradım işden izin alsın birinin bana yol göstermesi lazım oda sen ara dedi patronu ben aramam dedim şimid kalkacam kendi kendime yapacamm
saol aslıcım iyiyim işte ne yapıyım yatıyorum oturuyorum sonuca kadar idare etcez ama drum bu sefer fazla yatma dedi ilk 5 gün dikkat et dedi
sen de ev arıyomuşsun canım allah kolaylık versin ne zor olcak senin için
evt canım sorma bakacagız artık bir çaresine zor ama ne yapalım başa gelen çekilir. sende kendine dikkat et canım yorma kendini istirahat et.
merhaba kızlar geldim dr dan kan verdim saat 2 de sonuçları alıcam eeeeeeeeeeeeee sizler nasılsınız
dırım sen dr gitmicekmiydin bugün saat kaçta gidiceksin
ev taşıcakmışsın canım benim sen sıkma canını ve üzme kendini annesi yardım eder sana bebeğin seni üzmez merak etme yavaş yavaş yaparsın allahın izniyle inş
anladım canım kolay gelsin aslında ben sana kırgınım ama inanki yakın olsaydık kesin yardıma gelirdim seni böyle bırakmak istemezdim hemen toparlardık
benimde farlutalde 2. günüm biran evvel bitsin istiyorum
kızlar meraba nasılsınız
aramıza hoşgeldin canım keşke yakın olsaydında gelseydin sende ama kısmet olursa yinede beklerimpolikistik over hastasıyım.bu ay çalışmaya başladık.bütün belirtiler hamileyim gibiydi.ilk aydan beklemiyodum tabi ama belirtiler aynıydı.dün hastalandım.üzülmedim.burda yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum.dedikodusuz kimse kimseye mana bulmadan.kim ne yapmış ne giymiş,ewine ne almış muabbeti olmadan.biraz üstte okudum mevlide kk dan arkadaşları geliyomuş.ne kadar güzel yaaa..yakın olsaydı bende gelirdim walla.....hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?