Aysonu Kizlari 2008

ahhh cnm yaaaa valla her halukarda zor işler yaaa neysee
allah kolaylık versin bizlere cnm sende kendini yorma üzme herşey olacağına varır

cnm doğru diyorsun şimdi halamı aradım biryere gidecekmiş bana diyoki p.tesşi gelirim dedim p.tesiye ellikere düzelerim ben annemi aradım işden izin alsın birinin bana yol göstermesi lazım oda sen ara dedi patronu ben aramam dedim şimid kalkacam kendi kendime yapacamm

neyse arkadaşlar ben deniz giderimmm işlere başlayam sersem tavuk gibi oturmak fayda etmiyorrrr
öperim hepiniiziiiiiiii

fatoşcumm hoşgeldinn nasılsın.

saol aslıcım iyiyim işte ne yapıyım yatıyorum oturuyorum sonuca kadar idare etcez ama drum bu sefer fazla yatma dedi ilk 5 gün dikkat et dedi

sen de ev arıyomuşsun canım allah kolaylık versin ne zor olcak senin için

valla birsencim sen kimseyi bekleme yavaş yavaş başla zaten bi taraf düzelmeye başlayınca gerisi geliyo kolay gelsin

evt canım sorma bakacagız artık bir çaresine zor ama ne yapalım başa gelen çekilir. sende kendine dikkat et canım yorma kendini istirahat et.

merhaba kızlar geldim dr dan kan verdim saat 2 de sonuçları alıcam eeeeeeeeeeeeee sizler nasılsınız

dırım sen dr gitmicekmiydin bugün saat kaçta gidiceksin

valla cnm sabah hicroş aradı bizim doktor şehirdışına ameliyata gitmiş sanırım
uyku sersemiydim sanki geç kalmışım gibi hissetim ama sanırım doğru anladım p.tesi gidecez ......

yaa cnm işte hep bi çağre olur diye koşturuyoruz
ama bu ara olmaması iyi oldu evim allak bullak
hala adet olmadım ama gergin değilim sadece beyaz akıntım var kasık ağrım var zaten aşılama iptal olduğu günden beri var inş.olurum dün bitti farlutal

neyse molaa yeter gidem salaonu yerleştiriyoum vitrinler gidince bi ferah oldu aman şimdi koltuğu şölemi koysam bölemi koysan proje çiziyorum kafamdan

ev taşıcakmışsın canım benim sen sıkma canını ve üzme kendini annesi yardım eder sana bebeğin seni üzmez merak etme yavaş yavaş yaparsın allahın izniyle inş

hoşgeldin canımm inşllah öyle olur canımm. bende öyle düşünüyorum bir ev bulayımda hayırlısı ile gerisini yavaş yavaş yaparım diyorum.

bak ben açmadım bu konuyu ama sen açtın maden diyeyim
bende kırgınım??????
ama şunu anlamadım ogünki yazımda seni kıracak bir uslubum yoktu
aramızdaki samimiyetten ötürü o tarz bir yazı yazdım
herşeyden öte seni kırabileceğimi düşünmüş olmana üzüldüm aynı
yolda giden kader arkadaşıyız bizŞeniz
seni anlayan biriyim sadece kendini bu kadar üzmene dayanamadım
ve ketunca böle yapmamanı istedim
çünki zaten içinde olduğumuz durum bir karamsar ve o şekilde düşünmen
seni daha çok bunalıma iteceğini düşündüm
hala diyorum Çok üzgünüm çoookasla öle düşünme
benim halama doktor demişki kadın demiş senin aslaaa amaaaaaa aslaaa çocuğun olmaz
senin yumurtalıkların rahimlerin yağ bağlamış çocuğun olmazzz demişşş
halam 100 kilo felanmış belki daha fazla .....ama 15 yıl sonra çocuğu olmuş dokotr ultrasonla baktığında görememiş düşün yağdan ve demişki halam oradan göremezsin kan testi yap demiş....ve kuzenimi görmüşlerrrrrrrrrrrr....
yani rabbim istedikten sonra sende çok iyi biliyorsun olacak......senden ne farkım var benim aynı durumdayız ama ben inanıyorumki bebeğimiz olacka o bu vesile olacak ve olacakk...........karamsar düşünce karamsarlığı getiriyor aşılama olacağında umutsuzdum ama rahattım olacak dedim tan 16 gün o iğeneleri yaptım 14 gün ağlamaktan deli oldum
bomboma sor bak nasıl ağlıyordum...........ama sonra topladım kendimi tüm olumsuzluklara rağmen olacak diyorummmmmm...
bu bizim sınavımız cnm ......sen çok inaçlı birisin cnm ..........
kendi umutsuzluk dünyasına itme umudun ışığın olsun....
beraber kutlayalım sevincini ......bak ezan okunuyorrrrrrrr inş.bir bebeğin olurda
anlarsın...bu dediklerimi ....kızma bana .........kırılmayalım tek amacımız çocuk hayırlı sağlıklı bir evlat başka ne istiyoruzda birbirimizi kırıyoruzŞeniza.s.

ben geldim hey alooooooooooo
kim kime kırılmış amann yapmayın ne olur
ben de benzer şeyler yaşadım ama çok boş yaaa
gereksiz yani
fakecim canım arkadaşım benim seni çok iyi anlıyorum ve hak da veriyorum ama inan bana o sert çıkışlarını birsen kötü iniyetle yapmadı tam tersi iyi niyetinden art niyetsiz olduğundan yaptırım gücü etkisi daha fazla olsun diye söyle söyledi inan bana
bizler burda çok uzun zamandır nerdeyse hergün beraberiz ve çok özel çok mahrem şeyleri konuşuyoruz amacımız aynı hepimizin anne olmak onun için bu uğurda yapılan her şey mubahdır bitanesi karamsarlık umutsuzluk uçurumundan düşme diye birsen seni kolundan sımsıkı tuttu bitanem böyle düşün bence yoksa o kadar temiz kalpli yüreği güzel bi insan ki çok hassas biri o
iğneyi yaparken elinin nasıl titrediğini nasıl dualar ettiğini nasıl kan ter içinde kaldığını ben ve neşe biliyoruz ve dediği gibi 14.gün dr dan geldiğindeki ağlamasına içim paramparça oldu ne söyliyeceğimi kimi arayacağımı şaşırdım rehberimdeki bütün kk kızları aradım birseni aramaları için
onun için güzeller güzeli sakın sakın sabrımızı ve umudumuz kaybetmicez
bak dün gerek benim gördüğüm rüya gerekse nurayın gördüğü rüya bana o kadar umut olduğu anlatamam 5 cm kistim olmasına rağmen ufak şeylerden bile umut yüklenmeyi öğrendim ben
benim yazıştığım bi sayfa daha var belki biliyorsundur orda da bi adaşım var ben 3 nisanda kürtaj olmuştum o ise 4 nisan ve ikimizde adet olamıyorduk adet sökücü içtiğimiz halde o 23 haziranda ilk adetini oldu bende 26 haziran ve bugün test yaptı ve HAMİLEEEEEEEEEEEEEE bundan daha mutlu bir haber olabilir mi inş.hepimiz hamile kalıcaz ama bugün ama yarın
beni anladığını umuyorum
bak bernaya fatoşa herşeye her zorluğa rağmen umutlarını kaybetmiyorlar
her ay yeni yeni yeniden umut yükleniyorlar

kızzz bombom ne güsel anlatmsın cnm benim
nasulsın demek arkadaş hamiş hee süper yaaa
bende kendşmi hastanede gördüm doğumamı gitmişim
hamilymişimimi bilmiyorum neyse bu ay olmaaycağı için popom açıkta kalmış
tatile gidiyon heee ohhh süperr yaaaaaaaaa
ben hala cebelleşiyorum ama salonu temizledim sandalyeleri sildim koltukarın ahşap yerlerini silidim camını sildim(camda kuş yuvası kadar hee:)bu arada sirkeli su ile sildim harika parladı tek sirke koydum suya)güzel parlatıyolar tüllerini perdesini yıkadım şimdi son kez yerini slip çıkacam koltuk yerlerini değiştirdim öldüm yaaa sırdıma bir ağrı saplandı anlamadım.....birde midem nasıl ekişiyor cnmm sabha sadece kaşar ekmek yedim peynir mideme dokundu sanırım yaa ölüyorum gidip soda almakda istemiyorum üşeniyorum yani hahhahaaa .......................oooofffffffffffff bu ev biterse varyaaa allahımmmmmmmm yaaaaaaaaa bana bakkkk evimin işi bitince sizi alacam heeeeeeeeee şimdiden bişeyler bulllllllllll haberin olsunnnnnnnnnn

aramıza hoşgeldin canım keşke yakın olsaydında gelseydin sende ama kısmet olursa yinede beklerim

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar iyiysiniz iyi
neyse ben kısadan diyim kimse kimseye kıracak bişey demez burda sonuçta burası paylaşım sitesi ve herkes herkesin iyiliğini istiyor
ve birisine kırılınca söylenir ve bir şekşlde konu açığa çıkarılıp yanlışsa düzelir
lütfen burda birsenin dediği gibi hepimiz aynı savaşın içindeyiz ve bu savaştan galip çıkacaz inanın buna:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…