Aysonu Kizlari 2008

bitmiyor valla kuşum tabanlarım sızlıyor ama bitmek bilmiyor valla yaaaaaaaa
offfffff itsede gezsem tozsammmm annem diyor 1 hafta benle dayımların yazlığı var şilede oraya gidelim diyor
arkadaşım var gümüşyakaya gidelim diyor şu yeni dooğum yapan arkadaş bende gelürüm zaten onun maalie olacak...bilmemki ne yapsam konumuna düştüm
sonra neşemle bombopm gelecek bana
ayyyyyyyyyyyyyy ben birde ağustostosda kapa girem dedim neredeeeeeee baksana kuşummmm :teytey:

KIZZZZ sen bos durabılır mısın hecccc:teytey:
illaki bulursun sen yapılcak iş gidilcek yer heheheh

durmam askum yaaaa baksana evi böle temizlemişken ipin ucunu hiç bırakmam ben cnm yaa çok zor oluyormuş ipin ucunu bırakınca yaaa
annem helak oldu ben öleee

gezme konusunda kararsınızım evim evim güsel evim birde kocadan ayrı kalmak fena oluyor mutlu olmuyorum onsuz ben nerede olursam olayımmm
o olunca herşey tam geliyor bana ...............
ama gümüşyakaya gidersek hafta içi gidip h.içi dönecez taze bebekle oda eşim burada olmadığı bir vakte gelir olur biter hahhaa

birdekkkk nuray kuşum var oda başka sayfalarda kesinnnnnnnnnnnnnnnn bende mola verdim ya bugün bitecek bu iş yada ben bitecemmmmmmmmmmmm

oyle gezınıyrm kusummmmmmmmm
bugun bıtırmmen sart mı yaw bu kadar yıpratma kendını bıdenem

ahhhh kuşum yaaaa bitsin bitsinde bende rahat edem yaaa valla burada bile yazmaktan sizin içinize gına geldi inan bana tabanlarım sızlıyor ama bitircem bu aksam bu balkonuda bitridimmi iş biter kocamın işi bitsin girecem yerleri silecem kocamda gardolabı yapacak baza altından alacam kışlıkları sokcam içine birde dolabın içine sokcam yemek takımlarını o kadar yapabilidğim kadarını yapacam bu gece annem sızdı zaten balkon camlarına uyuz oldu dedi üstün körü sil zaten buzlu cam bidesilinmiyor sarkmak lazım eee6.kat korkuyom ...anemde boşver dedi.............yerlerini silem kilimlerini sereyimmmmmmmmmmmmmm bitecek inş. yaaaaa 1 yıllık temizlik gibi geldi ama yapsam 10 günde aynı olurrrrrr....................

inşallah birsencim inşallahhh allahın izni ile benimde ümidim var valla hayırlısı inşallah

inşallah birsencim inşallahhh allahın izni ile benimde ümidim var valla hayırlısı inşallah

kuşum sen niredeydin bugün ya biz baya kaynattık
ben çok yoruldum fenalardayım balkonum jaldı tek temizlenecek yapacaktım ama halim kalmadı artıkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::a015:

ben çok yoruldum fenalardayım balkonum jaldı tek temizlenecek yapacaktım ama halim kalmadı artıkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::a015:

ya sorma abimler bizdeydi 2 gündür yengemle beraber bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik yerleştirdik falan yardım etti saolsun evi temizledi annem geldi komşularım geldi falan yoğunduk yani oturamadım pek pc ye

kız mahvettin kendünü yavaş yavaş yap dedükkk demü sanaaaa yordun bünyeyi iyice acelen ne hergün bir tarafı yapsaydın canım dinlenemedin accık sende yawww

yahu benim pc yi abimle kızım karıştırıyordu 2 gündür yavaşlık vardı bihalt ettiler sanırım msn açılmıyor benim yawwww offfff

yahu benim pc yi abimle kızım karıştırıyordu 2 gündür yavaşlık vardı bihalt ettiler sanırım msn açılmıyor benim yawwww offfff

cnm yavaş yapalımda tatlımmmmmm bıktım yaaa heryer heryerde halada bitmedi tatlım kafayı yiyecem yaaaaaaaaaaaa offffffffffff
yarında balkonu temizleyelim dolabı yerleştirelim bitsin işim ya p.tesi uyuyacam fosurrr fosurrrr hahaha

kız p.tesi erken buluşalımmı ?

OLUR CANIM NEDEN OLMASINNN buluşalım valla biraz kaynatalım dimiii ben sabahtan işim var accıkkk kızımla gelirim büyük ihtimal onun dplomayı alamadık ya onu alıcaz birde muhtardan işi,miz varrr 1 e kadar işimiz hallolurrr sanırım sonra biz bakırköy e gelicez kardeşimin düğünü için kızıma ve kendime kıyafet bakmam lazım 3 gibi işimiz biter herhalde hastaneye geliriz olurmuuu

KIZLAR MERHABA ..

nasılsınızz..bende iyiyim bi bakınyaım dedim...

9. gündeyim kızlar ...inşallah bu ay olur bebiş..bakalım stres yok ilişkiyi bebek için düşünmek yokkkkkk... rahat olacammm..

öpüyorum...

hadi inşallah canim hayirlisiyla müjdeli haberler aliriz senden de bu ay mübarek aylardayiz bol bol dua edin allah dualarimizi kabul etsin işimiz gücümüz rast gitsin yüzümüz hep gülsün inşallah

huuuuuuuuuu nireye gittin gııııııııııııııııııııııııııı
buradayım cnm buradayımmm banyoyu sildim duş aldım geldimm
satt 3 de mi buluşalım diyon analmadım ben yoksa direk hastanedemi buluşalım?
bide nişanı olan kardeşinin düğünümü bu kızz düğün olmadı yawww sen daha hamiş değildin hani nişandaaa

oooo adet olunduuuu daa beklemeye geçildi heee hadi bakalım bolll şansss

3 te hastanenin karşısındaki pastanede kadir hasın girişindeki hani hastane kapısına bakan tarafta yanii buluşalım bişiiler içer konuşuruzzz.
düğün nişanlı olanın evet canımmm artkkk resmen evli aslındaa nikah kıyıldı 24 ağustosta düğün varrr nasipse ayrıca nişan olduğunda hamiş olduğumu bilmiyordum canım henüzzz eşim annem maaaa aile beni oynatmadı ben halaya ucundan katıldım eşimle dans ettim demiştim ya hatırlaaaa ...nişandan 4 gün sonra test yapmıştımmmm hamiş olduğumu ozaman öğrendimmm ....giyecek bişiii bulamıyom kızımda elbise beğenmiyorr bakırköye bakıcaz artıkkk

yani bu resim çekildiğinde aslında 3 haftalık hamiştim ve haberim yoktu ben ümitsizdim ve birdahaki aşılama olmadan röflemi yaptırayım diyordummmmm:roflol::roflol:

.........................................................................

Son düzenleme:
hatırladım cnm tmmm
tmm cnm o dediğin yerde 3 de olacam konuşuruz azcıkkk

bakemm cnmbiraz keyim kaçtı eşimle maddi konulara girdikk sinir oldummm birazcıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…