dırım burdayım kusum ona kızartma yapmayacam azcık kendıme kadr kızartmıstım yagım bıttı bu saaten sonra ugrasamıcam tost yapacak yarın yaparım ona kızartmayı artıkım hehe
senın ıs ne bu ya bıtmek bılmıoo
KIZZZZ sen bos durabılır mısın hecccc:teytey:
illaki bulursun sen yapılcak iş gidilcek yer heheheh
oyle gezınıyrm kusummmmmmmmm
bugun bıtırmmen sart mı yaw bu kadar yıpratma kendını bıdenem
uyuyacan tabi kuşumm alla allaa tosunpaşamıza iyi bak
nuray kız bu bebek erkek gibi geldi bana yaaa tosunpaşa olsun adı kızmazsan tabiigamyoncuiremsu:1rolleyes:cnm benim işlerim bitmedi nerede yıkıyoz kalkdırıyoz yerleştiriyoruz daha mutfağın işi bitmedi annem bütün sepzeliklerimi kur erzak dolabımı ortum takıp yıkadı yawwww....şimdi kahvaltıdan kalktık buzdolabını silem ben diyor bende oturma odasının camını silecem tozunu alacam yerini silecem bitecek birtek kapalı balkon ve banyo kalıyorr....bugün bitecek inş..kuşummm annem bu artık heryeri didiklerrr attıklarıma bakıyor bu atılırmı bu satılırmı oooo bitmiyor yaniiii
üleynnnn sana dedim yaaa ben benim dediğim inandırıcı gelmedimi cicimm
ramazanda olursa tedavin ya orucu yersin yada tedaviyi...
ahanda hatun açıklamış sanaaa
hiçroşş kızz çok heycanlıyım latife gideceğim diye sanki bu adamla olacak gibi geliyor
inş.adet olmadan giderimde bana belki doğum kontrol hapı vermez şöle yumurta geliştirip çatlacak ilaç verir hee ne dersin cnm??
nuray adet düzenliyici haplar yumurta geliştirmiyormu kuzum sankim öle demişdin bana sen onlar yumurta oluşumu engelliyormu?benim halam kızına onu kullanırken hamiş kalmışda :uhm:
inşallah birsencim inşallahhh allahın izni ile benimde ümidim var valla hayırlısı inşallah
kuşum sen niredeydin bugün ya biz baya kaynattık
ben çok yoruldum fenalardayım balkonum jaldı tek temizlenecek yapacaktım ama halim kalmadı artıkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::a015:
kuşum sen niredeydin bugün ya biz baya kaynattık
ben çok yoruldum fenalardayım balkonum jaldı tek temizlenecek yapacaktım ama halim kalmadı artıkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::a015:
yahu benim pc yi abimle kızım karıştırıyordu 2 gündür yavaşlık vardı bihalt ettiler sanırım msn açılmıyor benim yawwww offfff
cnm yavaş yapalımda tatlımmmmmm bıktım yaaa heryer heryerde halada bitmedi tatlım kafayı yiyecem yaaaaaaaaaaaa offffffffffff
yarında balkonu temizleyelim dolabı yerleştirelim bitsin işim ya p.tesi uyuyacam fosurrr fosurrrr hahaha
kız p.tesi erken buluşalımmı ?
kizlar merhaba ..
Nasılsınızz..bende iyiyim bi bakınyaım dedim...
9. Gündeyim kızlar ...inşallah bu ay olur bebiş..bakalım stres yok ilişkiyi bebek için düşünmek yokkkkkk... Rahat olacammm..
öpüyorum...
buradayım cnm buradayımmm banyoyu sildim duş aldım geldimmhuuuuuuuuuu nireye gittin gııııııııııııııııııııııııııı
KIZLAR MERHABA ..
nasılsınızz..bende iyiyim bi bakınyaım dedim...
9. gündeyim kızlar ...inşallah bu ay olur bebiş..bakalım stres yok ilişkiyi bebek için düşünmek yokkkkkk... rahat olacammm..
öpüyorum...
buradayım cnm buradayımmm banyoyu sildim duş aldım geldimm
satt 3 de mi buluşalım diyon analmadım ben yoksa direk hastanedemi buluşalım?
bide nişanı olan kardeşinin düğünümü bu kızz düğün olmadı yawww sen daha hamiş değildin hani nişandaaa
oooo adet olunduuuu daa beklemeye geçildi heee hadi bakalım bolll şansss
hatırladım cnm tmmm3 te hastanenin karşısındaki pastanede kadir hasın girişindeki hani hastane kapısına bakan tarafta yanii buluşalım bişiiler içer konuşuruzzz.
düğün nişanlı olanın evet canımmm artkkk resmen evli aslındaa nikah kıyıldı 24 ağustosta düğün varrr nasipse ayrıca nişan olduğunda hamiş olduğumu bilmiyordum canım henüzzz eşim annem maaaa aile beni oynatmadı ben halaya ucundan katıldım eşimle dans ettim demiştim ya hatırlaaaa ...nişandan 4 gün sonra test yapmıştımmmm hamiş olduğumu ozaman öğrendimmm ....giyecek bişiii bulamıyom kızımda elbise beğenmiyorr bakırköye bakıcaz artıkkk
yani bu resim çekildiğinde aslında 3 haftalık hamiştim ve haberim yoktu ben ümitsizdim ve birdahaki aşılama olmadan röflemi yaptırayım diyordummmmm:roflol::roflol:
http://forump.kucukresim.com/uploads/resssim-7bc5b9.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?