Allah allah az önce sayfaya girerken ilk sayfada seni yeşil gördüm yawww ne işşşşşşş benim pc mi uyanamadi hala yoksam sitemiiii:roflol:
dirim kuş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş:dance::dance:
canım ya ben 8 dedi mi en gec uyanıyorum ama bugun yine iyi uyudum sayılır 9a dogru uyandım
gece 10bucuk gibi sızmısım yine
kuşum ne bu hergun hamur yemeyin yaa kilo verecen sen daha
dr amcan kızar sonraaaaklava:naniknanik
iyi canim o zaman arada kacamak olur heheyerimseniben
sisme kusum ama dikkat et zaten adet olmamak sisiriyor seni:teselli:
farlutali ictin ya mutlaka olman gerekiyor hap biteli baya olmus isini olc kusum dusecekmi bakalim dusmezse bir test al yap
bebek varsa ona zarar vermiyor farlutal yani adeti sokturmuyor
ay ne guzel bir supriz olur yaaa:dance:
günaydınn güzel hanımlarr bakıyorum sabah sabah kaynatıyorsunuzz ne güzell. herkes nasıl iyimi,dırımcımm işlerini bitirdin mi tatlım.
ayy aslicim nasilsin sonunda denk gelebildik yaa
1ay kalmis doguma sezaryan mi normal mi dusunuyorsunuz
cok heyecanli misin:dance:
bebisin odasi hazir mi:dance:
ayy ne guzel ben de hersey almak istiyorum ama erken diye kendimi tutuyorum 6ay dolunca baslayacagm eylul ayinda artik
hmm isin dusmemissss bu daha adet olmayacaksin dimek oluyor
2gun daha olc bir testcik yapiver be kusum yaww nolcak eline yapismaz belkim cift cizgiyi gorces
ooooooooooo aslıcığım tamam demek herşey süperr evet cnm hastaydın doğrunuraycımm sorma az bir zamanımız kaldı bebişin herşeyi hazır annemler geldiginde herşeyini hazırladılar benim ve bebişin çantası kıyafetlerimiz.odasını da aldık önümüzdeki hafta gelir diye bekliyoruz.bende şimdiye kadar hiçbirşey almamıştım annemleri beklemiştim onlar gelince herşeyi tamamladık bir iki eksigimiz var onlarıda tamamlayacagım. canım ben normal dogum düşünüyorum ama bakalım nasip kısmet ne olur bilmiyorum benim canım tatlıdır herkes sen normal dogum yapamazsın diyorlar ama bende ummadıgınız taş baş yarar diyorum hiç belli olmaz dedim ama açıkçası bende korkmuyor degilim normaldende sezeryandanda korkuyorum. senin bebişte büyümüş annesii.
dırımcımm akşamları ve hafta sonları malum biliyorsunuz tatlım pc eşimde 5 dk olsun geçemiyorum vermiyor artık. geçen hafta içi burdaydım tatlım ama hatırlarsan rahatsızdım dünden beri iyiyim artıkk.
sizlerde iyisiniz degilmi şekerler.
oyyy nasil sabrettinn o kadar:1shok: ben simdiden seciorum netten sunu alacagim bunu alirim diye heheh
sen son ana kadar sabretmissin helal sana:içelim: evet canim benimki de buyuyor zaman cabuk geciyor son ultrasonda 10gun ileri atti kendini bebis ve dogum tarihi 13 ocaktan 3 ocaga geldi
ee sezaryan olursa ki ben oyle istiyorum 38haftada alinir bu da 20aralik civari oluyor surda 5 ay kalmis oluyor:1shok: alinacak cok sey var bebek odasiydi arabasiydi besigiydi esyalariydi dogumdu kac milyarin kapisi..Allah yardimcimiz olsun hehe:1rolleyes:
yaa arzu neden hıc gırmıyor ya:mymeka:
kendı ıslerınde calısıyor yanı gırebılır ınsan 5 dk ugrar yaaaa dogum yapıcak nerdeysee
yaaaaaaaaaaaaaaa aysonu kızları ilk bebeği kimden gelecek arzu kuşumdan mı gelecek
kzılar arzu erken doğum tehlikesi atlatmış geçen hafta beni aradı ama şimdi iyyimiş cnmmmm benimmm
ayyy kıyamam sana teyzesiiii hic zahmet etme kusum benimmm dusunmen yeterŞeniz
askum bana kalsa hemen alıcam 3 5 bişey ama malum su an sıkısıgız hem de erken..6ayımızı eylulde dolduracagz o zaman ciddi bir alısveriş yapacagım odasını da 7aydan sonra almayı dusunuorum şimdilik planım bu kusum bir aksilik olmaz da Allah nasip ederse
çok ufak bişey yaaa ne olacakkk hahahaaa
aslımada doğum yapınca gitmek istiyorum ama yanlız olmaz neşemi ayartacam
hahahaaaaa
sen bekle alışveriş için kuşummmm bilioyorum çok zor ama daha cinsiyetini göstermedi daha velet yaaaa hahahaa
evet canım bir ev tasımak kac milyara patlıyor zaten bosver iyi yapmıssınız varsa ne geregi var fazla acılmaman iyi olmuş kuşum bebiş dogunca zaten onun doktor bez vs bısuru gideri oluyorkafamçokkarıştı
yaaaaaaaaaaaaaaa aysonu kızları ilk bebeği kimden gelecek arzu kuşumdan mı gelecek
kzılar arzu erken doğum tehlikesi atlatmış geçen hafta beni aradı ama şimdi iyyimiş cnmmmm benimmm
hicran günaydınn canımm hoşgeldinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?