Aysonu Kizlari 2008

Allah allah az önce sayfaya girerken ilk sayfada seni yeşil gördüm yawww ne işşşşşşş benim pc mi uyanamadi hala yoksam sitemiiii:roflol:

dirim kuş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş:dance::dance:

aşkummmmmmm geldim tabiiiiiiiiiiii:lepi::teytey:sen erkencisin valla bütün hamişler fosur fosur uyuyorrr sen erkencisinnn aşkummmm
aksam geç vakitlere kadar buradaydım okeye sardım kk da açıktııı
saat 2 de yattım aksam herkes sızınca benim balkon temizliği yattı
şimdi kahvaltı edecez annem yine hamur almış çok sevmiş buranın hamurunu :roflol::icecream:

yaaaa sorma kuşum ama biz ölee çok hamur alıp yemeyiz hatta hiç yemeyiz annem sever ben almam eve yanii iki gün arka arkaya oldu ama olsun bakalım
ekmek yemeden 3-4 tane bana yeter bu temilzik bitsin başlıyommm diyeteee hahahaa adet olamadım kuşummm bak gör yine şişecemmm
adet belirtimde yok yaaaa bugün hap biteli 4 gün bakalım ne olacak hahahaa

günaydınn güzel hanımlarr bakıyorum sabah sabah kaynatıyorsunuzz ne güzell. herkes nasıl iyimi,dırımcımm işlerini bitirdin mi tatlım.

arada oluyor bazen çok özeniyor nuray kuşum hele o sıkı diyetlerde ben varya nasıl tutmusum kendimi millet işyerinde poğçaları börekleri götürürkenn
herlade ondan şimdi bu kadar istemeyişlik
neyse yapacam kaç zamandır birsen yapacan diyor.....yarın sabah başlarım inş....balkonun işide biter bugünnn
cnm dün ısımı ölçtüm 36.6idi bu sbah tırt oldu ölçemedimmmm
yarın sabah ölçerim kuşummmm

günaydınn güzel hanımlarr bakıyorum sabah sabah kaynatıyorsunuzz ne güzell. herkes nasıl iyimi,dırımcımm işlerini bitirdin mi tatlım.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn aslım nasılsın artık eskisi gibi gelmiyorsun kuşummmmmmm

nuraycımm sorma az bir zamanımız kaldı bebişin herşeyi hazır annemler geldiginde herşeyini hazırladılar benim ve bebişin çantası kıyafetlerimiz.odasını da aldık önümüzdeki hafta gelir diye bekliyoruz.bende şimdiye kadar hiçbirşey almamıştım annemleri beklemiştim onlar gelince herşeyi tamamladık bir iki eksigimiz var onlarıda tamamlayacagım. canım ben normal dogum düşünüyorum ama bakalım nasip kısmet ne olur bilmiyorum benim canım tatlıdır herkes sen normal dogum yapamazsın diyorlar ama bende ummadıgınız taş baş yarar diyorum hiç belli olmaz dedim ama açıkçası bende korkmuyor degilim normaldende sezeryandanda korkuyorum. senin bebişte büyümüş annesii.
dırımcımm akşamları ve hafta sonları malum biliyorsunuz tatlım pc eşimde 5 dk olsun geçemiyorum vermiyor artık. geçen hafta içi burdaydım tatlım ama hatırlarsan rahatsızdım dünden beri iyiyim artıkk.
sizlerde iyisiniz degilmi şekerler. :1hug:

aaaaaaaaa evet aslıcığımmm bebeğin hazırmı şeyleriii gülümm

nuray kuşş ne vakittt alacaksın eşyaları yaaa
cinsiyet belli olsun bende küçük bişey yollayacammm sanaaa

sorma nuraycım sabrettim ama birde kardeşim benim yegenlerin eşyalarından kullanmadıgı yada az kullandıgı eşyalar vardı hemde çok bana sakın birşey alma dediler gelince eksiklerini tamamlarız dediler geldiklerinde bir valiz bir çanta dolusu eşya ile geldiler yine çok birşey alamadım ben şunu almak bunu almak istiyorum dedigimde hep kızdılar aldırmadılar şunu yapacagım dedigimde yaptırmadılar herşeyimi kursagımda bıraktınız dedim. yinede alışverişe çıktık ne istediysem azda olsa aldım artık. ama gerçekten allah kolaylık versin allahım bebişimlerimizi nasibiyle geliyorlar. dedigin gibi çok masraflarımız olacak daha bizim birde daha ev işimiz var bakalım hakkımızda hayırlısı.

hmm isin dusmemissss bu daha adet olmayacaksin dimek oluyor
2gun daha olc bir testcik yapiver be kusum yaww nolcak eline yapismaz belkim cift cizgiyi gorces

yok be gülüm hiç hissetmiyorummmm öle bişey insan hamiş olsa hissetmezmi deli gibi çamaşur suları yağçözler kullandım hani varsa bile bişey o çocuk keş olur o kokulara :roflol:

ooooooooooo aslıcığım tamam demek herşey süperr evet cnm hastaydın doğru
ama alışmısım her gün seni görmeye tatlım yaaa bu arada esrada gelmiyor hiççç evde pc var acaba nedennn

ooo oğlak olacka cicimm ben çok severim oğlakları zeki akllı olurlar anlaştığı en iyi burçlar boğa ve başakttır...tertipli temizdir..........

yaaaaaaaaaaaaaaa aysonu kızları ilk bebeği kimden gelecek arzu kuşumdan mı gelecek

kzılar arzu erken doğum tehlikesi atlatmış geçen hafta beni aradı ama şimdi iyyimiş cnmmmm benimmm

yaa arzu neden hıc gırmıyor ya:mymeka:
kendı ıslerınde calısıyor yanı gırebılır ınsan 5 dk ugrar yaaaa dogum yapıcak nerdeysee

nuray kızz nezaman gidiyon doktora cinsiyetini nezaman öğrencez yeğenimizinnn

ayyyyyyy birde yediklerine dikkat et sebze meyve ağırlıklı beslen ben bir ara kaçırdım ucunu sanırım ilaçlarda var tabii 16 kilo almışım şu ana kadar ayaklarım ellerim bacaklarım şişti valla su topladım hep feciii allah hepimizin yardımcısı olsun

yaaaaaaaaaaaaaaa aysonu kızları ilk bebeği kimden gelecek arzu kuşumdan mı gelecek

kzılar arzu erken doğum tehlikesi atlatmış geçen hafta beni aradı ama şimdi iyyimiş cnmmmm benimmm

aaa neden nasıl olmuş dırımcımm. evt dırımcım bakalım ilk önce kim dogum yapacak bende korkuyorum valla annem gelmeden kimse yokken birde erken dogum olursa diye ama pek düşünmemeye çalışıyorum stres yokk. yerimseniben

ayyyyy ev taşımakkkk çok masraflı yaaa ben bir boya yaptımm 700 ytl patladı ıvır zıvır aldıkk ama sadece boyası ve badanacısı 500 ytl
bizde kuşum bu ayyy ayın birine kadar sıkcazzz sinir oldum bana paramız var dedi
dünde sende kaçpara var dedi yaaaa dedim hani paramız vardı fatura yatırdım diyor ama gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaaa............neyseee artık aynın birine kadar sıkacazz....merket alışverişinide ayın 10 dan sonra yapabileceğiz ama anası ağlatam deterjanlar suyunu çektii ...o vakte kadar idare edeceğim kadar varr allahtann.............

aslı öndeydi diye biliyom yanlışmıyım gerçi bu bebişler zaman mekan tanımıyor benim kız 15 gün erken gelmişti he heeee:roflol:

dırımcımm sorma valla bilmiyorumm dün eşime diyorum ev bakmaya gidelim internetten baktık emlakçıdan bulmak istemiyor öyle olsa ben 2 saat içinde bulurum diyor senin için şimdilik kolay herhalde diyor oda sıkılıyor tabi ne yapsın bizdede aynen durumlarr sıkıntıda nerden baksanız ev taşımaydı dogumdu bize 2,500-3,00 ytlye malocak gibi görünüyor. allahım herkese kolaylık versinn gerçekten geçinmek çok zorr.hayatt şartları zor.

hicran günaydınn canımm hoşgeldinn.

sanada günaydınnn ay kahvaltıyı hazırladım accık ucundan götürdüm benim kız hala fosur fosur uyuyorrr valla kaldıramıyorumm tek başımada kahvaltı edemiyorum gece geç yatıyor benim sıpam bide sıcaktan uyanıyor sık sık öğlene kadar da uyuyorr napcam bilmiom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…