Aysonu Kizlari 2008

selammmmmmm bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmm ne kaynatıyonuz bakiiimmmm

ayyyy bacım dikkat et kendine yaa kilo al bişey olmazz yaaaaa
veririsin önce bebeğin ve sen geliyorsunnn sağlıklı olunnn yeter kiloyu veirisin
doğumdan sonra ben hamiş kalayım 100 kiloda olsam umrumda değil yaaa

tabi stres yok cnm yaaa arzu cnm 5-6 aylıkken evini işini taşıdı ankaradan fethiyeye ondan öle olmuş olabilir koca ev tutmuş temizletmiş çok yük taşıdı sırtında doktorda demişş sen çok yorulmuşsun diyee öle sık sancılanınca hastaneye atmışlar kendilerini
sonra biraz kalmış ama şimdi iyiyim dedi....ağustosa doğum olacak işte vaktinde doğsun isiyor kızcağız tabii

sorma canım ben yalnız kahvaltı etmeye alıştım bende hiç sevmiyorum yalnız kahvaltı yapmayı ama eşim geç kalkar hafta sonları kalkıncada hemen kahvaltı yapamaz dünde çorludan kuzenim geldi oda kalkmadı onun uyanmasını bekliyorum onunla birlikte yaparım diye. hicrancım arzu ile bizim günlerimiz çok yakındı ama dedigin gibi ne olup ne bitecegi hiç belli olmaz agustos anneleri dogum yapmaya başladılar bile.

valla iyi yaparsın nuraycım bende internetten modellere falan baktım dışarı çıkınca önünden geçtiğim mağzalara girip kalite fiyatr sordum 6 ay doluncada gittim herbişeyini aldım çok şükür allah nasip ederse bebeğimde zamanında sağ salim gelirse değmeyin keyfimize darısı tüm kk lıların başına inşallah

öle deme birsencim kiloya ben görüntü dolayısıyle takılmıyorum gerçekten çok zorluyor beni nefes darlığı çekiyom alerjik astımda var ya bende .. ben hayatımda 65 i geçmemişim oda bir kızımın doğumunda birde fıtık ameliyatımdan sonra görmüştüm 63 ü şimdi feciyim yavvv 94 kilooo kızım doğuma 100 ü bulucam zaten heralde bu gidişle doktorum gebelik zehirlenmesi olcan allah korusun diyor şeker yüksek çıktı bol su içip hamur işini yememeye gayret ediyom ama hayırlısı bakalımm

valla öle hsıcaklarda tetikliyormuş zaten erken doğumları bebeklerimiz sağ salim gelsinde erken geç kabulümüz artıkk .
sen neyapıyorsunnn evdemisin devamlı dolaşıyonmu sıcakta gerçi ama hava

siz kaynatmaya devam edin ben şu kıza birdaha bakiim ay bıraksam akşama kadar uyuyacak valla arkadaşım geldi ingiltereden bugün biraz ona gideyim ordan anneme geçerim kalırım belki görürürüz sonra kızlarrr gelcem azsonra

aslı öndeydi diye biliyom yanlışmıyım gerçi bu bebişler zaman mekan tanımıyor benim kız 15 gün erken gelmişti he heeee:roflol:

kız erken doğar erkek geç doğar diye biliyorum bennnnn

cnm çok zor yaa ama ev bulamayınca ne yapacan doğumdan sonra küçük bebekle nasıl ev taşıyacan mecbur verecen 3-5kuruş emlakcıya tutacak ev yaa
seni düşünsün cnm yaa öle eğreltı nasıl oturcan kuşum yaaa
hayat ne kadar zor yaaaaaaaaaaaaaaaa

senin bu kız seni çok üzüyor gibime geliyo hiçroşum yaaaa
azcık anam hamişşş şöle olgun olayım dese olmaz mı kızz

ohhhhhhhhhhhhhh :çok üzgünüm:özendim şimdi benim kocam çamaşır piyasasındaya toptan bebek ürünleri satan yerler komşuları bizim olsa neler alır o
birde eltim böle çeyiz bebek eşyları satan bir mağzanın muhasebicisi kardeside mağza sorumlusu ben niaşnlıyken hamişdi kendi sonra düşük yaptı onlarda anne hamiş olunca bütün hereks hediye yağdırıyor ...bana diyor hepsi kutlarda paketlerde doğur sana verecem diyor .................ama yokkkkkkkk yok işte gelmiyorrr:teselli:

valla öle hsıcaklarda tetikliyormuş zaten erken doğumları bebeklerimiz sağ salim gelsinde erken geç kabulümüz artıkk .
sen neyapıyorsunnn evdemisin devamlı dolaşıyonmu sıcakta gerçi ama hava

canım hiçbirşey yapmıyorum birkaç gündür midemi üşütmüşüm iyi degildim dünden beri iyiyim çok şükür annemler varken ne güzel hergün yürüyüş yapıyordum iyiydi onlar gittikten sonra yalnız olunca canım istemiyor ama önümüzdeki hafta mutlaka başlamak istiyorum. evde vakit geçiriyorum ama canım çok sıkılıyor.

ahhhh cnm yaaa aman dikkat et kuşum yaaaaa allah korusun allahım sağsağlim doğursaydınız yaaa offff birinize bişey olsa çok üzülürüm ben yaaa aman yaa dikkat edin rabbim koruusn sizi yaaa

hadi güle güle canım benimmmm

doğru diyon ama ben zaten olmuşum 82 kilo kuşum yaaa
adet olamadıkcada şişcem inş.bu dok.bana yarın derki d.kontrole başlma der dermi acaba muayne etmeden istemiyorum doğumkontrol hapı yaa
yumrutlama tembelliği olan hastalara doğumkontrol verilmesi iyi değilmiş kuşum dün araştırdım biraz eeee benimki zaten tembel nasıl olacak bu iş yaaa bazen bezdiriyolar beniii yaaaaaaaaa

neyse ben gdem şu balkonnu temizleyem artık ellerimi bile yıkarken acıyor yaaa
eskiden bu kadar iş yapınca 3 kilo veriyordum şimdi grm gitmez gerçi tartılmadım
ama biliyom bennnnn

öperim sizleri gelecemmmm arada byby çabuk biter balkonnn

geldiiiimmm ay yanıyor heryer yahuuu kapı pencere açınca cereyan ypıyor bide toz almaktan helak oluyoz sonra klimayıda usturuplu şekilde açıp kapıyoz oda çarpar diye korkuyom bide elektrik parası bol gelcek bu ay bize galibaaaa

benimde aşılama işlemlerine başladığımda zaten 11 kilo aldım 78 olmuştum 2.aşılama yapıldığında ordan 78+16=94 oldum işte benim fıtıkta var 4 yerdeydi 1 i patladığı için ameliyat olmuştum diğerleri kilo alınca sorun yaratır demişti beyin cerrahım zaten kemiklerimde inceymişş dr 65 sana sınır demişti 66 olmican diye kızmıştı bana şimdi görse beni koltuğundan fırlar heralde ama allaha şükür rabbim korudu heralde valla bana bu yükü kaldıracak güç vermiş demekki gerçi ayaklar davul oldu taşımıyor galiba artık çüni biraz yüriyeyim akşam ağrıdan yatamıyorum eller parmaklarım incecikti çocuk parmağı gibi şimdilerde dana gibi oldularrr sırnaşık şey:roflol: 2 ayım kaldı ama geçsin doğum olsun hepsi geçer veririm bende kısa zamanda kiloları inşallah

benim elektirk 50-60 civarı geliyor evde olduğumda şimdi 100 rahat bekliyom zaten bakalımm artık allah kerim allah bizeeee biz BEDAŞ aaaaaaaaaaaaaa

evet cnm haklı doktorlar sonucda sen kaç kilo olursan ol o şekilde hamile kalmışsın yapılcka bişey yok ama hamişken çok şişmmek için herşeyi yaparlar
beni diyetisyen bana dediki ben hamiş kalcam dedim o zaman 4 kilo fazlam vardı verem dedim ....yokkkk dedi sen şimdi bunu almışsın
artık verme sadece dikkat et alma kilo dedi bana çünki bebek ilk vitamini annenden alacak diyet yapıyorsun benim verdiklerimi tüketmiyorsun dedi ne olur eksik beslenip kendine zarar veriyorsun dediii ....
dedimki haklısın şimdi kilonu koru başka bişey olmaz merak etme tombiş anneler hamişliklerinde daha az kilo alırlardedi.....
ve sılam 82 kilo hamiş kaldı kaçıncı ayında doğım yaklaışıyor 2 kilomu ne almış bebişler sağlıklı düşünnn

bana toz ve iş demeeeeeeeeeeeee allah aşkınaaa fenalık geldi içimeeee

ben kaçtım gelecem yineeeeeeeeee

:roflol:kızzz birsen beni yarınnn görünce korkma emiii önce sen güzel güzelll pastanede çayını yudumlarıp beni beklerken hafif bir yer sarsıntısı duyacaksınnn sonra kapıdan geçmek için zorlanan koca gövde üzerinde minik bir kafa olan bir göbişşş görcenn hahh işte o benim korkma ne deprem oluyor nede başka bişeyy kapılardan geçmeyen hicran geliyor hicraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

NOT : yarın beni görünce yinede tanımayabilirsin diye ekte resmimi koyuyom bacum ahanda bu beniimmm

http://warrior.kucukresim.com/uploads/4100000000031286bbf0.jpg

Son düzenleme:
canım benim senin nasıl olduğunu biz görmedikmi kuşummm
allah sağlına bişey vermesin çok güselll olacan sennn herşey bebişin için cicimmm

banada 30 gelmiş üstelik 2 hafta evde yoktum bu ay uçar artık çamaşır makinası bulaşık makinası durmadı hiçççç

şaka biryanaaa işte asıl görüntümmmmmmmmmmmmmm

http://archer.kucukresim.com/uploads/img-18910e88a.jpg

ne olacak kuşum neeeee sen anne olacaksın boşver olsunnn
yeterki doğuma kadar sağlını bozacak bişey olmasın
doğum yapınca bi güsel vereceksin ahada bu cadi dediydi dersin

doktor bile bana senin tek çözümün doğumrak dedi eğer doğurursan herşey düzene girecek kilo bile almayacan her ay adet olacan dedi yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…