selammmmmmm bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmm ne kaynatıyonuz bakiiimmmm
aaa neden nasıl olmuş dırımcımm. evt dırımcım bakalım ilk önce kim dogum yapacak bende korkuyorum valla annem gelmeden kimse yokken birde erken dogum olursa diye ama pek düşünmemeye çalışıyorum stres yokk. yerimseniben
sanada günaydınnn ay kahvaltıyı hazırladım accık ucundan götürdüm benim kız hala fosur fosur uyuyorrr valla kaldıramıyorumm tek başımada kahvaltı edemiyorum gece geç yatıyor benim sıpam bide sıcaktan uyanıyor sık sık öğlene kadar da uyuyorr napcam bilmiom valla
ayyy kıyamam sana teyzesiiii hic zahmet etme kusum benimmm dusunmen yeterŞeniz
askum bana kalsa hemen alıcam 3 5 bişey ama malum su an sıkısıgız hem de erken..6ayımızı eylulde dolduracagz o zaman ciddi bir alısveriş yapacagım odasını da 7aydan sonra almayı dusunuorum şimdilik planım bu kusum bir aksilik olmaz da Allah nasip ederse
evet canım bir ev tasımak kac milyara patlıyor zaten bosver iyi yapmıssınız varsa ne geregi var fazla acılmaman iyi olmuş kuşum bebiş dogunca zaten onun doktor bez vs bısuru gideri oluyorkafamçokkarıştı
ayyyy bacım dikkat et kendine yaa kilo al bişey olmazz yaaaaa
veririsin önce bebeğin ve sen geliyorsunnn sağlıklı olunnn yeter kiloyu veirisin
doğumdan sonra ben hamiş kalayım 100 kiloda olsam umrumda değil yaaa
tabi stres yok cnm yaaa arzu cnm 5-6 aylıkken evini işini taşıdı ankaradan fethiyeye ondan öle olmuş olabilir koca ev tutmuş temizletmiş çok yük taşıdı sırtında doktorda demişş sen çok yorulmuşsun diyee öle sık sancılanınca hastaneye atmışlar kendilerini
sonra biraz kalmış ama şimdi iyiyim dedi....ağustosa doğum olacak işte vaktinde doğsun isiyor kızcağız tabii
sorma canım ben yalnız kahvaltı etmeye alıştım bende hiç sevmiyorum yalnız kahvaltı yapmayı ama eşim geç kalkar hafta sonları kalkıncada hemen kahvaltı yapamaz dünde çorludan kuzenim geldi oda kalkmadı onun uyanmasını bekliyorum onunla birlikte yaparım diye. hicrancım arzu ile bizim günlerimiz çok yakındı ama dedigin gibi ne olup ne bitecegi hiç belli olmaz agustos anneleri dogum yapmaya başladılar bile.
hıcranım 15haftalıkken gostermedı velet kız galıba bu yaafisfisfis
2hafta sonra 3lu teste gdecem cnm ıns gostrrırse ogrenırımmm
aslı öndeydi diye biliyom yanlışmıyım gerçi bu bebişler zaman mekan tanımıyor benim kız 15 gün erken gelmişti he heeee:roflol:
dırımcımm sorma valla bilmiyorumm dün eşime diyorum ev bakmaya gidelim internetten baktık emlakçıdan bulmak istemiyor öyle olsa ben 2 saat içinde bulurum diyor senin için şimdilik kolay herhalde diyor oda sıkılıyor tabi ne yapsın bizdede aynen durumlarr sıkıntıda nerden baksanız ev taşımaydı dogumdu bize 2,500-3,00 ytlye malocak gibi görünüyor. allahım herkese kolaylık versinn gerçekten geçinmek çok zorr.hayatt şartları zor.
senin bu kız seni çok üzüyor gibime geliyo hiçroşum yaaaasanada günaydınnn ay kahvaltıyı hazırladım accık ucundan götürdüm benim kız hala fosur fosur uyuyorrr valla kaldıramıyorumm tek başımada kahvaltı edemiyorum gece geç yatıyor benim sıpam bide sıcaktan uyanıyor sık sık öğlene kadar da uyuyorr napcam bilmiom valla
valla iyi yaparsın nuraycım bende internetten modellere falan baktım dışarı çıkınca önünden geçtiğim mağzalara girip kalite fiyatr sordum 6 ay doluncada gittim herbişeyini aldım çok şükür allah nasip ederse bebeğimde zamanında sağ salim gelirse değmeyin keyfimize darısı tüm kk lıların başına inşallah
valla öle hsıcaklarda tetikliyormuş zaten erken doğumları bebeklerimiz sağ salim gelsinde erken geç kabulümüz artıkk .
sen neyapıyorsunnn evdemisin devamlı dolaşıyonmu sıcakta gerçi ama hava
öle deme birsencim kiloya ben görüntü dolayısıyle takılmıyorum gerçekten çok zorluyor beni nefes darlığı çekiyom alerjik astımda var ya bende .. ben hayatımda 65 i geçmemişim oda bir kızımın doğumunda birde fıtık ameliyatımdan sonra görmüştüm 63 ü şimdi feciyim yavvv 94 kilooo kızım doğuma 100 ü bulucam zaten heralde bu gidişle doktorum gebelik zehirlenmesi olcan allah korusun diyor şeker yüksek çıktı bol su içip hamur işini yememeye gayret ediyom ama hayırlısı bakalımm
hadi güle güle canım benimmmmsiz kaynatmaya devam edin ben şu kıza birdaha bakiim ay bıraksam akşama kadar uyuyacak valla arkadaşım geldi ingiltereden bugün biraz ona gideyim ordan anneme geçerim kalırım belki görürürüz sonra kızlarrr gelcem azsonra
doğru diyon ama ben zaten olmuşum 82 kilo kuşum yaaakız dırım 100kılo olayım olur mu kusumm bebek zora gırıyor artı kılo alınca sekerın tansıyonun cıkıyor vs bısuru tehlıkelı durum oluyor
benım doktor uyarıp duruyor dıkkat et yuruyus yap dıe ben de napacam bılmıom ınsallah cok almam.4ayı doldurdum tam 4 kılo aldım ınsallah bu duzende gıder 12 13 le tamamlarım ınsallahfisfisfis
kusum hic bilmiyorum yaaa senin tedavi adam gibi bir tedavi olamadı zaten yaa off insallah bu yeni doktor guzel yonlendirir
kac kilo ile hamile kaldıgından ziyade ne kadar aldıgın onemliymiş benim doktor oyle dedi.mantıklı aslında cunku birden vucuduna yuk binmiş oluyor.benim eltim 90kusurla nerdeyse 100kilo ile hamile kaldı ama noldu ozel beslenme programı uyguladılar 10kilo kadar aldı dogumda zaten 7 kilosu gitmiş 3 kilo fazla ile dogumdan cıktı.onemli olan hamişken bogazını tutabilmekkafamçokkarıştı
aman hıcranım elektrık aldı basını gıttı yuzde 20zam ne demek gecen ay 1 hafta kadar calıstırdım 25 olan fatura hemen 55e cıkmıs ee bunun uzerıne yuzde20zamla cıktı zaten aynı fatura 70e
devamlı calıstırsan 100u gecer faturaa.s
ben de acıyorum heryerı ama tozdan gecılmıo aynen maleseffffffff
kusum hic bilmiyorum yaaa senin tedavi adam gibi bir tedavi olamadı zaten yaa off insallah bu yeni doktor guzel yonlendirir
kac kilo ile hamile kaldıgından ziyade ne kadar aldıgın onemliymiş benim doktor oyle dedi.mantıklı aslında cunku birden vucuduna yuk binmiş oluyor.benim eltim 90kusurla nerdeyse 100kilo ile hamile kaldı ama noldu ozel beslenme programı uyguladılar 10kilo kadar aldı dogumda zaten 7 kilosu gitmiş 3 kilo fazla ile dogumdan cıktı.onemli olan hamişken bogazını tutabilmekkafamçokkarıştı
geldiiiimmm ay yanıyor heryer yahuuu kapı pencere açınca cereyan ypıyor bide toz almaktan helak oluyoz sonra klimayıda usturuplu şekilde açıp kapıyoz oda çarpar diye korkuyom bide elektrik parası bol gelcek bu ay bize galibaaaa
evet cnm haklı doktorlar sonucda sen kaç kilo olursan ol o şekilde hamile kalmışsın yapılcka bişey yok ama hamişken çok şişmmek için herşeyi yaparlar
beni diyetisyen bana dediki ben hamiş kalcam dedim o zaman 4 kilo fazlam vardı verem dedim ....yokkkk dedi sen şimdi bunu almışsın
artık verme sadece dikkat et alma kilo dedi bana çünki bebek ilk vitamini annenden alacak diyet yapıyorsun benim verdiklerimi tüketmiyorsun dedi ne olur eksik beslenip kendine zarar veriyorsun dediii ....
dedimki haklısın şimdi kilonu koru başka bişey olmaz merak etme tombiş anneler hamişliklerinde daha az kilo alırlardedi.....
ve sılam 82 kilo hamiş kaldı kaçıncı ayında doğım yaklaışıyor 2 kilomu ne almış bebişler sağlıklı düşünnn
bana toz ve iş demeeeeeeeeeeeee allah aşkınaaa fenalık geldi içimeeee
ben kaçtım gelecem yineeeeeeeeee
canım benim senin nasıl olduğunu biz görmedikmi kuşummmbenimde aşılama işlemlerine başladığımda zaten 11 kilo aldım 78 olmuştum 2.aşılama yapıldığında ordan 78+16=94 oldum işte benim fıtıkta var 4 yerdeydi 1 i patladığı için ameliyat olmuştum diğerleri kilo alınca sorun yaratır demişti beyin cerrahım zaten kemiklerimde inceymişş dr 65 sana sınır demişti 66 olmican diye kızmıştı bana şimdi görse beni koltuğundan fırlar heralde ama allaha şükür rabbim korudu heralde valla bana bu yükü kaldıracak güç vermiş demekki gerçi ayaklar davul oldu taşımıyor galiba artık çüni biraz yüriyeyim akşam ağrıdan yatamıyorum eller parmaklarım incecikti çocuk parmağı gibi şimdilerde dana gibi oldularrr sırnaşık şey:roflol: 2 ayım kaldı ama geçsin doğum olsun hepsi geçer veririm bende kısa zamanda kiloları inşallah
aman hıcranım elektrık aldı basını gıttı yuzde 20zam ne demek gecen ay 1 hafta kadar calıstırdım 25 olan fatura hemen 55e cıkmıs ee bunun uzerıne yuzde20zamla cıktı zaten aynı fatura 70e
devamlı calıstırsan 100u gecer faturaa.s
ben de acıyorum heryerı ama tozdan gecılmıo aynen maleseffffffff
:roflol:kızzz birsen beni yarınnn görünce korkma emiii önce sen güzel güzelll pastanede çayını yudumlarıp beni beklerken hafif bir yer sarsıntısı duyacaksınnn sonra kapıdan geçmek için zorlanan koca gövde üzerinde minik bir kafa olan bir göbişşş görcenn hahh işte o benim korkma ne deprem oluyor nede başka bişeyy kapılardan geçmeyen hicran geliyor hicraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
aşkkkk olsunnnnn kuşum yaaaaaaaaaaaaaaa yapma öleeeeeeeeeeee deme sen her halinle güselsinnnnnnnnnnnnnnnn
bende yarın diyetteyim kuşummmm çay içecem sadece birde ara öğün olur bir simit alacam yarısını yeme hakkım var hahahaa
NOT : yarın beni görünce yinede tanımayabilirsin diye ekte resmimi koyuyom bacum ahanda bu beniimmm
http://warrior.kucukresim.com/uploads/4100000000031286bbf0.jpg
kızzz Allah senın canını almasın:roflol:
şaka biryanaaa işte asıl görüntümmmmmmmmmmmmmm
http://archer.kucukresim.com/uploads/img-18910e88a.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?