Aysonu Kizlari 2008

inşallah muradın olacak canım sen hem rahatsızlığından kurlulacaksın hem bebişine kavulşacaksın inşallahhh

cnm doğum yapınca yumrutalıklar eskisi gibi çalışacak dedi
tabi adet olunca düzenli killoda almayacaksın dedi

evet doğru çoğu kadın böyle sorunlar için doğum yapıyor dr öle sölüyor benim bir arkadaş var oda 27 yaşında 1,5 yıllık evli oda düzensiz adet oluyordu yumurtlamada sorunlarıda varmışşş doktor hemen tedaviye alıp yumurta takibi yapıp çatlatma vermiş hamile şimdi 2 hafta sonra doğum yapacak

işte benim motor bozukken hiçbir doktor bana bunu demedi cnm bana sadece çocuk isityormusun istemiyormusun dendi bende istemiyorum dedim
ama bana deseydiki kızım senin yumaoşlar sorunlu seni gel tedavi edelim ileride sorun olur demediler dedikleri tek şey K İ L O V E R R R R R R R R R R R R R R R R R

ama demediler neden kilo alıyorsun sen sadece bakerken varmıydı düzensilik dediller bende yoktu dedim hakkatten yoktu saat gibiydim offfffffff ülen offffffffffff

şaka biryanaaa işte asıl görüntümmmmmmmmmmmmmm

http://archer.kucukresim.com/uploads/img-18910e88a.jpg

arkadaşım resimdeki gerçekten senmisin kaç kiloyla hamile kaldın sakıncası yoksa ?bende çeşitli sebeplerden dolayı fazla kilo aldım hamile kalamıyorum açıkçası vermeye kalksam kesin 2 senem gider eee yaş ileriliyor riske giriyorum o zaman bende bu kilomla hamile kalmak istiyorum dogumdan sonra hepsini birden veririm düşüncesindeyim çevremdeki herkes kilolu oldugum için hamile kalamadıgımı düşünüyor annem bile şakayla karışık sen doguruncaya kadar kızın evlenir diyor çok üzülüyorum ama saglık açısında eşimdede bendede herşey normal ama beklemek beni kahrediyor.

cnm arkadaşımız aslında çok zayıfdı bebek tedavisi görürken kilo aldı
sonra hamiş kaldı ama çoğu kilosunu hamile kalınca aldı çünki biraz hareket yasakdı kendisine

cnm bendede kilo problemi var ama ben normal kilomda iken bebek yapmaya karar verdim ve d.kontrolu bıraktım zaten bırakmamla kilo almam başladı çünki adet göremedim adet göremedikce kilo aldım 1 senede 8 kilo aldım ve 46 gün oldu hala adet olmadım farlutal içtim adetimi beklyiorum....

cnm kilo etken ama bazı kadınlar için bunu doktorun karar veriri her ay düzenli adet oluyrsan sende ve eşinde problem yoksa yumrutalama takibi yaptır cnm
merak etme hamiş kalırısın...........yanılmıyorsam bir çocuğunda var

evet canım 1 tane kızım var profilime girersen kızımı ve beni görürsün adet olamıyorum daha önce spralle korundum geçen sene haziran sonunda çıkarttırdım 3 gün adet olurken 1 güne düştü 3 aydır klomen tedavisi oldum yumurtalıklarım gayet iyi çalışıyor eşimde test yaptırdı ama klomende beni sanki şişirdi gibi kilom aynı ama görünüşte çok almışım gibi canım bende annem çok hastalanıyor ona bakıcam diye eve kapanıp kilo aldım benden başka kimse bakamaz herşeyiyle ben ilgilenirim ha buarada annem yatalak falan degil sadece 2 kere kalp ameliyatı geçirdigi için biz fazla ilgileniyoruz .neyse canım sagol ilgin için.teşekkürler

cnm klomen şişlik yapar merak etme kilo almadıysan sorun yokkkkkkkkkkkkk
biraz diyet birazda spor yap cnm mesela ben p.tesi diyete ve spora başlıyorum daha önce çok diyetisyene gittiğimden biliyorum neler yapacağımı bakalım 1 haftada ne elde edecez

ogle yemegi yedik camasirlar makinede mutfak toplandi simdi net zamania.s
camasirlar bitsin de onlar asilirken odalar toplancak sonra esim evde ya salon batti bir supurup vileda yapmak lazim of offf

ohhhh maşşallah sana kuşummbizimde balkonun yarını bitti dolabımızı yerleştirdik eşim portatif gardolabı yaptı salona vitrin gidince resimler açıkt akladı diye ahşap köşe raf almıştım onu taktı ama batırdı matkapla delerken şimdi annem balkonun içindeki çöpleri alıp silcecek ..................yarın artık ben çamaşırları gardolaba sokacam bugğnlük yeter kadının iflahı kesildi

daha ne yapcaksiniz kusum yaa yeter artik bana bile gina geldi annen gelemeyebulurum demekte hakliymis kadincagiz :roflol:
ben olsam ben de gelmemm hahahalaelaelaelaelaelülülülülülü:sm_cool: :icecream:

ne yapalım aşkum yaaa bu bikere olacak sonraaaaaaaaaaaaaaa normal rutin olacak herşeyyy

benim tabanlarım sızlıyor askummmmm düşün ama orası pisken oturamayız mutfağaa giriyo bütün pislik mutfaktan giriş çünkiiiiiiiiiiiiiiii

sen bana bakma kusum takiliyorum iste:1hug:
gule gule otur misler gibi oldu evin

yok beeee kuşummmmmm alınmam ben sanaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şey
bana gına geldi kuşum sorma sıcak leşşşş gibi terliyorsunnnn ıyıkkkkkkkkkkk oldum yaniiiiii

bu aksam makarna yiyelim dedimm deidm son kezzzzzzz hahahaaa
yarın sabah diyete başlayacam kuşummmmmmmmmm bakalım 1 haftada ne kadar verecem c.tesi sabahı tartılcam

ayyyy kuşummmmmmmmmmmm şimdiiii tuvaletten geldimmmm
pöle beyaz akıntımla kanda vardı sanırım olacammmm hahahaaa
çokaz beyazın içindeydi bende diyommm neden karnım davul gibi şişşşşşşşşşşşşşşşşşş

süper kuşumm süperrrrrrrrrrrrrrrrrr inş. yarında leke gibi geli yarın doktora gidemde
belki bana adet düzenleyici veriri hee ayyyyyyyyyy allahımmm ne olurrr bana adettt düzenliyici versin korunmayalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm yarın sökülürsem evet iyi olur karnım davul gibi yaaaaa
zaten tartı morelimi bozuyor bide görüntü aaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
doktor verecek bişey ama muayne etmeden tahlillere dayanarak bana verirmiki adet düzenliyici aceppp..........yani d.kontrol verebiliyorsa onuda verir yeterki istesinler dimi ya
kafama bişey takıldı cnm benim doktor bana dediya senin için d.kontrol daha yararlı diye
adet düzenliyici bişeye yaramaz aynı işi yapıyor zaten.............

acaba benim hiçmi yumrutam oluşmuyor yaaaaaasenağlama

ödem söktürücü çayım var kuşum içecemm ondan bişeyyapmaz d.kontrol içsemde içtim çünkii

merhaba samiram nasilin ya??masAllah 4 aylik olmussun??Allah kucayina nasip edsin insAllah.belli oldumu cinsiyetti??öptüma.s.

anladım askummmmultrasonla baktıyordu doktor kist olmamış ama yumruta çatlamıyıor dedi....hatta yumumoşum tam gelişsin diye bana klomen verdiya o ayda leke leke adet geldi sökülmedi yani çatlamadııı

neyse yarın latifimle konuşacam

merhaba ben geldim koçiş uyuyo nasılsınız ben bi geçmişe bakim gelim

hoşşşş geldinnnnn cnmmmm
bende adet olacam kasık ağrım var midem bulanıyorrrr

inş. bacımmmm

latifin muaynesi ötekinin muyanesinden çokk uygun cnm ssk ile latifin muaynesi 40 ytl cnm mesela 40 ytl verdim 15 gün sonra tekrar gittiğimde ücret yokk....

ötekininde 100 ytl muaynesi ama başladığı iş bitene kadar para almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…