ne olacak kuşum neeeee sen anne olacaksın boşver olsunnn
yeterki doğuma kadar sağlını bozacak bişey olmasın
doğum yapınca bi güsel vereceksin ahada bu cadi dediydi dersin
doktor bile bana senin tek çözümün doğumrak dedi eğer doğurursan herşey düzene girecek kilo bile almayacan her ay adet olacan dedi yaaaaaaaa
o nasıl oluormuskıne dırım Alla Allaaafisfisfis
cnm doğum yapınca yumrutalıklar eskisi gibi çalışacak dedi
tabi adet olunca düzenli killoda almayacaksın dedi
evet doğru çoğu kadın böyle sorunlar için doğum yapıyor dr öle sölüyor benim bir arkadaş var oda 27 yaşında 1,5 yıllık evli oda düzensiz adet oluyordu yumurtlamada sorunlarıda varmışşş doktor hemen tedaviye alıp yumurta takibi yapıp çatlatma vermiş hamile şimdi 2 hafta sonra doğum yapacak
şaka biryanaaa işte asıl görüntümmmmmmmmmmmmmm
http://archer.kucukresim.com/uploads/img-18910e88a.jpg
arkadaşım resimdeki gerçekten senmisin kaç kiloyla hamile kaldın sakıncası yoksa ?bende çeşitli sebeplerden dolayı fazla kilo aldım hamile kalamıyorum açıkçası vermeye kalksam kesin 2 senem gider eee yaş ileriliyor riske giriyorum o zaman bende bu kilomla hamile kalmak istiyorum dogumdan sonra hepsini birden veririm düşüncesindeyim çevremdeki herkes kilolu oldugum için hamile kalamadıgımı düşünüyor annem bile şakayla karışık sen doguruncaya kadar kızın evlenir diyor çok üzülüyorum ama saglık açısında eşimdede bendede herşey normal ama beklemek beni kahrediyor.
evet canım 1 tane kızım var profilime girersen kızımı ve beni görürsün adet olamıyorum daha önce spralle korundum geçen sene haziran sonunda çıkarttırdım 3 gün adet olurken 1 güne düştü 3 aydır klomen tedavisi oldum yumurtalıklarım gayet iyi çalışıyor eşimde test yaptırdı ama klomende beni sanki şişirdi gibi kilom aynı ama görünüşte çok almışım gibi canım bende annem çok hastalanıyor ona bakıcam diye eve kapanıp kilo aldım benden başka kimse bakamaz herşeyiyle ben ilgilenirim ha buarada annem yatalak falan degil sadece 2 kere kalp ameliyatı geçirdigi için biz fazla ilgileniyoruz .neyse canım sagol ilgin için.teşekkürler
ogle yemegi yedik camasirlar makinede mutfak toplandi simdi net zamania.s
camasirlar bitsin de onlar asilirken odalar toplancak sonra esim evde ya salon batti bir supurup vileda yapmak lazim of offf
daha ne yapcaksiniz kusum yaa yeter artik bana bile gina geldi annen gelemeyebulurum demekte hakliymis kadincagiz :roflol:
ben olsam ben de gelmemm hahahalaelaelaelaelaelülülülülülü:sm_cool: :icecream:
sen bana bakma kusum takiliyorum iste:1hug:
gule gule otur misler gibi oldu evin
hadi hayirlisi canim cok sevindim yarin sokulursun herhaldeeeeee
gozun aydin:teytey:
rejimi de sıkı tut bakalım odem attıran caylardan filan da iç yararı olur kuşumm
ama tabi doktor dogum kontrol hapı verirse
aksi takdirde cay may sakıncalı tabii
merhaba samiram nasilin ya??masAllah 4 aylik olmussun??Allah kucayina nasip edsin insAllah.belli oldumu cinsiyetti??öptüma.s.bilmiyorum askum ultrasonla bakılması lazım olusuyor mu olusmuyor mu
ama şu da var kendı kendıne adet olamıyorsan olussa bıle en azından buyuyp catlayacak kıvama gelmıyor ki adet olamıyorsun.adam kist filan olusmasın yarım kalan yumurtalarla diyerekten d kontrol veriyor olabilir kuşum
bilmiyorum askum ultrasonla bakılması lazım olusuyor mu olusmuyor mu
ama şu da var kendı kendıne adet olamıyorsan olussa bıle en azından buyuyp catlayacak kıvama gelmıyor ki adet olamıyorsun.adam kist filan olusmasın yarım kalan yumurtalarla diyerekten d kontrol veriyor olabilir kuşum
merhaba ben geldim koçiş uyuyo nasılsınız ben bi geçmişe bakim gelim
canım ne güzel inş yarına sökülür
benimde farlutal bugün akşam bitiyo ne zaman olursam artık
birsen canım latif beyin muayene ücreti nasılmış sarsmasın sizi bacım ama iyi dr heeeeee
inş bu dr vesile olur bebeğin için canım
canım çok iyiymiş sizede sarsmaz ne güzel
peki bu latif yakınmı size yol parası çok tutarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?