Aysonu Kizlari 2008

anaa kusum latifde ssk geciyor demek super cok sanslisin

askummm latiff madıcalpark hastanesinde çalışıyor doğal olarak o hastanede ssk geçiyor

hiçroşumda puregonları ssk ile almış latifimiz rapor çıkarmış ona orada özel sağlık sigortası geçerliliği şöleymiş önce o ödüyor sonra sigortadan alıyormuşş d yani ssk ile gidiyor odaaa

ohhhhhhhhhhhhhh bulmuşun drunu canım hayırlara vesile olsun inş
bizim bura metropol değil tabiki şimdi butün hastaneler 10 milyon muayene ssk olanlara :1shok:
şaşırdınız demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:

cnm buradada değişik fiyatlar var mesela eşim varikosel için muayne ücreti ssk ile 5 ytl verdi değişiyor altarnatif çokkk bu hastane gene iyiiii diğerlere göreee

canım sen iğnelere ne kadar vermiştin
bizimki maaştan kesiliyo ve 200 kesmişler

benim 170 ytl tutu cnmmm

yok canim burda yanimda
hem de o yatili olan is seyahatine gitmiyor cok sevindim:dance:

heeeeeeeeeeee anladım ben sanki telfonda konuştum eşimle anladım yawww

gitmiyor heeeeeeee süperrr:teytey::teytey: sevindim snein adına yawwww
benimkide haftaya tam 5 gün yokkkkkk

canim ben kilolu değildim ama tedavi süresince 11 kilo aldim hamileliktede 16 kilo anlayacağinnn neredeyse 2 insan oldum bebek için 27 klilo almiş oldum 1 yilda ama değer tabii sikintilari olmasa daha iyiydi ama naparsinki katlaniyoruz işte şu an 94 kiloyum benim biraz dengesiz oldu çünkii ilaçlarda şişirdi düşüklerim oldu vsss sonrasında tedaviye başladık işte

şimdi gördüm bacum iyi yaptın bende yemek yapıyombi taraftan bir taraftan bakii dedim kk ya ne olmuş pensuzzzzzzzzzz:roflol:

pek bişey yok cnm yaww aksam üstü pazar yine iyi gidiyoz başka zaman kimse olmuyor
bu ara iyiyizzz nuray kuşum sayesindeee pirazzzzzzzz

benimkide makarna yapıyor bize güsel yapar soslu makarnayııı bu askam son böle yemekler diyete giriyoz dedim ne yiyeceğini şaşaırdı vallaaa

okey oynuyom bendeeee

ooooooooooooooo hiçroşum afiyet olsun bende okey çeviriyorum

çok hırs yaptım aksamdan beri yaaaa neyse bu askamm sansım iyiii
bende sayfay abakıyom bakıyom kimse yazmamış görünüyor girem bakem dedim

nirde bu millet diyeeeee hehehee

sevgili papatyam bende 95 kiloyum ilk çocugumda 84 ile doguma gittim ama adet olamadıgım için hep kilo yaptı bende birde çok stresli bir hayatım var oda kötü yönde etkiledi spor salonuna gidiyordum kızım küçükken bilegini iki yerden kırınca bıraktım şimdi yürüme bandım var evde ama 3 aydır tedavi oluyorum neolur neolmaz diye yürüyüşleride bıraktım ama yeniden başlıyacagım diyet yapamıyorum çünki eşim dışarıda yemek yemegi seviyor haftada enaz 2 kere yemege gideriz sıkıysa birşey yeme valla bütün gece burnumdan getiriyor ama eninde sonunda bu kilolarım gidecek başka şansım yok

cnm malesef diyetsiz çok zor kilo vermek bak bende kilom yüzünden adet olamıyorum olamadıkcada şişiyorum......

aksam sışarda yemek yiyiorsa öğlenleri sebze tüket aksamda ızgara et ye ve ekmek yeme cnm ben 5 ay diyetimde bu şekilde gittim

anlamadım eşin baskı mı yapıyor ye diye resimlerine baktımda yani kilon var evet ve vermen senin yararına olur bencede eşinle yemeğe çıkınca da yiyebileceğin hafif şeyler olabilir ve spor yap diyetisyene de mutllaka git derim hormonal sorun da olabilir yardım almanda fayda var benim kilo sorunu tamamen tedavilerden kaynaklanıyor dediğim gibi allah nasip ederse doğum sonrsı veririm ben 1 seneye kalmaz

ben çıkıyorum kızlar birsencim yarın görüşürüz canım 3 te ok muck muck öptüm herkese iyi gecelerrrr pc yi kızıma bırakıyorum

ezgincim selam canim
cinsiyetini ogrenemedim gostermedi maleseffff
2hafta sonra kontrole gidecegm insallah o zaman ogrenirim
elli agayi düz olsun olsunda yeter canim.kendin nasilsin hamisliyin iyi geciyormu??göstermesse kiz mi ki??bende ikisinde gec ögrendim.ama belli olmaz?ay olsun ya ikiside tatlitar kiz olsun anneye yakin olu hayirli olur insAllah.öptüm ben izine gidiyorum 26.07.gelince haberini alirim canim kendine iyi bak ve bebise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…