anaa kusum latifde ssk geciyor demek super cok sanslisin
ohhhhhhhhhhhhhh bulmuşun drunu canım hayırlara vesile olsun inş
bizim bura metropol değil tabiki şimdi butün hastaneler 10 milyon muayene ssk olanlara :1shok:
şaşırdınız demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
canım sen iğnelere ne kadar vermiştin
bizimki maaştan kesiliyo ve 200 kesmişler
sali gunu tekrar doktora gidiyoruz simdi konustuk esimle insallah bu sefer gosterir canlar:teytey::hooray:
yok canim burda yanimda
hem de o yatili olan is seyahatine gitmiyor cok sevindim:dance:
evt valla sevindim kusum ya hep kabuslar goruorum zaten geceleri
bir de yalniz kalma fikri hic hosuma gitmemisti:teytey:
arkadaşım resimdeki gerçekten senmisin kaç kiloyla hamile kaldın sakıncası yoksa ?bende çeşitli sebeplerden dolayı fazla kilo aldım hamile kalamıyorum açıkçası vermeye kalksam kesin 2 senem gider eee yaş ileriliyor riske giriyorum o zaman bende bu kilomla hamile kalmak istiyorum dogumdan sonra hepsini birden veririm düşüncesindeyim çevremdeki herkes kilolu oldugum için hamile kalamadıgımı düşünüyor annem bile şakayla karışık sen doguruncaya kadar kızın evlenir diyor çok üzülüyorum ama saglık açısında eşimdede bendede herşey normal ama beklemek beni kahrediyor.
hiçroşum arakdaşa ben cvp virdimmmm senin yerineee
şimdi gördüm bacum iyi yaptın bende yemek yapıyombi taraftan bir taraftan bakii dedim kk ya ne olmuş pensuzzzzzzzzzz:roflol:
sevgili papatyam bende 95 kiloyum ilk çocugumda 84 ile doguma gittim ama adet olamadıgım için hep kilo yaptı bende birde çok stresli bir hayatım var oda kötü yönde etkiledi spor salonuna gidiyordum kızım küçükken bilegini iki yerden kırınca bıraktım şimdi yürüme bandım var evde ama 3 aydır tedavi oluyorum neolur neolmaz diye yürüyüşleride bıraktım ama yeniden başlıyacagım diyet yapamıyorum çünki eşim dışarıda yemek yemegi seviyor haftada enaz 2 kere yemege gideriz sıkıysa birşey yeme valla bütün gece burnumdan getiriyor ama eninde sonunda bu kilolarım gidecek başka şansım yok
sevgili papatyam bende 95 kiloyum ilk çocugumda 84 ile doguma gittim ama adet olamadıgım için hep kilo yaptı bende birde çok stresli bir hayatım var oda kötü yönde etkiledi spor salonuna gidiyordum kızım küçükken bilegini iki yerden kırınca bıraktım şimdi yürüme bandım var evde ama 3 aydır tedavi oluyorum neolur neolmaz diye yürüyüşleride bıraktım ama yeniden başlıyacagım diyet yapamıyorum çünki eşim dışarıda yemek yemegi seviyor haftada enaz 2 kere yemege gideriz sıkıysa birşey yeme valla bütün gece burnumdan getiriyor ama eninde sonunda bu kilolarım gidecek başka şansım yok
elli agayi düz olsun olsunda yeter canim.kendin nasilsin hamisliyin iyi geciyormu??göstermesse kiz mi ki??bende ikisinde gec ögrendim.ama belli olmaz?ay olsun ya ikiside tatlitar kiz olsun anneye yakin olu hayirli olur insAllah.öptüm ben izine gidiyorum 26.07.gelince haberini alirim canim kendine iyi bak ve bebise.ezgincim selam canim
cinsiyetini ogrenemedim gostermedi maleseffff
2hafta sonra kontrole gidecegm insallah o zaman ogrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?