Aysonu Kizlari 2008

günaydınn güzel bayanlarrr sabahın ilk saatlerinde hemen damladım uykum var ama uyuyamıyorum. güne ilk açılışı ben yaptımm. herkese güzel bir gün diliyorum. Şeniz

tatoşşşşşşşşşş burdasınnnn kuşummmmmmmmm nasıslınnnnnn

evet canım akşam dondurulmuşlarla deneyenleri okuyodum okumaktan uykum geldiı sızmışım

sen nasılsın bitirmişsin işleri güle güle kirlen ohhhhhhhhhhh mis gibi olmuştur evin çok severim yeni boya yapılmış temizlenmiş evi artık dinlen canım bak dr ada gidiceksin tedavi başlatırsa hiç yorma kendiniiiiiiiiiii

adetinde geliyomuş yavaş yavaş iyi denk geldi dr a gitmeden oldunnnnn süperrrr

günaydın kızlar nasılsınız
fatoş kız geçen sordum şimdi şafak kaç hangi günü beklicez hep beraber

günaydın fakelove önümüzdeki pazartesi kan testi var ama ben hiç gitmek istemiyorum o kadar çok negatif sonuç aldımki artık gitcek gücüm kalmadı

offf sicaktan uyuyamiommmmmmmmmmmm
geceleri cok guzel eserdi bugun tık yok yaa gunduz de cok sıcaktı ustelık klımaya da bıseler oldu sıcak uflemeye basladı bozuldu mu noldu delırecem yaaaaaaaaaaaa

dimekkkkk gece sen geldinnnnnnnnnnn heeeee keşkem erken yatmasaydımmm
ama gece hakkattennn çok sıcakkkdı yaaa bizim evimiz kuzeye bakıyor gram esmedi yaa
bende rahat uyuyamadımm sabaha kadar tam sabah uyuyacaktım densizin biri evi aradı ben kalkana kadar bitti çalmasıı uyuzzz oldummmmmmmmm yaaaaaaa sonra gene daldımm bu seferde tlf kurmuştum o çaldı 5 dk..yatak keyfi yapıpı kaltımmm

günaydınn güzel bayanlarrr sabahın ilk saatlerinde hemen damladım uykum var ama uyuyamıyorum. güne ilk açılışı ben yaptımm. herkese güzel bir gün diliyorum. Şeniz

günaydın cnm ne kadar erken kalmışsın kuşum yaaaa bak kocanda evde yokk takıl yawww azcıkkkk

şimdi seniii anlıyorummm haklı konuyu okumuşsunnn ama buraya uğrayacan dıttt:mymeka:

günaydın kızlar nasılsınız
fatoş kız geçen sordum şimdi şafak kaç hangi günü beklicez hep beraber
sanada günaydınnnnnnnnnnnn cnm adettim gelmeye başladıı süper hahahahaaa leke şeklinde iyiki bugün geldi bakalım d.kontrolemi başlyacaz yoksa adet dzüenleyicimi verecek

günaydın fakelove önümüzdeki pazartesi kan testi var ama ben hiç gitmek istemiyorum o kadar çok negatif sonuç aldımki artık gitcek gücüm kalmadı

aaaaaaaaaaaaa söle tabiii sayalımmm safakk cnmmm
öle deme umutsuz olma belki bu sefer olacak cnm neden böle yapıyon
biliyorum bu yol çok zahmetli çok tüketici ama sınavımız bu bizim cnm yaa
belki sen şuan son derstesinn cnm sen karneni eline alacan ama bakk biz daha sınıf atlayamadıkkk ...........

hadi tataoşcuğum hamiş kalırsan kışın geçecek hamilelik buda güselll ama sıcakalrda çocuk büyütecenn.....

bütünnnn hamiş AYSONU KIZLARI bebekleriniz olunca burada bebekleri olmayan ve hala aysonunu bekleyen arkadaşlarınızı UNUTMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNsenağlama

valla fakecim diğer denemelerde çok dinlemiştim kendimi en ufak şeyden bile ümitleniyodom ama bu sefer hiç dinlemedim kendimi sadece ara kasık ağrım oluyo bide belim ağrıyo pek hareket etmiyorum ondan sanırım genelde ben evin içinde çok hareketliyim hiç durmam eeee şimdi hareket etmiyorum belim ondan ağrıyo sanırım

bide hiç hamile kalmadığım için tecrübesizim belirtiler olsa bile hiç yormuyorum hamileliğe hiççç umudum yok öylesine yatıyom işte zaten çarşamba arkadaş toplantısı var oraya gicem geçen sefer 13 gün hiç biyere gitmemiştim ama bu sefer drumda ilk bir hafta evde dinlenin dedi sağolsun bu sefer dr rahat bıraktı beni geçen sefer drda pek bi panikti aman kıpırdamayın iğneye bile eve hemşire geliyodu hiç çıkartmadı beni dr

kızlarrr bu sabahhhh 8.30 kalktım ve ilk diyet günümmmm
bu sabah diyet kahvaltımı yaptım
ve şimdi size azcık takılam sonra öğlen yemeğimi yapacam
ama bu arada adet başladığı için midem bulanıyor nasıl yapacazz bilmememmm
yawww evlenince geçer dediler ama ben hala eskisi gibi bide bulantısı sancı haline geçiriyorum bu adeti yaaaaaaaaa

aman fatoşcuğum yaaaaaaaaaaa harekt et cnm yaaa ne olacakkk
bak ben bu sefer badana işi temzilik işi derken
adettimi bile unuttummm karnım davul gibi olmuştu ama işden gücten takılamadımm

bak hapım bitti 5 .günde adet oladum yawww ilkkezzz normalde farlutalle 10.gün olurudum

takılmaaaaaaa herşey oluyorrrr doğruymuşşş yani bu tezzzz

yok birsencim ben kk sadece sizinle yazışıyorum başkalarıyla yazışmadım sadece okudum siz bana yetersiniz çok memnunum arkadaşlarımdannn ve mutluyum burda

valla birsen bu yol gerçekten çok zorlu çok sabır gerektiriyo zaten rabbimden önce sabır diledim bu konuda bana dayanma gücü ver diye ediyorum dualarımı inş hepimiz sınıf atlıcaz canım ama bence senin şansızlığın dr yüzünden oldu biraz inş. bıgünkü dr iyi gelicek sana dru bi kaç kez tvde izledim iyi bi dr hadi bismilllahhhhhhhhhh inş. olcak bu sefer allahın izniyleee

evet birsene katılıyorum unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizi

evet düüşünmedin bide bolca hareket ettin tabii erken geldi ne güzel bi yerde okumuştumm spor ve hareket yumurtalıkları çalıştırıyomuşşş spora başlarsan farkedersin belkii

ay bende sınıf atlamadım offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
of ya hep şu kist dersinden kalıyorum ben sınıfta nasıl geçicem bilmiyorum
cnm yaaa bak bende adet olamıyorum 50 gün oluyorrrr
ama kist olmuyor cnm yaa nedennn böle oluyorrrr sende anlamadım
cnm yaa biraz doğumkontrol ilacı içsen hani 1-2 ay o zaman kist mist kalmazz yaa valla çok başarılı oluyorrr kistti eritiyor merett
cnm inş..inş..iyi gelir eşimde diyorki kızımm sürekli doktor değiştiriyorsun
bende dedim öteki doktor iyimiyidi dedim ...doğru diyorsun dedi...inş.iyi gelir cnm yaa şaşırdımm bendee.....
bana bak kızzzz sennnnde hamiş kalacan bıramayacan bizi heeee

evet düüşünmedin bide bolca hareket ettin tabii erken geldi ne güzel bi yerde okumuştumm spor ve hareket yumurtalıkları çalıştırıyomuşşş spora başlarsan farkedersin belkii
başlayacam cnm yaaa saat 10 şimdi öğlen yemeğini hazırlayacam cnmm
sonrada yemek pişserken yürüyüşşş yapacam

birsen kahvaltıda ne yedin mesala anlat bekli bende başlarım diyete
ama bende hiç irade ve gayret yok
bu gün ne yiyecen mesela

cnm ben iradeliyim taktım şimdi yapacammm imkansızzz bu kiloyu verecem cnm
şimdi bugün itibari ile yapınca c.tesi sabah aç karnına kıyafetsiz tartılcammm
en az yarım kilo en fazla 1 kilo vermeliyim verirsem bu iş tamam diyetisyene gerek yoktur o vakitt yanii....

cnm 1 domates doğradım 1 salatalık gözkararı beyaz peynirr 2 kibirit kutusunu düşündüm yani..5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği unonun varya hani dilimlenmiş ekmeği ondan cnm çayımada sakarın attım şekersiz asla çay içemem
heeeeeeee sabah kalktığımdada 2 bardak su içtim ama dolaptan değil su bidonundan aldım ılık oluyor öle ......arada 2 tane nektari yiyecem cnmmm öğlenede 4 köfte 2 elma dilimi patates 2 dilim ekemk yiyecem 1 subardağı yoğurt yapacam cnm
ama izmir köfte yapacam köfteyi patatesi ve köfteyi kızartmadan fırına sürecem cnm o öle pişiyorr .....yağ yok yaniii kıyma yağlıyaa ....kocam yeekelrden memnun kalmayacak ama olsunnn

ayyy bırakırmıyım hiç hep beraber büyütcez bebeklerimizi
hem diyet hem spor kesin verirsin canım süperrrrr kocan azıcık sıksın dişini herşey bebiş için

ne furuyonnnnnnnn beeeeeeeeeee biz hamiş kalana kadar siz doğurcaksınız yaww
sonra bebişler ilgi alaka derken biz burada bağırmayalım
ASLI
NURAY
ARZU
ESRA
HİCROŞ
gerçi esra yok valla nerede bu kız tlf alalım nirdeymiş öpğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…