Aysonu Kizlari 2008

kesinlikle haklısın nuraycım bide herkesin bünyesi farklı eee tabi belirtilerde farklı olcak gerçekten hiç dinlemiyorum kendimi kısmetimde varsa olur olmazsa hayırlısı

aclıktan geberıorum bıseler hazırlayım bılgısayar karsısınde yerüm:1rolleyes:
tabi kuşum yeee aç bırakma veletiiii tosunpaşamızıııı
kusum gece 9bucuk 10gibi sızmısım 2ye doru uyandım sabah 5te tekrar uyudum toplamda 7.5 8 saat filan uyumusum yeterli bana aşkumŞeniz
cnmmmm senin için yeterliyse ok.bizeee sorun yokkk bebeğimiz ve sen iyi ol cnmmm

ayyy bırakırmıyım hiç hep beraber büyütcez bebeklerimizi
hem diyet hem spor kesin verirsin canım süperrrrr kocan azıcık sıksın dişini herşey bebiş için

inş..cnmmm yaaaaa kocam öle salçasız yağsızzz yemekten pek hazz etmezz
ama kendüleride kilo alınca bana hep dediiii diyett yapacam diye bende bugün başlayacam dedimmm tamam bende senle yiyecem dediii beyaz ekmek almayacaz
bakalım o ne kadar dayanacakkkkk

ayyyyy kızlarrr ben gidem yemek yapam yawww şöle bir saat veresek birbirimizeee
o saatte toplaşsak yaww canım kalakmak sitemşyor hereksi bulmuşumm
ama işlerde varrrr yaaaaaaaaaaaaa

hadi git yap yemeğini öğün atlama işlerinide yap birazdan yine görüşürükkk

unutanlar zaten unuttu kusum bak arzu esra sılam hıc gelıyor mu askımdoga zaten mazi oldu ela gozlum aylardr yok mira desen o bile yok yawww ne olmaz pc miş buu
hamişken gelenler sonrada gelir bence bırakmazlar:1rolleyes:

bende nirde bu hatunlar diyodum yaaaaa

cnm elagözlüm işden ayrıldı bilmiyormusun kuşum kız düşük yapınca
işe geri dönünce işyeri istememişler kızı evdede pc yok demişti
alacam dedi ama alamadı sanırım
arzu da hakılsın cicim yaaa gelebülürrrr kendi işyeri yaniiiiii
aşkımdoğada gelmiyorrrr gerçi oda şirktee pek durmuyor sürekli geziyor birde açık ofisdi
miranın kocası sallıyormuşş cicim pc işini bide hatunla dalga geçiyormuş nerelere girdinde böle oldu diyomuşşş

bende yemek yapam kuşummm izmirköfte yapacamm sizi oraların köftesi hahaa

hadi git yap yemeğini öğün atlama işlerinide yap birazdan yine görüşürükkk
tmm kuşum ama gitmeyin saat 12 gibi gelecem heeeeee

kızlar karnımı doyurdum ve geldim ama birazdan çıkıcam ablamla onun için hastaneye gidicem ordanda yengeme gidicem ancak akşam gelirim
birsen sende dr dan hayırlı haberlerle gel inş

inş. cnmmm inş....bana bak kızım kocan gelir seninde aksma gelemezsinnnnn

dırımcımm uykum gelmişti gittim azıcık daha uyudum evet bugün eşim gelene kadar buralardayımmm. herkeste gelmiş zatenn ohh ne güzel.

köfte yoğuruyorum hemde size yazıyorummmm

kuşummm çok bekletmem yaaaaa demee öleeeeeeee
yemeği fırına atam toz alam çamaşırı atam gelecem sonrada
ben pratik kadınım yaparımmm hemencikkk

aslımmm okeyyy gelll buralaraaa özletmeeee

yok şekerlerimm niye gideyim buralardayım bugünn. kahvaltımıda yaptım bir ara komşuya gidip gelecegim rüyamda onu gördümde iyimi bir bakıp geleyim:))
nasılsınızz fıstıklar inşllah iyisinizdir. nuraycımm bebişimiz nasıl.

afyt olsun kusummmm
ben de 10fılandı yedım 3dılımkepek ekmegı kesmedı galıba mıdem kazınıyo yıne off offfff
meyve fılan yıyım barı

ye kuzummmmm yeee yaaa aç kalmaaa yemeğimi ocağa attımmm oturma odasının tozunuda aldımmmm meyvemide yedim yatak odasına zıplayım ben şimdiiii

kızlarr nereye gittinizz hiç kimseler yazmamışş. evde vakit geçmiyor kızlarr yaa canım çok sıkılıyor yatıyorum kalkıyorum olmuyor dünde kuzenim gelmişti ev işlerimide yapıverdi bana hiçbirşey kalmadı ne yapacagımı bilmiyorum.

kızlar napıyonuz. ben bugün davul gibiyim. zaten karnım hafiften çıkmaya başladı. bi de tuvalate çıkamama sorunu da olunca davul gibi oldum. patlayacak gibi hissediyorum kendimi.

şimdiden karın çıkarmı kızlar ya.. eski çamaşırlarım bile sıkıyo karnıma gelince rahatsız ediyo. büyük beden alıcam rahat rahat giyicem valla böyle olmuyo.

yaa o kadar yazdımmmm gelmedii yaa yine çok yoğun galiba sorun çıkarıyor sayfa yaaa

kedicik nasılsın cnm nasıl oldun şişlik olabilir cnmm yaa

yaa o kadar yazdımmmm gelmedii yaa yine çok yoğun galiba sorun çıkarıyor sayfa yaaa

kedicik nasılsın cnm nasıl oldun şişlik olabilir cnmm yaa

ay canım çok fenayım ya. karnımı görseniz altı aylık gibiyim şuanda. kabızlık da var ondan oldu galiba. bi de mide ağrılarım yine başladı. ilacım da bitti, akşamı nasıl edicem bakalım.

asliiiiiii 4tane vurus hissettim sag tarafta hafiften acitir gibi oldu ama kesik kesik bu seferki vurus gbiydi
tekme mi atiyor yoksa yaaaaa:dance:

ayyy yerim ben onun ayaklarını. ya nurayım bende streteskopla kalp atışlarını bulmaya çalışıyorum ollmuyo ya. 8 haftadan sonra duyulur yazıyodu nette. ama benim bağırsak sesleri onu bastırıyo galiba :çok üzgünüm:

kızlar saat 1.30 yaklaşıyor ben gidem bugün sadece yarım saat yürüyüş yapabileceğim çünkiiiii
saat 3.de hiçroşla buluşacağım yaaa ancak duş muş alır çıakrımmm

nuraycımm yavaş yavaş hissetmeye başlarsın bence artık diye düşünüyorum tam anlamıyla 18 haftadan itibaren hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…