dırım ne kız oyle unutmayın felan fişman:mymeka:
boyle konusmak yok kucuk hanım herkes hamile kalacak birer birerrrr ve ay sonunu bekleyen kalmıcak burda Allahın izniyle canım
o zaman da yeni bir topic acacas kendimize şöyle bol neşeli cinsinden:teytey:
fatosum en guzelini yapıosun hamilelik belirtisi filan hikaye ya adetin aynısı hatta kiminde o bile olmuyor.ancak 6-7 haftalıkken cıkıyor gercek hamilelik belirtileri
bosver takılma en guzeli git pasalar gibi testini ol hayırlı haberle gel insallahhh
tabi kuşum yeee aç bırakma veletiiii tosunpaşamızııııaclıktan geberıorum bıseler hazırlayım bılgısayar karsısınde yerüm:1rolleyes:
cnmmmm senin için yeterliyse ok.bizeee sorun yokkk bebeğimiz ve sen iyi ol cnmmmkusum gece 9bucuk 10gibi sızmısım 2ye doru uyandım sabah 5te tekrar uyudum toplamda 7.5 8 saat filan uyumusum yeterli bana aşkumŞeniz
ayyy bırakırmıyım hiç hep beraber büyütcez bebeklerimizi
hem diyet hem spor kesin verirsin canım süperrrrr kocan azıcık sıksın dişini herşey bebiş için
tabi kuşum yeee aç bırakma veletiiii tosunpaşamızıııı
cnmmmm senin için yeterliyse ok.bizeee sorun yokkk bebeğimiz ve sen iyi ol cnmmm
inş..cnmmm yaaaaa kocam öle salçasız yağsızzz yemekten pek hazz etmezz
ama kendüleride kilo alınca bana hep dediiii diyett yapacam diye bende bugün başlayacam dedimmm tamam bende senle yiyecem dediii beyaz ekmek almayacaz
bakalım o ne kadar dayanacakkkkk
ayyyyy kızlarrr ben gidem yemek yapam yawww şöle bir saat veresek birbirimizeee
o saatte toplaşsak yaww canım kalakmak sitemşyor hereksi bulmuşumm
ama işlerde varrrr yaaaaaaaaaaaaa
unutanlar zaten unuttu kusum bak arzu esra sılam hıc gelıyor muaskımdoga zaten mazi oldu ela gozlum aylardr yok mira desen o bile yok yawww ne olmaz pc miş buu
hamişken gelenler sonrada gelir bence bırakmazlar:1rolleyes:
tmm kuşum ama gitmeyin saat 12 gibi gelecem heeeeeehadi git yap yemeğini öğün atlama işlerinide yap birazdan yine görüşürükkk
kızlar karnımı doyurdum ve geldim ama birazdan çıkıcam ablamla onun için hastaneye gidicem ordanda yengeme gidicem ancak akşam gelirim
birsen sende dr dan hayırlı haberlerle gel inş
afyt olsun kusummmm
ben de 10fılandı yedım 3dılımkepek ekmegı kesmedı galıba mıdem kazınıyo yıne off offfff
meyve fılan yıyım barı
yaa o kadar yazdımmmm gelmedii yaa yine çok yoğun galiba sorun çıkarıyor sayfa yaaa
kedicik nasılsın cnm nasıl oldun şişlik olabilir cnmm yaa
asliiiiiii 4tane vurus hissettim sag tarafta hafiften acitir gibi oldu ama kesik kesik bu seferki vurus gbiydi
tekme mi atiyor yoksa yaaaaa:dance:
onunla duyulmaz daha kedicik naptin ya ben 5aydan sonra filan duyulur dye biliyrmfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?